3 måder at blive mere sparsommelige

Vi lever i en forbruger verden, omgivet af annoncer og reklamer, der konstant bombarderer os overalt, hvor vi går. De opfordrer os til at købe og købe nye ting, hvilket gør det virkelig svært for os at holde styr på vores månedlige budget og undgå unødvendige udgifter. Men får ikke modet! Tjek nedenstående tips og lære at blive mere sparsommelige i et par enkle trin.

3 måder at blive mere sparsommelige

1.. Køb kun hvad du virkelig har brug for

 • Før du køber noget, og før selv at tage ud din pung, stop for en anden og spørge dig selv det afgørende spørgsmål: Har jeg virkelig brug for dette? Tag et øjeblik til at reflektere over det, og hvis man konkludere, at det ikke er noget du har brug for, men er noget, du bare ønsker, sætte det tilbage på hylden med det samme.
 • Men hvis du beslutter dig for at få dig en nuværende og købe noget, selv om det ikke udgør et ægte behov, mener, at der også er andre mulige måder at have det.
 • Først aldrig købe det med det samme, men tjek om andre butikker har samme konto til en lavere pris. Lær at blive mere sparsommelige og før overskriften til enhver butik, online for at finde den mest bekvemme priser ved at bruge prissammenligning hjemmesider søge.
 • Tænk på andre nemme alternativer samt: du kan låne det, del det, bytte det med andre eller endda gøre det selv.
 • Aldrig gå på indkøb på en tom mave, eller du vil risikere at købe noget unødvendigt, at du før eller senere vil smide væk. Alt har udløbsdato og skal fortæres temmelig hurtigt!
 • En af de grundlæggende trin for at blive mere sparsommelige, er at lave en liste, før du går på indkøb, og holde sig til det. Uden en liste, du vil blive tiltrukket af unødvendige elementer. Du kunne begynde picking up ting, der absolut ikke afgørende.

2.. Brug aldrig dit kreditkort

 • Kreditkort er ligesom usynlige tegnebøger - du ved aldrig, hvor fulde eller tomme de er, som giver dig mulighed for at gå på udgifterne, uden at tænke. Dette er den vigtigste grund til ikke at bruge kreditkort.
 • Bliv mere sparsommelige ved at lære at leve inden for dit daglige budget. Hvis du ikke har penge til at købe en vare, der ikke er nødvendig, skal du ikke købe det og ikke trække ud dit kreditkort.
 • Betaler i "real money", dvs at tage ud din pung og kigger på mængden af ​​kontanter, du har, vil gøre dig tænke to gange, før at betale for noget.
 • Men hvis du har brug for at hæve penge fra dit kreditkort, så gør det i morgen, efter at have etableret mængden af ​​kontanter, du har råd til at bruge den dag.

3.. Lær at sige nej og være tilfreds med mindre

 • Hvis venner invitere dig ud at spise eller i biografen, og du kan ikke råd til det, ikke sige ja! Der vil være andre muligheder for at gå ud og hvis de er rigtige venner, vil du ikke miste dem bare for ikke at være sammen med dem en aften. Men hvis du ikke har lyst til at sige sandheden, kan du altid lave en anden undskyldning.
 • Alternativet til at gå ud er invitere dine venner over. Alle kan bringe en snack eller en drink, eller du kan endda lave mad sammen, som ikke vil koste dig meget på alle.
 • En anden god måde at blive mere sparsommelige er at lære at sige nej, når din ven insisterer på at gå shopping sammen, og du kan ikke råd til det. Selv hvis du fortæller dig selv, at du ikke vil bruge en cent, vil du dog risikere at købe ting, du ikke har planlagt, og som ikke er nødvendigt på alle.
 • Det er ikke altid nødvendigt at bruge penge for at føle sig tilfreds. Bruge penge og købe nye elementer er kun momentane nydelser, der ikke involverer nogen dybere eller langvarig tilfredsstillelse. Når du får en trang til at købe noget, så prøv at erstatte det med andre aktiviteter, der vil efterlade dig i en positiv stemning for en længere periode.
 • Vi er alle fokuseret på tidskrævende, i stedet for at være tilfredse med mindre og tilfredse med hvad vi har.

Det er ikke nødvendigt at gå til en fancy restaurant at have det sjovt - du kan arrangere en lille fest og forberede en lækker og usædvanlig middag sammen med dine venner, selv på din altan eller terrasse. Dette vil hjælpe dig til at blive mere sparsommelige over tid og lære dig til fuldt ud at nyde simple ting.

Hvis du ikke har råd til en ny kjole, gør det selv! Spørg en ven til at hjælpe dig eller tage syning klasser - det vil være godt brugte penge, og du vil spare rigtige penge på mange fremtidige køb. Derudover vil du også have det sjovt!

Lær dine børn også at blive mere sparsommelige. I stedet for at gå til en forlystelsespark og bruge masser af penge, tage dem ud på landet eller bare nogen byparken - bringe velsmagende sandwich og en glente, eller endda et telt, og du vil blive overrasket over, hvor begejstret og spændt de vil være.

Aktuelle artikler