3 værdifulde forhandlingerne løn tips til kvinder

Det er på høje tid, vi ændret de dystre statistikker, som siger kvinderne forhandle deres løn betydeligt mindre end deres mandlige kolleger. Det er en kultur og tradition ting, også dybt forankret at forsvinde i det 21. århundrede.

3 værdifulde forhandlingerne løn tips til kvinder

Du behøver ikke at passe ind i det generelle mønster. Bare få forberedt med disse 3 smarte forhandlingsdirektiver løn tips til kvinder og vide, hvad man kan forvente på interviewet, når en HR bringer dette følsomme emne.

Hvis de ikke spørge, hvad du tror du er værd, men tilbyder dig et job og en vis løn, være proaktiv og aldrig glip af muligheden for at forhandle din løn yderligere.

1.. Kender branchen benchmark

Det er ikke nok at kende lønnen interval for din position inden for din egen virksomhed. De overordnede behov for at tro, at du overvejer andre, mere lukrative tilbud, så gør dit hjemmearbejde på tide og forskning, hvor meget professionelle i din profil og lignende erfaringer niveau tjener i byen og resten af ​​landet.

Ser ikke overambitiøs, men lige ambitiøs nok til at være klar til at flytte til en position og en lønseddel bedre montering på din ekspertise.

2.. Kom i foran spejlet...

... Og begynde at øve! Du behøver ikke at gentage den berømte "Taler du til mig?" sætning, men du behøver at pre-stadie hele stressende begivenhed og udvikle taktik i form af attitude, ordforråd og selvtillid.

Saml dine venner og udveksle de seneste forhandling historier. Denne måde, vil du få en indsigt i standard løn forhandle spørgsmål pulje til at redde dig fra nogen overraskelser. Visualiser situationen og føler som hvis du gjorde det og fik lønstigning. Som du fremmane glade følelser samtidig med at øve, vil du nyde en selvtillid boost, som vil pænt integrere med din persona.

3.. Undervurder aldrig kraften dressing mojo

Forhandling løn er et sind spil, så forvent ikke at blive opfattet som en seriøs spiller, hvis du møder op klædt i kedelig eller kedeligt tøj. Du ønsker ordet succes skrevet alle over dig. Der er tre surefire måder at gå om dette. Vælg den, der passer til din personlighed og din branche bedst. Forhandle en skoleleder løn kræver en mere klassisk tøj end en for at vinde over din hipster IT start-up chefer, især hvis du er en grafisk designer.

Den første vindende combo er den stedsegrønne magt sort, med en hvid eller farvestrålende lille tilladt accent. Black er virkelig smuk, kan du bære det med noget fra perleøreringe eller vedhæng halskæde til super sofistikeret minimalistisk look. Alternativt, gå til dristigere combos med en erklæring ring, bælte eller andet tilbehør.

Men hvis du ikke er en manager, og din aktuelle position er ikke beregnet til nogen ambitiøst, men for en flittig bi degnen, bare holde styling lav profil endnu upåklagelig. Gå efter naturmaterialer, slankt moderne design og pastelfarver. I dette tilfælde, se og opføre sig som en super effektiv teammedlem fortjener en attraktiv lønpakke, der vil forhindre dig i at forlade selskabet for en bedre aftale til enhver tid snart. Dine chefer ved, at træne din udskiftning ikke er omkostningseffektiv, og pæne udseende vil skabe en upåklagelig billede.

Den sidste er morderen chic outfit til dame direktører. Det er selvforklarende, din selvtillid og entydighed er i displayet, hvilket tyder på at du er klar til at gå videre til den næste finansielle eller karriere plan. Innovative designer sko, multi print blandinger, feminine snit, kjoler og lyse tilbehør er den nye magt jakkesæt alternativ. Bring din personlighed skal værdiansættes for, hvad du er, og betalt i overensstemmelse hermed.

Vores forhandlingsposition løn tips til kvinder er blot rammerne for dine talenter og færdigheder til at blomstre, når det virkelig gælder. Der er kun én stor no-no. Aldrig tage forhandlingerne og deres resultater personligt. Mange kvinder gør, samt andre professionelle situationer, og det gør dem reagere på en følelsesmæssig måde. Hold din cool på alle tidspunkter, og du vil blive klatre op ad karrierestigen støt. Må ikke gøre disse 7 fejl, når du forhandle om din løn.

Aktuelle artikler