5 grunde til at annullere dit kreditkort

Damer, vi alle elsker at have nogle penge på os for ikke-planlagt shopping men når kreditkort modtagelse kommer vi alle får det sjov fornemmelse, at vi vil ende med at bo i en skotøjsæske. Læs denne artikel og find ud af, hvorfor du bør tænke annullering dit kreditkort.

5 grunde til at annullere dit kreditkort

Der er nogle fordele ved at have kredit-og betalingskort i din tegnebog, men da jeg har kæmpet for at holde enderne mødes for 4. år i træk, jeg begyndte at tænke anderledes. Sure, i starten jeg lærte jeg havde en stærk karakter, og at jeg ville behandle mine kort på samme måde, som jeg behandlede min kontanter, men jeg har bevist mig forkert. Over tid, jeg begyndte at blinke mine kort oftere, fordi jeg altid havde nogle penge på dem, så slog det mig, at jeg ikke kan virkelig begynde at planlægge min fremtid, fordi jeg altid dækker nogle gæld.

Det er et alvorligt emne, og jeg vil gerne påpege 5 grunde, der ville gøre du synes om annullering dit kreditkort. Det vil gøre dit liv lettere, tro mig.

1.. Du vil ikke gøre impulskøb

Hvor mange gange du har købt noget, bare fordi du kan og ikke fordi du virkelig brug for det? Dette er fordi du altid har dit kreditkort med dig, og du ikke rigtig tænke fremad. Dette er ikke bare dig, mange mennesker falder i denne fælde.

2.. Så meget som jeg elsker shopping jeg hader gæld

Gæld er en af ​​de grunde, jeg nogle gange ikke kan falde i søvn forsøger at finde ud af hvordan jeg vil dække det. Jeg havde selv 2 eller 3 jobs bare for at gøre dette. Ja, jeg ved, jeg har et problem, og det er derfor, jeg besluttede at løse det. Ingen kort, ingen gæld. Du bruger hvad du har og det er det.

3.. Kan jeg endelig planlægge mit budget

Da jeg endelig betalt alle mine gæld og annulleret alle mine kort, for at undgå fristelsen, jeg var i stand til at sidde ned og planlægge min økonomi. Nu har jeg alt, hvad jeg virkelig har brug for, og jeg kan stadig handle online, planlægge mine ferier, og købe nye møbler til mit hus og endda en ny bil.

4.. Ingen identitetstyveri

En mere fordel af ikke at have kreditkort er en mindre chance for et identitetstyveri. Det er et brændende spørgsmål i løbet af de sidste ti år, og det er ikke noget, der skal tages let på.

5.. Sidst, men bestemt ikke mindst, vil du have flere penge

Tro mig, når du er færdig med impuls shopping du vil se, hvor mange penge du rent faktisk har. Jeg var forbløffet over, at jeg tjene penge nok til at købe, hvad jeg virkelig har brug for og til at spare lidt. Jeg ved det lyder latterligt, men det er absolut sandt.

Kære damer, tage kontrol over de penge, du tjener. Være smart med dine penge og dit liv vil være så meget lettere.

Aktuelle artikler