3 gode tips til hvordan at få organiseret derhjemme

Enhver kvinde i denne verden har oplevet dette. Mellem dit job, dit hus din mand og dine børn, er der simpelthen ikke nok tid til at gøre alt, hvad du skulle gøre. Du nogle gange føler at du har brug for dagen til at vare mindst 26 timer, for at få alting gjort. Men det er ikke alt, mørkt og hårdt. Hvis du ønsker at vide, hvordan at få organiseret derhjemme - holde læsning.

3 gode tips til hvordan at få organiseret derhjemme

1.. Delegeret

Dette er det vigtigste, når det kommer til at køre en husstand, og de fleste kvinder aldrig gøre dette. Du behøver ikke at gøre alting selv, på trods af hvad din mor kan have troet dig. Delegeret!

Opdel gøremål blandt husets medlemmer. Få din mand til at hjælpe dig med at rengøre. Det vil være hurtigere, mere effektiv og du vil have mere tid til hinanden, og for dine børn. Få børnene til at hjælpe også. De kan gøre nogle mindre gøremål som at tage ud mindre poser af papirkurven og måske hjælpe dig med madlavning.

Børn som regel finde det virkelig interessant at hjælpe i køkkenet, så brug det. Hvis dine børn er teenagere, bør de i det mindste rense deres egne værelser. En masse teenagere er enige med dette, bare fordi de normalt vil have dig ud af deres værelser, så de vil hellere rense det selv end at lade dig i.

2.. Multitasking

En af de vigtige nye færdigheder at lære er multitasking. Dette især virker i køkkenet. For eksempel, hvis du laver frokost mens kødet er stegning kan du Hak salat, mens suppen er madlavning, kan du gøre det retter.

Der er masser af små gøremål, du kan udføre på samme tid. De kan ikke synes meget, når set separat, men når man ser på det store billede, vil du se, at du har formået at spare måske en hel ekstra time, eller endda et par timer hver dag ved at udføre dem samtidigt.

3.. Slap

Verden er ikke kommer til at ende, hvis du ikke støv hver dag. Sæt dine prioriteter - din familie har brug for at spise hver dag, så du behøver at lave mad hver dag, men du virkelig behøver ikke at støvsuge eller rense værftet hver dag.

Må ikke bringe mere arbejde på dig selv, end du allerede har. Det vil bare understrege dig ud. Det vil også gøre dig til en mærkelig kvinde, der mister sin grip, hver gang børnene spill noget og hun har for at rense den.

Slap lidt af. Bestil en fødevare en gang imellem. Alt vil stadig være ok med dine børn, hvis de har en pizza til aftensmad en gang om ugen i stedet for en sund middag. Brug den ekstra tid til at slappe af med din familie, eller til at gøre noget for dig selv, som at læse et par sider i din yndlingsbog eller se dine favorit show.

Du kan også oprette en dag om ugen, når din mand vil lave mad. Dette kunne være weekend for eksempel, især hvis din mand arbejder i løbet af ugen. Du kan kalde det et eksperimentelt dag - eller "lad os se om far kan tilberede" dag. Dine børn vil kunne lide det, og du vil have lidt mere tid til at gøre noget andet. Og alle vil have en stor tid.

Det er ikke så svært at få organiseret derhjemme, men du skal huske, at du ikke er en super kvinde, og at du har brug for hjælp en gang imellem. Og hvad der er vigtigst, bede om hjælp, når du har brug for det. Forvent ikke dine familiemedlemmer at se, at det er svært for dig, fordi de ikke kan vide, at medmindre du sige noget.

Hvordan få organiseret derhjemme?

Aktuelle artikler