5 fordele ved pebermynteolie

Pebermynteolie har mange forskellige sundhedsmæssige fordele, finde ud af, hvad de er, og hvordan man bruger dem til din fordel.

5 fordele ved pebermynteolie

Ifølge græsk mytologi er navnet Mentha afledt Minthe, en nymfe elsket af Gud Hades og omdannet til et jord-klamrer plante ved Persefone, i et anfald af jalousi

Denne plante, der hører til læbeblomstrende familie, slægt Mentha er hjemmehørende i Middelhavsområdet, men gennem århundreder dyrkningen har spredt sig over hele verden. Den indeholder mange spontane og dyrkede arter, den mest almindelige og udbredte være pebermynte (Mentha piperita), der opstod i England i slutningen af 1770'erne, sandsynligvis på grund af utilsigtet hybridisering.

Det stof udvundet fra den æteriske olie af pebermynte stængler og blade er kendt som mentol, en type alkohol opdaget i Japan mere end 2000 år siden og udbredt i parfumer og medicin produkter.

Pebermynteolie lægemiddel, aromatiske, kosmetiske og kulinariske egenskaber har været kendt i flere 5000 år og dets egenskaber har gjort det et dagligt syn i den farmaceutiske industri.

1.. Aromaterapi

Den pebermynteolie har forfriskende og regenererende egenskaber og kan bruges til at forbedre koncentrationen og stimulere øje under arbejdet. Det hjælper også øge modstanden magt mod stress og forskellige miljømæssige og atmosfæriske forhold og fungerer som et effektivt luftrenser for cigaretrøg. Den stærke duft af pebermynte olie holder myg og fluer væk.

2.. Luftvejsproblemer

Menthol er en kraftig drivkraft, som hjælper med at rense vores luftveje og lindre tilstoppet næse. Det er effektivt i at undertrykke hoste og desinficering mundhulen. Det hjælper også i behandling feber og bihulebetændelse problemer.

SÅDAN SKAL DU BRUGE: At behandle bihulebetændelse, tilstoppet næse og bronkitis, tilsættes 10 dråber pebermynte olie til dampende vand, drapere et håndklæde over hovedet og inhalere dybt. Du kan også gnide et par dråber olie (fortyndet med nogle andre olie) på brystet, og massage.

3.. Gastrointestinale problemer

Den pebermynte æterisk olie har carminative (anti-spasmic) stomachic og anti-kvalme egenskaber. Det hjælper fordøje tunge måltider og er nyttig til at lindre kvalme, kramper, kolik symptomer, luft i maven og lindre spastiske kolon problemer. Der lider kinetosis, også kendt som bevægelse og køresyge, skal altid have pebermynteolie på hånden.

SÅDAN SKAL DU BRUGE: For at lette kvalme eller transportsyge, hæld et par dråber pebermynteolie på et lommetørklæde og inhalere. I tilfælde af flatulens eller vanskelig fordøjelse, tilsættes en dråbe æterisk olie til et glas vand og SIP langsomt.

4.. Analgetiske egenskaber

For sine gavnlige analgetiske egenskaber, foreslår aromaterapeuterne bruge pebermynte olie som en erstatning for aspirin. Det er i virkeligheden meget nyttige i beroligende forskellige typer af hovedpine og reducere tandpine og reumatiske og muskuløs smerter. Dens forfriskende og beroligende virkning er meget gode til at lindre hævede ben og ben smerter.

SÅDAN SKAL DU BRUGE: Massere dine ben med et par dråber pebermynteolie, fortyndet i 2 spsk vegetabilsk olie eller blandet med alkohol. At lindre hovedpine, kombinere 2 dråber pebermynte olie med 1 tsk mandelolie og massage i panden, templer og bunden af ​​halsen.

5.. Antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaber

Det er meget nyttigt i healing og desinfektion mindre sår, hudafskrabninger, snitsår og forkølelsessår, og det effektivt bekæmper halitosis (dårlig ånde).

Korrekt brug af pebermynteolie

Før du bruger pebermynte olie, sørg for at informere dig selv om dens brug og tage passende forholdsregler. Forsigtigt respektere doser. Brug aldrig en ren pebermynte olie på din hud, men altid fortyndet med nogle andre vegetabilsk olie. Indhent oplysninger om dens anvendelse i forbindelse med andre naturlige midler, for det kan interagere med dem og forårsage uønskede virkninger.

Konklusion:

Alle fordelene ved pebermynte betragtede olie, bør alle have en lille flaske af denne olie derhjemme! Dens mange fordele kan være meget nyttig i små dagligdags ulykker, såvel som i behandling mere alvorlige problemer. Har du nogensinde prøvet det?

Lad os vide om din favorit brug af pebermynte olie, og husk, dele det med andre mennesker i kommentaren nedenfor.

Aktuelle artikler