2 let at gøre kinesisk zoneterapi teknikker

Det er en gren af ​​traditionel kinesisk medicin opstod i en gammel færdighed udnævnt til "kinesiske zoneterapi". Zoneterapi er en behandling baseret på en tro på, at zoner og punkter på fødder, hænder og ører er relateret til alle organer, kirtler og kropsdele. Øv disse 2 nemme kinesiske zoneterapi teknikker når som helst og du vil føle forskellen.

2 let at gøre kinesisk zoneterapi teknikker

Alarm er ved at vågne dig op, og du får op følelse mere træt, end du gjorde da du gik i seng? Du kan ikke vente for natten til at komme, men ak. Du er for træt til at sove.

Vidste du at zoneterapi teknikker kan hjælpe dig? har du nogensinde hørt om zoneterapi?

Siden zoneterapi hjælper med at fjerne blokeringer i kroppens energi flow, normaliserer blod og lymfe flow og afbalancerer hver kirtel og orgel er positive effekter bemærket i behandlingen af ​​forskellige sygdomme (neuroser, dysmenoré hovedpine osv.)

Vi vil introducere 2 zoneterapi teknikker, du kan trygt anvende dig selv og som kan hjælpe dig slappe af og energize dig krop.

1.. Lad os starte med en zoneterapi teknik, der kan hjælpe dig med at energi din krop. Vi vil arbejde på dine ører. Vidste du, at 170 biologisk aktive punkter er placeret i ørerne? Stimuler dem ved at anvende denne simple teknik:

 • Grib dine ører, men ikke øreflipper. Trække dem 15-20 gange i de følgende retninger: på begge sider og bagud, og på begge sider og op, og på begge sider og ned.
 • Mens du holder dine ører gør cirkulære bevægelser - med uret og derefter mod uret. Gøre hver i 10-15 sekunder. Du vil føle som om dine ører er brændende og en behagelig varme breder sig over din krop.
 • Nu, "indsæt" håndfladerne på dine ører, og fjerne dem så hurtigt, som hvis du ønsker at tage dem. Gør dette 3 eller 4 gange.
 • I slutningen, skal du trykke dine ører fast med palmer og lave et par cirkulære bevægelser på den ene og derefter på den anden side.

Denne massage kan gøres om morgenen, efter at komme ud af sengen, eller når du er træt og har brug for energi.

En anden nyttig kinesisk zoneterapi teknik, du kan anvende dig selv er på dine fødder.

Da det kan hjælpe dig med at slappe af gøre det i aften inden jeg går i seng. Zoneterapi bør ikke anvendes, hvis du lider af hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, under graviditet og menstruation, hvis du har indre eller ydre blødninger eller svampeinfektion.

Trykket påføres med tommelfingrene. Må ikke holde din tommelfinger på huden, trykket skal være fast, men lys.

Før du starter, varme op dine hænder ved at gnide dem sammen i et par sekunder.

 • Sid behageligt på en seng eller en stol og sætte din fod på de andre ben 'låret. Med begge hænder forsigtigt massere foden, gør cirkulære bevægelser og sprede tæerne. Kort tid, løsne det op.
 • Brug fingerspidsen på din højre tommelfinger, og tryk forsigtigt rygsøjlen område, så hælen og efter at massage din vej til toppen af ​​storetåen.
 • Massere hele storetåen og derefter flytte til andre tæer.
 • Nu arbejder på oversiden af ​​din mund: Begyndende fra toppen af ​​hver tå, "klatre" op til din ankel. Dette vil hjælpe du aktiverer lymfesystemet og reducere trykket i brystet.
 • Gå tilbage til fodsålen og massere zonen, der er forbundet med lunger og hjerte.
 • Tryk zonen tilsluttet fordøjelseskanalen og bevæger sig langsomt til den zone, der passer kønsorganer.
 • Band fingrene og massere hele foden med cirkulære bevægelser.
 • Ved hjælp af håndfladen, massere den eneste med semi-cirkulære bevægelser.

Ved slutningen, sætte din favorit olie eller creme og langsomt massere hele foden fra anklen til toppen af ​​tæerne. Gør det samme procedure med den anden fod.

De to nævnte teknikker er blot en lille del af, hvad zoneterapi kan tilbyde. Hvis du beslutter at anvende zoneterapi til behandling af sygdomme og syge tilstande, altid konsultere din læge først.

Aktuelle artikler