5 gode grunde til hvorfor du bør gøre mavedans

Hvis du aldrig har prøvet mavedans, så skal du give det en chance! Mavedans er en fantastisk måde at tone dine muskler, holde din krop fit, reducere stress, og lære at føle sig tryg ved dig selv.

5 gode grunde til hvorfor du bør gøre mavedans

1.. Mavedans indebærer isolerede bevægelser af alle større muskelgrupper

Mavedans er en fantastisk måde at forbedre din generelle kondition, da det forsigtigt toner og virksomheder alle de store muskelgrupper, og især mave, arme, øvre ryg, hofter og lår. Det indebærer Serpentine hoved, hals og arm bevægelser, samt abdominal bølger og hip isolationer, rotationer og shimmies.

Men den største ting om denne fabelagtige dans er, at det lærer dig at balancere din krop, samt at isolere forskellige muskelgrupper, med henblik på at opnå en mere cirkulære bevægelser.

Mavedans består i at flytte visse dele af din krop, samtidig med at de andre stadig og fast. Det indebærer også at isolere store muskelgrupper som hofter og arbejder dem i opposition til slangen som bevægelser af arme, overkrop, nakke, skuldre og hoved. Det er faktisk en hel-krops dance!

2.. Mavedans bygger dine mavemuskler!

Gennem kuperet, cirkulære, og vibrerende bevægelser mave og hofter, mavedans toner og virksomheder den tværgående abdominis, der er den dybeste, inderste lag af mavemusklerne! Stadig gør kedelige sit-ups?

Bortset fra at styrke tværgående abdominis, mavedans toner også alle andre mavemuskler, såsom interne og eksterne obliques samt rectus abdominus, som hjælper dig med at opbygge et perfekt six-pack!

3.. Mavedans udøver også andre vigtige kroppens muskler

Mavedans styrker quadriceps, hamstrings, glutes, arme og rygmuskler.

Ved at styrke rygmuskler, fremmer det gode arbejdsstillinger og forhindrer rygskader.

Under mavedans er kropsvægten konstant flyttet fra det ene ben til det andet. På denne måde påvirker knæ, ankler og led er minimal, da de styrkes på en sikker måde.

4.. Mavedans kan hjælpe dig med at tabe

Bortset fra toning dine muskler, mavedans er en blid form for aerob øvelse, der kan hjælpe dig med at brænde op til 300 kalorier i timen!

5.. Mavedans reducerer stress og hjælper dig med at opbygge selvtillid

Inspireret af bølgende Mellemøsten melodier, mavedans består af svajende, cirkulære, flydende og gentagne bevægelser, der kan fremkalde en tilstand af mental afslapning og reducere opbygning af daglig stress.

For så vidt angår selvtillid er berørt, vil mavedans hjælper du værdsætter og elsker din krop og blive mere fortrolig med det. Hvis du har vellystig kurver og et par ekstra pounds, vil mavedans lære dig at elske dem som meget sensuelle funktioner i din krop!

Klar til at gå mavedans? Jeg varmt anbefale det til alle, og jeg mener virkelig, at du skal give det en chance. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler