4 enkle måder til at lette PMS - uden at såre nogen

Omkring 80% af kvinder rapporterer lider præmenstruel syndrom (PMS) til en vis grad. For nogle er det en let ubehag, for andre er det næsten invaliderende. Så, hvad kan du gøre for at få nogle nødhjælp fra denne månedlige begivenhed, hvis det har en tendens til at slå dig på din bagdel?

4 enkle måder til at lette PMS - uden at såre nogen

Selvom der er mange høfligheder at blive en kvinde, der har en frist hver 28. dag eller så er ikke en af ​​dem. Du tager på i vægt, din hud bryder ud, og hvis udseende kunne dræbe, ville de fleste alle omkring dig være omkommet lang tid siden.

Selvom der ikke er meget du kan gøre for at stoppe din krop fra at forsøge at holde sig frugtbar og klar til at bære børn (korte af en hysterektomi som jeg er sikker på de fleste af os har overvejet), der er ting du kan gøre for at gøre dem 3 - 7 dages tortur mindre intens.

[Læs: Alt om PMS symptomer, og hvordan at afhjælpe dem ]

De omfatter:

Ser din sukkerforbrug

Sukkerholdige slik er stor som helst dag, men sætte chokolade tæt på en kvinde med PMS, og du bedre trække hånden tilbage hurtigt, eller du bare stå tilbage med en nub. Den vil blive ædt hurtigere end en bjørn lige ud af dvale tendens til sin første friske kill.

Selvom du tror, ​​at give efter for denne trang vil gøre du føler dig bedre, kan det faktisk gøre dig til at føle værre. Når du indtager sukker, der kommer ind blodet hurtigt, er du forpligtet til at få det frygtede blodsukker krak hurtigt nok. Resultatet er, at du vil være mere irritabel og mindre energisk end du var til at begynde med.

Også nogle kvinder oplever en større følsomhed over for sukker, når de er præmenstruelle. De bemærker op-og nedture meget lettere end andre tidspunkter af måneden, så, at holde dit blodsukker så stabilt som du kan, vil hjælpe gevaldigt, når det kommer til at holde dig på ret køl.

Nu betyder det ikke, at du er nødt til at opgive slik helt. Din menstruation er tortur nok, der er ingen grund til at fratage dig selv på samme tid og risiko at gøre dig selv certifiably sindssyg.

Bare prøv at vælge sundere alternativer, der bærer en vis sødme så godt. For eksempel kan du skive op et æble og drys den med kunstig sukker og kanel. Eller kunne du gøre toast og dække det i honning. Fødevarer som disse vil tilfredsstille din søde tand uden at du føler værre end du allerede gør, og give dig nogle ernæring i processen.

[Læs: Hvordan man kan stoppe sukker trang i 7 nemme trin ]

Lempelse op på salt

Ligesom sukker kan have en mere mærkbar effekt på en præmenstruel kvinde, så også kan salt. Selvom du behøver nogle natrium i din kost, har for meget, og du kommer til at føle det... ikke at nævne se det.

En af de primære klager fra PMS er den frygtede oppustethed. Du går til at sætte på din favorit par jeans bare for at finde det næsten umuligt at zip eller en knap dem op. Og selv hvis du kan, for at din mave kaskader over toppen bandet som en flodbølge over nedbrud på havet nedenfor. Det er ikke kønt.

For meget natrium er et irritationsmoment til din krop. Derfor, i et forsøg på at lindre irritation, holder det på vandet, således at fortynde saltet. Resultatet er væskeophobning og en udvidet talje. Tilføje, at det fedt, der ofte er til stede i saltholdige forarbejdede fødevarer, og du har en opskrift på vægtøgning og bloat.

[Læs: Hvordan til at fremskynde din menstruation ]

Desværre, det er ikke ualmindeligt at tørster salte snacks som chips og kiks ud over chokolade, kager og donuts, når det er den tid på måneden. Dog vil give efter for disse cravings også gøre du føler dig værre. Igen, det betyder ikke, at du ikke kan tilfredsstille dine salt smagsløg med andre store nedre salt og sundere valgmuligheder.

Du kan lave grønkål chips for eksempel. Bare ren grønkål blade, læg dem på en bradepande med en lille smule havsalt (som er bedre for dig end almindelig salt) og kaste dem i ovnen, indtil de er så sprød som en bagt kartoffel chip, eller sprøde afhængig hvor du bor. Du kan også spise et par oliven eller en lage for en lille smule af denne salt smag uden at alle de fedt. Bare ikke overdrive det.

[Læs: Amazing ingen mel ingen sukker kostplan ]

Begrænsning alkohol

Det kan være fristende at komme igennem dine PMS ved at sætte dig selv i en beruset stupor (sikkert det ville være mere underholdende), men at bekæmpe trangen til pund ned en seks pack kommer til at være mere gavnligt i det lange løb. Ikke alene alkohol bloat dig og pakke på pounds, men det er også intensiverer følelser, som er aldrig en god idé med en præmenstruelle kvinde.

Tristhed kan blive til gråd anfald og skuffelser kan føre til raserianfald, når bare nok alkohol indføres i systemet. Du mister evnen til at bevare kontrollen og holde dine følelser i skak, få dig til at gøre ting, du sandsynligvis vil senere fortryder (når PMS blade og du er rationelle igen).

Du kan undgå alt dette ved ikke at lade en dråbe "de gode ting" hit dine læber, fordi nogle gange er det svært at stoppe efter blot én smag. Eller måske du ønsker at i det mindste begrænse din tilgængelighed ved at bede en god ven til at hjælpe dig med at holde i skak i løbet af denne meget følelsesladet tid på måneden.

Kom (og opholder) aktiv

Selvom du sandsynligvis blot ønsker at ligge omkring på sofaen i løbet af denne periode (no pun intended), vil få aktiv gavne dig så meget mere. Det hjælper til at reducere kramper, forbedrer humør ved at frigive endorfiner og holder dig sundere, så din krop ikke bliver syge eller udmattelse helt så nemt.

Mange kvinder har en større følsomhed over for forkølelser og sygdomme, når de er præmenstruelle. Måske er det på grund af de skiftende hormoner, eller måske er det på grund af stress og spændinger, der er mere synlige, når din sikring er kort. Ligegyldigt hvad årsagen er, kan være fysisk aktiv hjælpe med at bekæmpe virus eller bakterier, der ønsker at tage dig ud (og ikke på en god måde).

[Læs: Hvordan laver motion sjovt ]

Hvis du er en ivrig motionist, holde på det, når du er ved at starte din periode som du vil drage fordel af at skubbe gennem træning i modsætning til at give dem en pause. Og hvis du ikke er en regelmæssig exerciser nu, vil det gøre dig godt at starte. Ikke kun for at lette PMS, men også for at nyde større generelle sundhed langt ind i fremtiden.

Sigt efter 30 minutter på de fleste dage. Det behøver ikke at være anstrengende enten. Hvis du ikke er til at arbejde op en stor sved, gå en tur eller have. Bare få, og ophold, aktiv.

[Læs: Den dovne pige er til at arbejde ud ]

PMS er ikke sjovt, men parret det med for meget sukker, salt, alkohol eller inaktivitet og du har fået en opskrift på katastrofe. Eller i det mindste en masse utilfredshed. Gør dig selv en tjeneste og tage sig af dit helbred, så du kan nyde fred og ro hele måneden.

Aktuelle artikler