20 bedste cardio workout sange

De måder, hvorpå vi bruger, og stole på den musik er utallige. Uanset om vi har brug for det til at løfte vores ånd, give en beroligende følgesvend eller definere stort set enhver følelsesmæssig tilstand, vi er i, er brændstoffer vores energier som intet andet.

20 bedste cardio workout sange

Kan du forestille dig en top notch cardio træning uden en styrkelse soundtrack?
Det er, hvad vi troede!

Det er derfor, vi har samlet en eklektisk blanding af ditties der vil få dig i humør, få dine safter flyder og giver lige nok pift til at nå og overgå dine træningsmål.

sYou'll stadig nødt til at gøre alt arbejdet, men lad os bare sige, at denne samling bare kan gøre dig lidt mere ivrige efter at ramme løbebånd igen og igen.

1.. Tilfredshed - benny Benassi

Dette er nogle temmelig tungt artilleri. Ja, sangen taler om "ultimative" tilfredshed. Ja, beat er meget på linje med teksten. Og ja, vil du blive ophidset, mens du lytter til den.

2.. Jeg tror på en ting kaldet kærlighed - mørket

Disse britiske glam rock-drenge vil gøre du tror på to ting: 1. At din træning er ved at rocke, big time! 2.. I en lille ting kaldet loveeee!

3.. Du - gold panda

For dig Electronica buffs, vil dette være husstand navn.

For dem af jer der ikke normalt henvende sig til denne genre af musik, kan det være lidt tricky at fordøje, men vil du drage fordel af sin svimlende kvalitet alligevel.

4.. Pisk det - michael jackson

Hvordan kunne flytte bedre end MJ? Tænk på hans energi, især i den tid, det motiverende hymne kom ud og slå det.... din grænse, selvfølgelig.

5.. Slipknot - psykosocial

Som heavy metal-ish, da denne melodi er, er det sikker på at tage dig med på en sød rejse (især omkring koret).

6.. Ring mig op - blondie

Debbie Harry. Det burde være inspiration nok til at holde tingene op pæn og stabil og arbejde din krop pæn og... godt, du kender.

7.. Jeg ønsker du ville - martijn ten Velden

Denne ultra-sexy house track vil få dig i gang. I mere end én måde. Nok sagde.

8.. Kanye West - monster

Lad Kanye, Jay Z og Nicki Minaj give dig et lille skub... bare sørg for at du ikke deltage i på omkvædet, hvis du arbejder ud på gym. Bare for at være sikker.

9.. Hey ya! - Outkast

Denne ene er sikkert at køre og syng-med at alllll vejen igennem.

10.. Seven nation army - de hvide striber

Lad ikke starte rytmen narre dig. Bliv klar til at ride denne melodi ud for alle er det værd. Og det er en hel masse.

11.. Maniac - michael Sembello (Flashdance soundtrack)

OK, så, det ene er lidt af en kliché, men, kom nu! Hvem kan glemme (og ikke blive inspireret af?) De fantastiske workout Jennifer Beals skulle denne sang? Sved dryppende over hendes lager / home / gym, hun var en "maniac", og for omkring 4 minutter, kan du være en også.

12.. Feel good hit om sommeren - dronninger i stenalderen

Lad ikke de "usunde 'lyrics af denne klippe picker-øvre afspore dig. Brug de sublime guitar riffs til at brænde de kalorier til max.

13.. Den effekt - snap (ultra udgave)

Få nogle 'power' med 90s dance anthem der er sikker sparke tingene op et hak. Det vil også køre dit sind down memory lane, som også kan give nogle workout-værdig inspiration.

14.. Hvorfor elsker du mig ikke - Beyoncé

Vi ærligt ikke, hvordan nogen i deres rette sind kunne ikke elske Dronning B. Denne sang og Beyoncé fantastiske figur, bør inspirere dig til at holde dette arbejde går som det skal. Singing denne ene højt er OK også.

15.. War - mos def

Så Mos er temmelig vred her. Bruge sin vrede og den frodige guitar riff at frigive din al din negativitet.

16.. Hot stuff - Donna Summer

Den sene Queen of Disco har efterladt os med mange gyldne melodier at værne om en tid til at komme. Denne ene dog, hun forlod for os at føle sig godt om, så brug den nå den ekstra mil og føler hot om det!

17.. Jay Z - 99 problemer

Gør din eneste problem være at fremskynde eller hoppe til et andet niveau på Jay næste "Hit me!"

18.. Min, min, min - Armand van Helden

Denne funky house hymne, med åh-så-relevante tekster vil få dig i den rigtige rytme for at holde disse fremskridt går. Prøv ikke at glemme, at du ikke er på dansegulvet på din favorit klub, selv om.

19.. Ligesom himlen - kuren

Når du er klar til at flytte ind i et lavere gear, og nærmer fortrydelsesfrist del af træningen, vil dette 80'er klassiker ramt lige stedet.

20.. Celebration - kool & banden

Fejr de gode tider og den utrolige følelse af efterbehandling op en fantastisk træning! Du vil fortsætte med at nynne denne melodi i bruseren også, hvilket er blot en ekstra bonus.

Aktuelle artikler