5 fedeste lokaliteter for krop piercing

Body Piercing er ikke så marginal mere. En masse mennesker har det, og alle af dem bærer det med stolthed. Hvis du gerne vil få dig en piercing, er her 5 fedeste steder, hvor at have det.

Fem fedeste steder til kroppen piercing

1.. Navle

Nå, betyder det se sexet ikke det? Den slags medfører, at du skal have en perfekt flad mave, men hvem virkelig bekymrer? Du kan få det selv med en mavedanser-lignende mave, vil det ser stadig awesome.

Har i tankerne at navle piercinger er lidt sværere for at bevare, og du kan komme til skade lettere med dem. Sørg for at tage det ud, mens du træner. Du ønsker ikke din t-shirt til at blive viklet ind i det, fordi du kunne trækkes ud, når man tager den skjorten.

Der er et stort antal virkelig smukke navle ringe, så du vil helt sikkert finde en, der er perfekte for dig.

2.. Kinder

Piercede kinder virkelig kun vinde popularitet, men efter min mening de ser helt fantastisk. De er som regel færdig symmetrisk på begge kinder, men er naturligvis, kan du vælge kun at have én.

Kinder er gennemboret på enten stedet for forvejen eksisterende fordybninger, eller i en måde at ligne have smilehuller. Uanset om du vælger at få to eller én, vil de se afkøles. Hvis du altid har ønsket at have smilehuller i dine kinder - du kan få en piercing der nu. Det er endda bedre end blot smilehuller.

3.. Ører

Jeg ved så mange andre dele af vores krop bliver gennemboret nu end nogen man endda finder huller i ørerne, som piercinger. Alligevel den første oprørske ting jeg har gjort i mit liv var at stikke en anden og en tredje hul i min venstre øre, og jeg er lidt sentimentalt knyttet til øre piercinger.

De fedeste øre piercinger, jeg har set, var tro det eller ej på min vens mors ører. Kvinden har i alt otte piercinger og otte virkelig små dot-lignende øreringe. De første fire er gennemboret på et sted, hvor hver pige får ørerne gennemboret, men de danner et rektangel, den anden fire bliver gennemboret langs hendes øreflip, i en række.

For de mere eventyrlystne der er såkaldte øre bårer i former for stik eller tunneler. Still, hvis du vælger disse, huske på, at engang strakte kan dit øre aldrig vende tilbage til sin tidligere tilstand uden plastikkirurgi.

4.. Ovenfor overlæben

Jeg har altid fundet disse særlige piercinger meget sød og ganske sejt. Det er fordi de er knyttet mig til den berømte Cindy Crawfords mærke af skønhed - det lille muldvarp over hendes overlæbe.

Denne piercing selvfølgelig er nødt til at være lille og enkel. De smykker bør være-knappen som, måske en farverige krystal. Sæt kun på den ene side, tæt til hjørnet af din læbe.

5.. Næse

Jeg har altid tænkt på næse piercinger som værende helt grimme, indtil jeg så min lærer har et tiny tiny knaplignende smykker på hendes højre næsebor, lige ved siden af ​​næsen knoglen. Jeg fandt, man meget smuk og virkelig fedt.

Jeg kan stadig kan ikke lide at have nogen form for hoop formede næsering, enten gennem næseboret eller endda værre igennem din septum. At man altid lignede boogers til mig. Men de virkelig små er så sejt.

Husk, ikke gør en Piercing, hvis du virkelig ikke er sikker om det. Sure, kan det altid blive taget ud, men hvorfor gider med den smerte og proceduren i første omgang, hvis man vil tage det. Tag ekstremt godt om hygiejne efter piercing, for at mindske enhver mulighed for infektion.

Har du allerede en krop piercing? Vil du anbefale andre piger at gøre det?

Aktuelle artikler