21 måder at skrue op din økonomi

Penge er ikke det være alfa og omega, men i dagens moderne samfund, vi har brug for nogle til at være i stand til at klare sig. Vi kan alle foretage finansielle fejl, men finde ud af vores personlige finanser behøver ikke være raketvidenskab, for det meste, det er ned til almindelig gammel sund fornuft.

21 måder at skrue op din økonomi

Sommetider vores finansielle situation, kan være på grund faktorer uden for vores kontrol, såsom socio økonomiske politik. Alligevel er der måder, hvorpå vi kan mindske risikoen for at skrue op vores finanser og bedre selv økonomisk. Den følgende liste vil vise dig, hvad man ikke skal gøre.

1.. Rob peter at betale paul

"Shifting ressourcer" er en effektiv måde at styre dine penge. Et godt eksempel på dette kunne være at tage et lån for at betale en regning, hvilket skaber en anden gæld. Personlig bank sælgere henvise til dette som "omstrukturering din økonomi", og hvorfor ikke. Hovedparten af ​​bankerne gjorde dette, når de ompakket gæld og solgte det videre, og disse organisationer effektivt at køre lande og beskæftiger kloge økonomer. Så det skal være en fornuftig strategi.

2.. Lever på aldrig aldrig

Lad os se det i øjnene, vi er alle off til helvede i en trækvogn, så vi kan lige så godt leve i nuet. Og jeg mener virkelig i nu. Bare bruge, bruge, bruger, og så låne, låne, låne. Lad gæld rack op, chancer er du vil ikke nødt til at betale dem alligevel, fordi verden vil ende, før de regninger kommer i. Og hvis du i sidste ende bliver indkaldt for retten, blot påberåbe fattigdom og konkurs dig selv. Der vil altid være nogen til at afhente fanen.

3.. Gem ikke

Ligesom med ovenstående punkt 2, er der ingen mening i at spare op til en regnfuld dag. Chancerne er, når eller hvis det regnvejrsdag kommer sammen, kan du bede en anden om at låne dig pengene. Efter alt, er, hvad venner og familie for hvis ikke at hjælpe dig ud i din hårde tider, efter at du har blæst alle dine penge "lever i nu? Så aldrig gemme, er der virkelig ingen mening.

4.. Tag et stort realkreditlån

Alle har brug for et tag over hovedet, og du er ikke anderledes. Hvorfor ikke have huset af dine drømme og få et realkreditlån, du kan knap nok råd. Chancerne er huspriserne vil stige, og du vil ende op med en killer profit.

5.. Udelukkende forlade sig på én indtægtskilde

Du har kun én indtægtskilde, så hvordan kan du stole på en anden? Men hvis du har mulighed for at drage fordel af en anden kilde til indkomst så ikke tage det op, er det normalt mere besvær end det er værd, og i dag er det bedre at have alle dine æg i én kurv.

Aldrig diversificere som verdens ikke ændrer sig, og heller ikke bør du.

6.. Falder for få rig hurtig ordninger

Bare tag et kig på nogle af de rige mennesker rundt, de fik deres penge på en måde gjorde de ikke, og ikke alle af dem har arbejdet hårdt for det. Så hvis du støder på en penge at gøre ordningen, som synes at være for godt til at være sandt, gå til det med alt hvad du har. Det handler om risikovillighed. Topkarakterer hvis du også kan udnytte andre i en eller anden måde ved at få venner og familie til at tilmelde dig.

[Læs: 7 vaner yderst succesrige kvinder ]

7.. Stol på bredden af ​​mor og far

Hvis de ikke ønsker at betale for dig gennem hele dit liv, så de ikke skulle have haft dig i første omgang, har du ikke bede om at blive født. Dine forældre har en absolut forpligtelse til at sikre, at du bliver passet på deres bekostning, og aldrig lade dem glemme. Hvis du har børn, så de er forpligtet til dem også (ved at give dig endnu flere penge).

8.. Låne penge til følelsesmæssige Afpressernes

Især til den person, der altid starter samtalen med "Jeg ville ikke normalt spørge, men... ' Hvilken slags person ville du være, hvis du ikke låne penge til andre, især mennesker, du holder af, dens eneste penge i slutningen af ​​dagen.

Og ikke forvente at få det tilbage, selvom du er brød, deres behov er større end din, skal du ikke blive så ond.

[Læs: Hvordan at omgive dig med gode mennesker ]

9.. Må ikke planlægge din pension

Hvorfor ville du bekymre dig om din fremtidige indtægt, når man bare kan stole på staten til at sørge for dig, når du ikke længere kan? Pensionsordninger er alle scams, så der er ingen mening i at bidrage, og hvorfor skulle du nødt til at sortere dig ud? Verden skylder dig en levende efter alle.

10.. Har du ikke nogen form for forsikring (især sundhed osv.)

Shit ikke sker. Ikke rigtig. Ikke i den virkelige verden, og betale forsikring for ting, der kan ske er bare spild af penge. Du behøver ikke nogen form for sygesikring, som du er i øjeblikket sundt og hvis noget skulle gå alvorligt galt, dine kære ville hjælpe.

