5 måder at fortælle du er i Amerika bare ved at kigge på koppen

Hvis vi er, hvad vi spiser, så lande, hvad deres folk spiser. Nogle vil forestille Europa som en gigantisk fede dobbelt cheeseburger, men lad mig fortælle dig lige med det samme, jeg har set nogle meget værre burgere, end hvad verden kender fra McDonalds. Lad os sige Checkers en, dryp med mayo... men nej, det er ikke hvad jeg skriver om.

5 måder at fortælle du er i Amerika bare ved at kigge på koppen

Jeg vil sætte min historie i en kop. En plastik kop. Endnu bedre, hvis det er til engangsbrug. Enorme størrelse. Selvom små ville gøre alt for for de fleste europæere eller asiater.

Så hvordan kan du fortælle med nogen fejl, at du er i Europa (eller europæisk kæde restaurant), selv hvis du er bind for øjnene, bare ved at holde en kop?

1.. Stor, stor, større

I Europa er der kun få størrelser, men intet er lille. Nogle dele kan kaldes små, mellemstore og store, men for dem, der ikke er født i Europa, vil de være store, større og dobbelte størrelse.

Sommetider kopper er navngivet store, ekstra stort og ekstra ekstra stort. De siger, at kondomer skal sælges i jumbo størrelser alene. Jeg mener, bør mærkningen angive kun noget omkring XL håber, at når manden køber den, vil han vokse større. Sammen med hans ego. Og hvis du nogensinde har set et kondom, har du sandsynligvis har en idé om, at det kan komme til at ballonen størrelse. Selv har jeg hørt en pige sige, at de alle er små for sin kæreste. Den fyr var naturligvis at finde en dårlig undskyldning for at øve sex på en usikker måde. Samtidig meddelte han hende, at han godt er hængt. Og hun slugte det! Ved ikke om hun har gjort det bogstaveligt.

Men det er ikke emnet. Det er bare at mit sind glider tilbage til sex hele tiden. Måske er det mangel på sex. Jeg skal skrive for meget. Og så når jeg kommer til at gøre det, jeg begynder at tænke det samme om nye ting at skrive. Nogle gange tror jeg jeg har sex ud af min poetiske drev. Men lad os komme tilbage til drikkevarer. Ingen protein shakes. Og ingen alkohol. Jeg ved intet om alkohol. Ærlige. Bare læskedrikke.

2.. Koldt, koldt, koldere

Damen ved siden af ​​mig var rasende næsten som om flyvningen var blevet aflyst, bare fordi steward på Alitalias flyafgang savnede lægge noget is i hendes kop. Det stod klart for mig, at hun er europæisk. Jeg er mere europæisk end europæiske, men min italienske er flydende, så jeg kunne flirte med steward og forklare en ting eller to om europæiske måde at drikke.

Hvis du siger nej is, i Europa, der betyder noget is. Hvis du bare bestille din drink, er det en selvfølge, at din kop kommer fuld af is. Det er faktisk masser af is med noget væske. Jeg har prøvet ice tea én gang, men det er beregnet til at blive fyldt med is næsten lyst til at lave sirup, som du har brug for at fortynde med vand. Mit hjerte begyndte at slå hurtigere fra koffein efter min første (og sidste) sip.

Med Coke, er det ikke meget bedre. Uden is, er det sirupsagtig sød. Jeg har en sød tand, men selv for mig er det kvalmende.

Vand er min ting i Europa. Jeg kan godt lide mit vand koldt. Jeg kan bare ikke få det, hvorfor iskoldt vand skal fyldt med is! Én slurk og jeg er færdig drikke. Og nej, det handler ikke om opsparing og verdenskrise, er det ikke, at der er nogle ekstra is tilsat, så du får mindre af din drink. Nej, kan du finde, at der i visse andre lande. I Europa, drikkevarer ikke som velsmagende, medmindre de er iskolde.

3.. Sød, sød, sødere

Sukker, majssirup eller sukker erstatning? Alt hvad du ønsker. Det gør ingen forskel. Det altid smager sødt. Ok, der er diabetikere, og de ønsker erstatninger, der smager sødere end sukker. Der er forskere, der frygter sukker og dem, der advarer om kræft provokerende stoffer i nogle kunstige sødestoffer. Så er der nogle naturlige og sunde måder at forsøde din drink lignende plante stevia. Og friskpresset juice er naturligt sukker rige, men det er stadig ikke nok. Ikke i Europa.

4.. Real, falske, og augmented reality

Der er en stor, faktisk enormt, engangsbæger foran dig. Der er is indeni, er der noget frugt. Masser af presset frugt. Og sukker selvfølgelig (medmindre du beder om et sødestof). I Europa kan du have en banan i din frappe. Det er ikke bare en blanding af is, vand og kunstige smagsstoffer. Men nogle banan sirup vil blive tilføjet. Gæt hvorfor... bananer ikke har lyst til bananer nok! Ved du ikke det? Du er nødt til at tilføje nogle falske ingredienser til at gøre noget smag mere reel. Det er mere virkelige end den ægte vare! Det er ligesom augmented reality! Vegas-stil!

5.. Mere, mere, mere

Coffees også kommer med 1200 kalorier portion. Hvordan er det muligt? Bare følg opskriften... noget kaffe, super sød flødekande, sukker, mere sukker, mælk. Du kan tilføje banan også. Og nogle sirup. Ja, du kan få alt det fedt fri eller sukker gratis. Til tider kan selv 0 kalorier være så velsmagende som 1001. Ligesom magi. Pure alkymi. Jeg mener, perfekt velafbalancerede ingredienser af forskellig nummererede 'E er. Må ikke bekymre dig, bare få er ekstremt farlige. Og selvfølgelig vil det ikke være nogen skade, hvis du får en smule.

Ups, jeg glemte, drikkevarer ikke kommer i små italienske espresso kopper. Europæerne kan lide det store. Europæerne kan lide det rigeligt. Europæerne kan lide mere, mere, mere. Det er derfor, restauranter og fastfood-kæder har altid frie opfyldninger af læskedrikke klar. Din kop vil aldrig være tomt. Det vil ikke engang komme til halvdelen, og det vil få fuld igen, bare for at sikre, at du ikke vil se din kop halvt tomt. Jeg kan bare ikke få, hvordan nogle mennesker stadig betale for en stor kop, når du er fri til at genopfylde så mange gange som du ønsker det lille kop. Jeg gætter nogle er dovne til at stå op for ofte (fastfood er self-service for det meste), og nogle ligesom overstørrelse kopper.

Vi europæere og europæiseret mennesker, synes at være afhængige af massive, kold, sød og falsk. Og det er afhængighed, der gør os tørster efter mere af det.

Undskyld alle jer, der går imod strømmen. Du er sikkert afhængige også. Det er bare, at du er angiveligt sund livsstil junkier. Og hvis du vil have ting sundt, må du hellere læse dine ingredienser omhyggeligt. Især alle, der er skrevet med bittesmå bogstaver. Nogle gange er det de små ting, der tæller mest.

Aktuelle artikler