3 tips om hvordan man undgår overforbrug

Sådan undgår overforbrug er et problem, at mange af os er nødt til at beskæftige sig med i visse perioder af vores liv. Hvis det sker lejlighedsvis, kan konsekvenserne være umærkelig, men hvis overforbrug bliver en konstant vane, så er vi virkelig nødt til at finde måder at stoppe det. Overforbrug er ikke kun skade vores budget, men gør os fyldt op med ting, som vi ikke rigtig har brug for.

3 tips om hvordan man undgår overforbrug

At komme af med denne kompulsiv vane kan synes umuligt, især på de øjeblikke, hvor vi befinder os med en tegnebog, der er blevet tømt i en flash. Men med en lille indsats og lidt vilje til at prøve, kan alting ske.

Tag et kig på følgende tips og finde ud af, hvordan man undgår overforbrug!

1.. Aldrig gå shopping, når deprimeret eller med en tom mave

Overforbrug er ligesom overspisning. Vi ofte det at fylde den indre tomhed eller at undertrykke utilfredshed, selv om vi ved, at disse momentane trøst er absolut falske og ufuldstændige.

Derfor regel nummer et er at aldrig gå shopping, når deprimeret! Du vil kun risikere at købe en hel masse unødvendige små ting eller bruge enorme mængde af penge på dyre tilbehør, som du aldrig vil bruge. Hvis du virkelig ikke kan undgå at købe noget, gå til en butik, når du har bestemt mængden af ​​penge du kan bruge og bringe med dig. Helt sikkert prøve at undgå at gå vindue shopping med din tegnebog i din pung og aldrig holde selskab til en ven, mens hun forsøger på tøj eller vælge punkterne i en butik.

Går dagligvarer på tom mave, kan også være yderst ødelæggende for dit budget. Feeling sulten vil gøre dig fylde din købmand indkøbskurv med alle mulige usunde sammenblandede, unødvendige saucer, pre-made måltider og frosne produkter. Er alt, virkelig uundværlig i dit køkken? Selvfølgelig er det ikke.

2.. Find fantastiske nye tøj uden at bruge en cent

Organiser sammenkomster med venner, hvor hver enkelt af jer vil bringe tilbehør og tøj, som du ikke bære længere eller andre hjem genstande, som du ikke længere bruger. Omdan dit hus ind i en butik for en hel eftermiddag og have det sjovt forsøger på nyt tøj og tørklæder og udforske alle andre former for forskellige ting. Du vil ende op med smukke nye kjoler, trøjer og fantastiske tasker, uden at bruge en cent!

Hvis du er en plante elsker, i stedet for at købe mange billige eller ultra dyre planter, prøv at tage stiklinger fra en ven eller spørge dine naboer, hvis du kan klemme nogle fra deres haver. Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det er at se dem vokse og snart vil du finde dig selv omgivet af blomster uden at have tilbragt noget for dem.

Desuden kan du altid have en fornøjelse at læse noget, bare ved at udveksle gamle bøger og magasiner med venner i stedet for overforbrug i boghandlere.

3.. Udforsk loppemarkeder og genbrugsbutikker - de er sjove og billige!

Loppemarkeder og genbrugsbutikker er store lavpris-muligheder og fantastiske steder at forny din garderobe, refurnish dit hus og tilfredsstille dit behov for at købe nye ting, uden overforbrug.

Du vil finde pæn brugt og billige møbler og have det sjovt malerarbejde det. Du vil opdage fantastiske klude, som du ikke ville være i stand til at finde selv i butikkerne, og de vil ikke koste meget. Og frem for alt, vil du fylde dine poser med masser af interessante ting uden at tømme din lomme!

Genbrugsbutikker er også en stor mulighed for at gøre nogle ekstra penge og slippe af med alle de ting, som du ikke længere har brug for. Mange af disse butikker vil købe dit gamle tøj og genstande, der tilbyder en nedstigning mængde penge eller giver dig mulighed for at veksle dem til andre ting.

Aktuelle artikler