4 mest forfriskende sommer drinks

Når den varme sommer kommer alt hvad du kan tænke, er, hvordan at køle dig ned. Drinking noget koldt og forfriskende altid hjælper. Tjek 4 mest forfriskende sommer drinks.

4 mest forfriskende sommer drinks

Jeg er nødt til at advare dig til at være forsigtig med disse drikkevarer. Giv det et par minutter efter at indtaste dit hjem fra en rigtig varm dag og drikker langsomt, især hvis du er tilbøjelig til nemt at få ondt i halsen.

1.. Frugt fryser

Det er en drink, der vil gøre du føler koldt, selvom det er 100 grader udenfor. Det er ideelt for dem, der ikke ønsker klimaanlæg i deres hjem og stadig ønsker at køle ned under de varme dage.

Forberedelse kræver en frugt af dit valg, en masse af is og en blender. Jeg foretrækker at gøre dette med citroner, appelsiner og grapefrugt - en af ​​hver. Pres saften fra frugten og hæld det i en blender. Tilføj mindst to håndfulde is og knuse det hele sammen.

Hvis du kan lide det sødere tilsæt honning eller sukker. Honning er selvfølgelig bedre til at holde en sundere kost. Tag et bredt halm og langsomt nippe til din super forfriskende drink.

2.. Kaffe fryser

Jeg ved ikke om dig, men jeg kan virkelig ikke holde varm kaffe på en varm dag. Min sommer kaffe er normalt kold kaffe frappes eller endnu bedre - kaffe fryser.

Der er masser af variationer til kaffen fryser tema, men min personlige favorit er mokka fryser. For at gøre det skal du bruge: 1 kop forberedt og afkølet instant kaffe, 2 kopper mælk, 1 tsk kakaopulver, is og sukker.

Bland kaffe med mælk og kakaopulver og tilsæt sukker, hvis du vil. Put det hele i en blender og tilsæt to håndfulde af is. Knus det hele, sætte et strå i det og nyde en kold kaffe, der både vil køle dig ned og vågner du op.

3.. Spritzers

Spritzer er en meget forfriskende sommer drink, for det meste populære i Tyskland og Østrig. Du ved, hvordan det er svært at håndtere alkohol under varme dage? Tja, hvis du vil have alkohol og ikke ønsker at føle sig endnu varmere på grund af det - spritzer er dit valg.

Spritzers er let lavet. Du behøver kun hvidvin efter eget valg og club soda eller kulsyreholdigt vand. Hæld lidt vin i glasset og tilsæt club soda og det er det - din spritzer er færdig.

Det er bedst at gøre sommer spritzers med mindre vin og mere vand. For ekstra friskhed, tilføj citron eller lime kiler, og nogle presset citron eller limesaft, og is i glassene. Husk, at du stadig drikker alkohol, selvom det er blandet med vand, så du skal ikke have for mange spritzers.

4.. Mojito

Mojito er den mest populære sommer cocktail. Det er elsket blandt både mænd og kvinder, og det er virkelig en perfekt ting at opdatere dig i de varme sommeraftener.

Mojitos er lavet med hvid rom, klub soda, limesaft og mynteblade. Du bliver nødt til at knuse et par frisk mynte blade, så de frigiver saft. Derefter tilsættes 1/3 af et glas hvid rom og 2/3 af club soda. Presse nogle limesaft, sat i et par lime kiler og isterninger og få festen starter.

Har i tankerne, at drikke alkohol under varme sommerdage gør du føler endnu varmere. Det er bedst ikke at drikke det, eller at holde sig til drinks og cocktails, der indeholder mindre alkohol og mere vand eller juice.

Aktuelle artikler