5 måder at forenkle dit liv

Du ønsker din dag havde mindst 48 hous. Uanset hvor god du er til at planlægge du næppe finde tid til at gøre dine gøremål. Det betyder, at dit liv er for kompliceret. Hvis du ønsker at gøre dit liv nemmere, du er nødt til at forenkle det. Nogensinde prøvet afbryder? Her er en guide til at forenkle dit liv.

5 måder at forenkle dit liv

Du tager alt for mange gøremål på dig selv, men før du ved af det, tingene begynder at ske omkring dig, og du kan ikke følge op på dem. Dette skaber en rimelig mængde af stress, og du føler sig fanget mellem, hvad du skal gøre, og hvad du kan gøre. Hvad du skal gøre er at forenkle dit liv og begynde at nyde det.

Forenkling dit liv er ikke kompliceret... få joke? Du skal bare nødt til at følge disse få enkle trin. Den eneste indsats, du nødt til at gøre, er at holde fast i, hvad du har besluttet. Du vil ikke være en dårlig forælder eller en dårlig ven eller en dårlig kollega, hvis du begynde at optimere dine opgaver. Men hvis nogen beskylder dig for at vise færre resultater, er du velkommen til at fortælle, at personen hvad der kommer til dit sind, da de er naturligvis ikke rigtig din ven alligevel. Husk, at du har ret til at styre din tid som du ønsker det.

1.. Prioriter

Spørg dig selv, hvad der er virkelig vigtigt i dit liv. Er det din familie, dit helbred eller din karriere? Du bør afsætte det meste af din tid til din første prioritet, og derefter opdele resten af ​​din tid mellem andre opgaver, du måtte have i en faldende rækkefølge. Desuden bør ting, der er på toppen af ​​din prioriteringsliste være den eneste ting, du være opmærksom på. Prioritering vil klare dig planlægge.

2.. Analyser

Du bør virkelig revidere de beslutninger, du foretager. Træffe forkerte beslutninger, er, hvad der fik dig ind i dette rod alligevel. Gå tilbage og analysere, hvorfor du har lavet dem. Du vil sikkert finde et mønster der, der skal ændres.

3.. Filter information

Du ønsker at holde dig opdateret om alt. Dette har sandsynligvis forårsaget en ophobning af junk information i dit hoved. Du er nødt til at filtrere de oplysninger, du får, og være opmærksom kun, hvad der er vigtigt for din personlige og faglige udvikling. Dette bør være dit valg, så lad ikke nogen ellers filtreringen for dig.

4.. De-rod

Det samme gælder for dit materiale posessions. Jeg er sikker på du har en masse tøj, genstande og junk i dit hus, der bare samler støv. Smid dem væk. Disse er blot ting! Du behøver ikke din prom kjole til at minde dig om det første kys, kan du holde, at hukommelsen i dit hjerte. Stop spilder din tid på rengøring ting, du ikke bruger.

Niveauet for ryddelighed af dit hjem er direkte proportional med graden af ​​ryddelighed af dit sind. De-klapren din bolig og dit sind vil følge.

5.. Vær din egen personlige assistent

Du er nødt til at organisere din tid. En fantastisk måde at gøre dette på er at sætte tidsramme for hver opgave, du nødt til at afslutte i løbet af dagen. Hold dig til denne tidsplan. Efter et stykke tid, vil dette være naturligt for dig, og du vil finde dig selv med lidt ekstra tid til dig selv.

Aktuelle artikler