4 tips til at gøre en stor visitkort

I virksomhedernes verden, kan dit visitkort sige mere om dig end noget andet. Du vil blive bedømt på udseendet af dette lille stykke tyndt pap og det skal repræsentere dig på den bedst mulige måde. Find ud af omkring 4 tips til at gøre en stor visitkort.

4 tips til at gøre en stor visitkort

1.. Oplysningerne

Oplysningerne på dit visitkort er kernen i selve kortet. Det bør være klart, koncist og bestod af oplysninger om din virksomhed alene. Dine personlige oplysninger har ingen plads på dit visitkort.

En god visitkort bør indeholde klare oplysninger om dig. Dit navn, din professionelle titel og din virksomhed titel er en begyndelse. De bør følges af dit telefonnummer, mobilnummer og e-mail-adresse. Hvis du har andre relevante faglige oplysninger, du tror, ​​du skal dele, er du velkommen til at tilføje den.

2.. Erhverv vs Personal

En masse mennesker gerne vil klemme i nogle personlige oplysninger om deres visitkort. Dette er faktisk en forkert ting at gøre, fordi virksomhedernes verden ikke rigtig ønsker at vide om dit personlige liv. Jeg ved, at dette kan lyde barsk, men det er den måde, det er.

Men hvis du virkelig ønsker at have et kort med din personlige eller private telefonnummer eller andre personlige oplysninger, er der en vej. Du skal blot foretage to kort - du vil have et kort med din virksomhed info om det, og en med din personlige info. En anden løsning ville være at lave en flipover kort, men to separate kort er stadig en bedre idé.

3.. Udseendet


Må ikke vælge for mange farver eller skrifttyper, der er svære at læse for. Du bør indarbejde virksomhedens logo på kortet og få alle de oplysninger, klar og let at læse.

På den anden side er det blevet bevist, at rød farve på visitkort fanger folks opmærksomhed. Du ønsker måske at tilføje en lille rød detalje på dit kort eller har rød farve i baggrunden. Alligevel undgå røde bogstaver, fordi de er sværere at reed end sort.

4.. Stilen

Brug din fantasi, når de beslutter stilen i dit visitkort. Det hele afhænger af den virksomhed, du arbejder for, og dets generelle stil, men hvis du kan vælge et par ting selv, her er nogle tips.

Du kan tilføje dit billede til visitkortet, ligesom en avatar. På den måde folk nemt vil forbinde navnet med ansigtet. Du kan lave en taktil detalje, som vil gøre dit kort skiller sig ud. Du kan også ændre formen, der siger, at et kort skal være rektangulær. Men holde det standard størrelse, så folk kan bære det i en tegnebog. Ellers er du risikere en masse af dem miste dit kort.

Desuden, hvis du ikke ønsker at ændre formen og stilen for meget, men stadig ønsker dit visitkort til at være anderledes, drej den lodret. Også i tilfælde dit arbejde kræver, at du rejser til udlandet og arbejde med folk fra andre lande, er det en god idé at lave dit visitkort tosprogede.

Uanset hvad du vælger, så husk, at dit visitkort kan præsentere dig på den bedste og i værste måder. Vælg et dristigt design kun hvis du er sikker på om det. For flere nyttige oplysninger om hvordan man laver en stor visitkort besøg Erhverv knowhow. Hvis du vælger en fed og unik stil, kan du finde kreative visitkort kollektion her.

Aktuelle artikler