5 grundlæggende forretningsetik regler

Hver arbejdsdag kvinde ved, hvor hårdt det kan være i en verden af ​​erhvervslivet. Vi lever stadig i en mands verden, og vi nogle gange nødt til at bevise os selv på vores arbejdsplads mere end fyre gør. For at forlade det bedste indtryk mulig på både din chef og medarbejdere, lære disse 5 grundlæggende forretningsetik regel.

5 grundlæggende forretningsetik regler

1.. Respekt alles tid

Tid er penge, og ingen kan lide deres penge bliver spildt. Den allerførste regel for forretningsetik er at respektere alles tid.

Det betyder glemme alt om at komme for sent. Du har måske altid været for sent i skole eller dine kollegium klasser, men de dage er ovre. Hvis din arbejdstid begynder kl 8 skal du være klar til at begynde at arbejde kl 8 Selvfølgelig er der undtagelser og særlige omstændigheder, ligesom din bil bremser ned eller en enorm trafikprop, men lad ikke at blive sent blive din vane og noget, du er kendt for.

Hvis du kan se, at du kommer til at være sent telefon din chef, undskylde og forklare, hvorfor du kører sent. At finde ud af hvordan man kan reducere dine chancer for at komme for sent, så tjek artiklen om hvordan man altid være på tiden i 5 enkle trin.

På den anden side, hvis du er i en situation at have folk, der arbejder for dig, du har brug for at respektere deres tid også. Må ikke ringe dine medarbejdere uden for arbejdstiden, medmindre det drejer sig om noget super vigtigt. Prøv ikke at gøre dem arbejde overarbejde, fordi disse mennesker har familier venter for dem at komme hjem også.

2.. Følg dress code

Erhverv dress code meste afhænger den virksomhed, du arbejder for, og du kan få brug for at klæde sig konservativt eller helt goofy, afhængigt af dit job. Under alle omstændigheder følger dresscode af din virksomhed.

Hele pointen er at passe i. Hvis der ikke er nogen bestemt dresscode i virksomheden, er opmærksomme på, hvad andre medarbejdere er iført og forsøge at klæde på samme måde. I mellemtiden, læs om 5 ting, du behøver at vide om at ligne en professionel.

3.. Vær opmærksom på din adfærd

Enhver virksomhed person forventes at opføre sig i overensstemmelse med deres status og arbejdsplads. Et af de grundlæggende business etik regler er at være opmærksom på din adfærd. Her er hvordan du gør det.

Først og fremmest være rart og høflig. Sig "god morgen", når ind i kontoret og "farvel", når de forlader. Må ikke nogensinde råbe på nogen af ​​dine kolleger eller medarbejdere, uanset hvor kritisk situationen måtte være. Snarere roligt forklare og høfligt bede folk for alt hvad du har brug for dem til at gøre eller ændre. Også, ikke, og jeg mener IKKE nogensinde sladder. Piger elsker en god sladder, det er sandt, men overlade til din private tid. Så snart du er mærket som sladder pige på dit job, og tro mig, du vil blive mærket som en, hvis du begynder at sladre, din karriere er temmelig meget kommer til at gå i stå.

4.. Være fair

Fairness er en af ​​de mest værdsatte kvaliteter blandt forretningsfolk. Være fair over for dine kolleger såvel som dine medarbejdere.

Hvis der er et job, som du behøver at gøre, gør dit bedste for at gøre det selv i stedet for at overføre det til en anden. Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp, bede om det. Desuden, hvis nogen af ​​dine kolleger har brug for hjælp, og du har tid - tilbud om at hjælpe dem.

Hvis du er i stand til at værdsætte en andens arbejde, gøre det så objektivt som muligt. Overvej kun professionelle kvaliteter af denne person og lad dine personlige følelser over for dem til side. Prøv at belønne hver person for deres gode arbejde og ekstra indsats enten ved et raise eller lille bonus, hvis virksomheden kan tillade sig det, eller ved en simpel ros og "tak". Værdistigningen andre folks arbejde er nøglen.

5.. Være en sand professionel

Den sidste men ikke mindst vigtig regel for forretningsetik er at være en ægte professionel. Du vil blive en ved blot at følge de førnævnte regler.

Husk, at du ikke bare er en business kvinde, du er en person også. Behandl andre som mennesker, og har medfølelse. Vi er alle lige folk trods alt, ikke robotter programmeret til at udføre enhver opgave perfekt. Folk laver fejl, og de lærer af dem.

Aktuelle artikler