3 bedste hjem retsmidler for maveproblemer efter at have spist

Du ved, hvordan nogle gange efter en større eller spicier frokost kan du føle sig som en opsvulmet ballon? Har din mave begynder at buldre og giver dig en hård tid? Desværre, jeg har fået min rimelig andel af disse problemer, men på den anden side, har jeg fået de retsmidler også. Her er de bedste af dem.

3 bedste hjem retsmidler for maveproblemer efter at have spist

Selvfølgelig, når du har maveproblemer kan altid tage en anti-syre medicin. Desuden bør du være opmærksom på hvad du spiser og undgå de fødevarer, der kan skabe problemer. Men hvis du allerede har spist noget, der forstyrrer din mave - her er hvordan man kan gøre det bedre:

1.. Danskvand

Mousserende eller kulsyreholdigt vand har vist sig at være en meget god løsning for maveproblemer. Hvis du vil have et større måltid, ville jeg sige du inkluderer kulsyreholdige vand som en drink med dette måltid.

Kulsyreholdigt vand er blevet brugt som en mave middel i lang tid, men ingen er faktisk sikker på, hvordan det hjælper. Tricket er nok i kombinationen af ​​kuldioxid i boblerne og alle andre mineraler, der findes i danskvand. En undersøgelse fra 2002 har vist en markant forbedring i fordøjelsen hos mennesker, der drak kulsyreholdige vand i forhold til folk, der drak vand fra hanen.

Men jeg vil ikke foreslå, at du helt erstatte alt det vand du drikker med kulsyreholdigt vand, da kulsyreholdigt vand indeholder en stor mængde af tørstof. Det kan øge en risiko for at skabe nyresten.

2.. Mint tea

Da jeg var barn, hver gang jeg havde maveproblemer min mor ville forberede myntete. Det er en gammel og kendt middel mod mavebesvær, og det virker som en charme næsten hver gang.

Varm myntete kan hjælpe dig med mavekramper samt med dårlig fordøjelse og kvalme. Det hjælper maden bevæge sig hurtigere gennem dine tarme og bringer lindring til din mave. Tag en teskefuld af tørrede mynteblade og hæld en kop varmt vand over dem. Lad det sidde i omkring 10 minutter, stamme og drikke varm. Det er bedst, hvis du ikke tilføjer nogen sukker eller honning.

På den anden side, hvis du ikke har tid til te kan du også tygge på friske mynteblade. De kan ikke være så hjælpsomme som te sig selv, men de har stadig hjælpe.

3.. Tyggegummi

Jeg har aldrig troet, at tygge en gummi kan hjælpe dig med fordøjelsen, indtil jeg indså, helt tilfældigt, at det rent faktisk kan. Jeg har fundet mig selv ønsker at tygge en gummi hver gang jeg ville spise for meget. Efter lidt googling, så jeg, hvad fangsten var.

Jeg har fundet en artikel, der sagde, hvordan tandkød blev indarbejdet i behandlingen af ​​patienter, der har gennemgået operationer, hvorefter de ikke kunne spise normalt et stykke tid. Når du ikke spiser, din tarm bliver dovne, og det kan skabe problemer med fordøjelsen. Patienter, der fik tyggegummi i løbet af tilbagebetalingsperioden har genvundet en normal mave-funktion hurtigere end dem, der ikke var.

Når du tygger på et tyggegummi, er du forbereder din mave for fordøjelsen. Tricket er, at du rent faktisk ikke giver det noget at fordøje. I så fald maven fordøjer mad, der er allerede er i. Det er derfor, du får endnu mere sulten, hvis du tygger på et tyggegummi, når du er sulten.

Har du finde disse løsninger nyttige? Hvilken en der fungerer bedst for dig?

Aktuelle artikler