11.. Kast dig ud i detail-terapi

Der er intet som at købe noget nyt og dyrt at gøre dig føle sig bedre. Okay, så spændingen ikke evigt, men det er hvad det hele handler om, øjeblikkelig tilfredsstillelse. Den store ting om detail-terapi er, at man aldrig kan få nok, og der er altid en anden rettelse, der skal havde. Disse nye sko vil ikke være nyt for evigt, så før eller senere vil du nødt til at få en anden helt nyt par.

12.. Lev uden din hjælp

Det var Tom Wilson, som blev citeret for at sige "Disse dage en indkomst er noget, du ikke kan leve uden, eller inden." Og han var ikke forkert. Da dette er en uigendrivelig lov, der ikke kan brydes, man skal bare leve af det. Topkarakterer hvis du stadig kan nå at klatte væk penge på luksus og ikke-fornødenheder, når du er brød.

13.. Aldrig budget

Du er ikke en bogholder (og selv hvis du er det er usundt at bringe dit arbejde med hjem), så ikke gider med alt det kedelige regnskab malarkey. Du enten har penge, eller du ikke gør det, og selvom du ikke du kan altid låne. Så læg dine store pige trusser på og stoppe bekymre sig om budgetlægning eller sporing udgifter, det er bare ikke sexet.

14.. Betale mere for tingene, end de er virkelig værd

Nogen, et eller andet sted, sandsynligvis havde at gøre købet, du ønsker, stakkel. Så det er altid bedst at betale mere for noget, end det er værd. På den måde overskuddet går direkte til de mindreårige børn i nogle sved butik i en langt fra land, du aldrig har hørt om. Det samme gælder for tjenesteydelser, altid forsøge at betale mere, så du er garanteret en bedre aftale. Eller i det mindste nogen, er et sted ned linjen. Del den kærlighed.

15.. Believe the hype

Du kan købe ind i en livsstil og være glad, faktisk bør du stræbe efter at være som de mennesker, du ser i reklamer. De produkter, du ser annonceres kan gøre alle de ting lovet og mere, hvorfor ellers ville marketingafdelinger bruger så mange penge på salg kopi, hvis de ikke gjorde? Sammenlign dig selv til andre, det er den eneste reelle måde at være lykkelig.

16.. Undersell dig selv og dine tjenester

Hvis du giver nogen form for service derefter skæres dine priser eller reducere dine udgifter. Kunderne vil værdsætte dig mere, hvis de kan se, at du ikke bare arbejder på omkostninger, men du er i kraft betaler dem til at bruge dine tjenester. Samme gælder for lønnet beskæftigelse, tage en frivillig lønnedgang, dette vil vise din chef, at du er forpligtet til virksomheden.

[Læs: Hvordan at markedsføre dig selv som en professionel og få flere jobtilbud ]

17.. Gamble dit liv væk

Det er en selvfølge, at de vinder, du kan gøre gambling er enorme. Men for virkelig at ramme den store tid, du har til at gamble konstant, og satse stort, han som vover vinder. Gambling kan være meget vanedannende, så hvis du finde dig selv igen gambling eventuelle gevinster eller du formår at gamble væk dit hus / bil / mand / barn, så godt klaret dig. Du er en mester.

18.. Må ikke investere i dig selv

Penge er der for at købe ting og til at betale for ferie og biler og fødevarer, ikke til at investere i fjollede kurser eller uddannelse for en ny færdighed. Du er okay, ligesom du er, så hvorfor skulle du nødt til at lære noget nyt eller forbedre en færdighed, du allerede har? Det ville være et komplet spild af tid og penge.

[Læs: 21 måder at skrue op dit job ]

19.. Låne penge fra lånehajer

Dette er en hurtig måde at få fat i nogle kontanter, ingen formularer at udfylde, ingen stillede spørgsmål. Alt, der sker, er nogle risikable flotte fyr kommer til din dør og stikker en tot readies i din hånd. Hvad kunne være enklere? Tro ikke de historier om din dør blev slået ned, og dine værdigenstande (og ikke-værdigenstande) bliver taget væk, når du ikke kan betale pengene tilbage til tiden. Det er netop, hvad der sker i film.

20.. Gå på et dyrt ferie

Dyre ferier er bedre end nogen anden form for ferie. Desuden, hvis du vælger at gå på en deluxe oversøisk tur, du får at se verden, ligesom det er, og hvis du er heldig, du ikke behøver at se på fattige mennesker (medmindre du betaler øverste dollar for en ansvarlig øko-turisme tour, og derefter er det bare fra bagsiden af ​​en jeep). Må ikke bekymre dig om mere end at bruge mens du er på ferie enten, udenlandske penge er ikke rigtige penge, og det er helt normalt at vende hjem brød.

21.. Gør brug af højrisiko finansielle instrumenter

Du ved, hvad de siger, ingen risiko ingen belønning. Så hvis du ønsker at gøre nogle rigtige penge, bør du kun investere i den højeste risikokategori ordninger, du kan finde. Dem, der betaler mest kommission til sælger, der solgte dig produktet i første omgang er normalt bedst. Men ikke bare være lille med dette, udvide denne tankegang i alt, hvad du gør, tage store lån, og sørg for alle dine kreditkort har en høj april Følg denne taktik og overflod vil flyde... et eller andet sted.

Så der har du det: din uundværlige guide til at skrue op din økonomi. Må ikke forlade hjemmet (eller surfe på internettet) uden.

Aktuelle artikler