4 graviditetskvalme naturmedicin

Morgenkvalme kan være et reelt problem for nogle gravide kvinder, og nogle gange er det ikke let på alle for at fjerne det helt. Det er velkendt, at tage nogen over-the-counter anti-kvalme medicin er absolut IKKE anbefales, for de kan være ekstremt farligt for dig og din baby. Men der er mange naturlige måder at lindre morgenkvalme og forhindre det fra at være et konstant problem.

4 graviditetskvalme naturmedicin

Det følgende er en liste over 8 graviditetskvalme naturmedicin, som kan være meget nyttige i at lindre uudholdelige følelser af kvalme og opkastninger under graviditeten. Prøv dem!

Disclaimer:

Denne artikel er ment til at give information. Please, skal du kontakte din læge først, før du tager nogen naturligt middel eller urtekosttilskud under graviditeten.

Kosten tips

Spise den rigtige mad og følge specifikke kostvaner kan betydeligt hjælpe dig med at håndtere morgenkvalme. Tjekke de følgende tips!

  • Spis hyppige små måltider eller snacks hele dagen. En tom mave kan bidrage til følelsen af ​​kvalme, mens store måltider kan være vanskelige at fordøje.
  • Undgå stegt og fedtholdige fødevarer - de er svære at fordøje, og de kan intensivere kvalme symptomer.
  • Hold nogle kiks i nærheden af ​​din seng. Prøv at spise et par, så snart du åbner dine øjne, eller i løbet af natten, hvis det er nødvendigt. En tom mave kan ofte medføre morgenkvalme.
  • Må ikke drikke og spise på samme tid.
  • Drik masser af vand og andre væsker - dehydrering kan føre til kvalme og forårsage mundtørhed, svimmelhed og muskelkramper. Prøv altid at erstatte mineraler, sukker og væsker tabt ved opkastning, ved at drikke masser af frisk juice, supper og almindeligt vand.

Naturlægemidler

Ingefær

Ingefær er en fremragende morgenkvalme naturligt middel, der har været brugt i århundreder til at behandle forskellige typer af kvalme symptomer. Det er generelt anerkendt som sikre af Food and Drug Administration. Den anbefalede dosis er 1 gram (2 teskefulde) pulveriseret ingefær eller 3G af rå ingefær (omkring tre teskefulde) per dag.

At slå morgenkvalme, udarbejde en te ved lagt i blød 1/2 tsk stødt ingefær i 1 kop kogt vand. Lad afkøle, stamme og SIP. Hvis du bruger frisk ingefær, tillader 2 tsk revet ingefær i kog i 1 kop vand i 15 til 20 minutter før drikker.

Kontakt din læge, hvis tager ingefær i mere end 3 uger, for det kan påvirke dit blod-koagulation mekanisme.

Pebermynte

Aroma og smag af pebermynte kan også hjælpe med at lindre graviditetskvalme symptomer.

  • Inhale pebermynte æterisk olie - hæld 2 dråber på et lommetørklæde eller tilføje et par dråber i en skål fyldt med varmt vand, som du kan placere i nærheden af ​​din seng. Aromaterapi diffusorer er også meget effektive.
  • Forbered pebermynte te og kombinere det med kamille og citronmelisse.
  • Du kan også tygge friske mynteblade eller købe sukker-fri pebermynte slik og tyggegummi.

Fennikel og lakrids

De er gode kvalme retsmidler. Prøv at drikke fennikel te eller ved hjælp af naturlige lakrids dråber eller barer.

Vitamin B6

Tager vitamin B6 kosttilskud kan hjælpe med at helbrede graviditetskvalme. Den anbefalede dosis er 75 mg per dag (10 til 25 mg tre gange dagligt). Dog altid tale med din læge, før du tager ekstra B6 sammen med prænatal vitaminer, for i nogle tilfælde store doser af vitamin B6 kan ikke være helt sikker.

Prøv forbrugende også vitamin B6 rige fødevarer, såsom avocado, kylling, kalkun, fisk (torsk, laks, hellefisk, ørred, tun og snapper), peberfrugt, spinat, bagte kartofler, og andre.

Akupressur og håndled bands

Akupressur håndledsbånd stimulerer et bestemt akupunktur punkt, som traditionel kinesisk medicin eksperter kalder P6 Nei-Guan (Nei-Kuan) point eller hjertesækken 6..

Dette punkt lindrer kvalme i almindelighed og hjælper med graviditet graviditetskvalme. Det kan enten masseres ved at anvende pres med fingrene, eller stimuleret med et håndled band.

P6 Nei-Guan point ligger undersiden af ​​din arm, op til 3 fingre over håndleddet. Når du trykker på dybt ind i dette punkt, vil du føle en let ømhed, der vil angive, at du har fundet den rigtige placering. Når du har fundet det, skal du holde presset i op til 60 sekunder og gentag når det er nødvendigt.

I stedet for at trykke på P6 Nei-Guan point ved dig selv, kan du også anvende håndleddet bands, som er meget effektive. Bare sørg for, at bandet knappen er placeret nøjagtigt på acupoint og tryk den 20 til 30 gange hvert sekund, når du føler dig syg.

Wrist bands kan findes på ethvert apotek, da de er lavet til søsyge, køresyge og mange andre typer af kvalme.

Lad os vide, hvis du kender nogle mere naturlige retsmidler for morgenkvalme, som du har prøvet og fundet effektive!

Aktuelle artikler