4 spørgsmål at spørge dig selv, før du køber ind i en quick-fix løsning

Har du løbende falde til overskrifter som "tabe 20 kilo på 5 dage" eller "Drop 2 kjole størrelser i 2 uger?" Er du altid på udkig efter nye og innovative måder at nå dit mål hurtigt, blot for at blive skuffet over programmer, der ikke leverer?

4 spørgsmål at spørge dig selv, før du køber ind i en quick-fix løsning

Hvis du svarede ja til enten eller begge af disse spørgsmål, ikke føler dårligt. Du er ikke alene. Millioner af mennesker punger ud af deres hårdt tjente penge til programmer, der lover fantastiske resultater på mindre tid end det tager dig at lave en grillet ost sandwich.

Det er et tegn på de tidspunkter, virkelig. Vi har været coachet til at acceptere intet mindre end at få præcis, hvad vi ønsker, så hurtigt, som vi ønsker det. Sultne og kan ikke vente et minut? Gå til en fastfood drive thru. Ønsker nye møbler og ønsker det i dag? Få levering samme dag.

Mens helt sikkert, at der er tidspunkter, hvor det er rart at have vores ønsker og behov straks tilfreds, er der en masse virksomheder derude, der gør løfter, der enten ikke leverer eller er mere skadelige end nyttige.

Så hvordan kan du beskytte dig mod at blive offer for et hurtigt fix-ordningen? Spørg dig selv disse fire spørgsmål:

# 1 - Lyder det for godt til at være sandt?

Hvis du læser overskriften og din første tanke er, "No way - det er ikke muligt," så bør dette være et stort rødt flag til dig. Overskrifter og salg pladser er skabt til at gøre én ting, og det er fange din opmærksomhed.

Du er hele tiden bombarderet med annoncer på tv, radio, internet og hver anden form for kommunikation til rådighed. Ifølge en historie offentliggjort i New York Times, en analysefirmaet ved navn Yankelovich fandt, at den gennemsnitlige person oplevede op til 5.000 ad beskeder om dagen. Så for at en virksomhed til at skille sig ud, de undertiden gøre krav gældende, der er beregnet til at stoppe dig døde i dine spor.

Selvom de fleste mennesker bør stoppe forfølgelsen af ​​den vare eller tjenesteydelse efter dette spørgsmål, er det ikke så let. Dit hoved kæmper med dit hjerte, og det bliver en kamp mellem, hvad du ved, og hvad du ønsker at tro.

Så hvis du finder dig selv at besvare ja til det spørgsmål, som det lyder for godt til at være sandt, men kan stadig ikke synes at gå væk, gå til spørgsmål nummer to.

# 2 - Er resultaterne Sandsynligt, og hvis ja, er de gode for mig?

Lad os tage et kig på den første del af dette spørgsmål. Er resultaterne sandsynligt? Hvad er chancerne for, at du kommer til at få de samme resultater som den person, der vises i annoncen som en yderst tilfreds kunde?

For eksempel tage en annonce, der lover, at du vil "miste 10 pounds i 10 dage." Hvis du er 200 pounds overvægt og drastisk ændre din kost, kan du nemt droppe en stor del af vægten ret hurtigt. Men hvis du er kun tyve pounds overvægt, chancen for, at du vil tabe ten pounds, der hurtigt er minut.

Den anden del af spørgsmålet tvinger dig til at spørge dig selv, hvis resultaterne er gode for dig. Stikning med scenariet ovenstående er det godt for dig at tabe ti pounds i løbet af ti dage? De fleste eksperter er enige om, at det ikke er. En 1-2 pund vægt tab ugentligt er sundest. Så hvis du køber ind i programmet og tabe for hurtigt, laver du dig selv mere skade end gavn?

Hvordan finder du svar på disse spørgsmål, hvis du ikke kender dem allerede? Forske i dem. Uddan dig selv. Lær, hvad top eksperter anbefaler, så du ikke gør noget, der vil skade din krop.

# 3 - Hvad gør andre siger om Business og / eller produkt?

Så du har gjort din forskning og stadig ønsker at prøve produktet eller tjenesten. Nu skal du spørge dig selv, hvad andre siger, der har prøvet det. Nej, ikke dem i annoncen. Rigtige mennesker.

Læs anmeldelser på produktet og virksomheden. Tjek fora eller blogs. Se, hvad andre siger. Ét ord af forsigtighed: bare fordi det er på internettet gør det ikke sandt. Virksomheder kan ansætte folk til at skrive anmeldelser, selvom de aldrig har købt eller brugt produktet.

Uetisk? Måske, men det sker hele tiden. Bare fordi virksomhederne har retningslinjer og kan ikke markedsføre falske oplysninger uden ansvar betyder ikke, at de ikke kan skabe en falsk blog og skrive noget, de ønsker, som om de er en klient.

Så med det i tankerne, tage, hvad du læser som en helhed og henlede Deres egen konklusion. Kig på hvad anmeldelser siger, gode og dårlige, og forsøge at gå igennem den.

Hvis det er muligt, kan du læse anmeldelser på websteder, der har gode omdømme. Og, læse en masse af dem. Må ikke læse en god gennemgang og tror, ​​at det er nok. Selv hvis revisionen er gyldig, hver enkelt virksomhed har én kunde, der tror, ​​de er fantastiske, selvom de ikke er.

# 4 - har jeg læst alle de fine Print?

Du har gjort det gennem de tre første spørgsmål, og du stadig ønsker at give det et skud? Så det mest du kan gøre på dette punkt er du sørge for at læse det med småt. Kender alle de outs de giver sig i tilfælde af at du ikke får de resultater, du tror, ​​du vil.

For eksempel, det meste af tiden, når virksomheder markedsfører deres produkter ved hjælp af aparte påstande, de tilføjer, at "Resultaterne er ikke typiske." Eller vil de trække dig i at sige "miste op til 10 pounds i 10 dage" vel vidende, at du vil højst sandsynligt springe over de to vigtigste ord op til. Hvis du mister bare en pund, teknisk du har mødt deres påstand.

Normalt er ethvert håb om deres overskrift er for real forældes efter du har læst det med småt. Reality begynder at sætte ind, taber du glasur i dine øjne og se den vare eller tjenesteydelse for, hvad det er.

Kan du få resultater ved hjælp af det? Måske. Men vil du få de resultater, de fører dig til at tro du får? Sandsynligvis ikke.

I sidste ende er det op til dig at beslutte, hvad du vil gøre. Men forhåbentlig ved at spørge dig selv disse fire spørgsmål, du i det mindste gøre en mere informeret beslutning, der vil resultere i færre beklager.

Vidste du køber ind i nogen hurtige løsninger for nylig? Lad os vide om dine oplevelser i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler