5 nemme måder at spare penge rundt omkring i huset

Hvis du kører en husstand, du ved, hvor meget det kan koste. Men bare rolig, det er ikke alle mørke og undergang, kan du spare nogle penge rundt omkring i huset. Tjek disse 5 nemme måder.

5 nemme måder at spare penge rundt omkring i huset

1.. Køb i bulk

Enhver kvinde ved, at købe nogle ting i bulk kan have en meget positiv indvirkning på din økonomi. Selvfølgelig kan du ikke købe alt i løs vægt, men du kan, og du bør, købe ting du har brug for og bruger hver dag, toiletpapir, brusebad geler, shampoo, sæber og lignende ting. Du vil helt sikkert brug for og bruge dem, så du kan lige så godt spare nogle penge på at købe dem. Watch out for kvalitet selv, da nogle ting i bulk ikke rigtig betale sig, hvis kvaliteten er virkelig dårlig.

2.. Køb på salg

Dette er en fantastisk måde at spare nogle penge rundt omkring i huset, især hvis du kan spore salget. Tjek et par store butikker kataloger og se, hvilke varer der er til salg, hvor og også hvor langt væk vis butik er fra dit hus. Du har ikke gjort noget, hvis du bruger 15 $ mere på gas for at spare 3 dollars på skinke.

Vær meget forsigtig, når du køber mad på salg, fordi nogle gange gemmer sat til salg mad, der er meget tæt på udløbsdatoen. Altid tjekke udløbsdatoen. Du ønsker ikke at købe noget, du senere vil smide væk, fordi det er udløbet. Ligegyldigt hvor meget mindre du har betalt for det, det er bare penge ud af vinduet, hvis du ikke bruger det. En anden meget vigtig ting er, ikke at købe noget, bare fordi det er på salg, køb det kun hvis du virkelig har brug for det.

3.. Kog

En af de største måder at spare nogle penge rundt omkring i huset er at tilberede din mad i stedet for at bestille ud eller for at spise ude på en restaurant. Læs artikler om hvordan man kan spare penge på mad og om store penge at spare opskrifter. Madlavning vil ikke kun spare penge, men det vil også give en dejlig, sund, hjemmelavet måltid til din family.You ikke behøver at bekymre sig om, hvad det er, at du spiser, fordi du vil vide præcis, hvad ingredienser er i din parabol.

4.. Find hjælp

For at spare nogle penge rundt i huset, er du nødt til at lære at bede om hjælp, når du har brug for det. Og jeg mener ikke leje hjælp, jeg mener beder om det. Må ikke ansætte en babysitter. Hvis dine forældre eller inlaws bor tæt på dit hus, bede dem om at babysitte dine børn i stedet. De vil være glade for at tilbringe noget tid med deres børnebørn, og du vil spare de penge, du ville have brugt på en babysitter.

Handel favoriserer med dine naboer; babysitte deres børn og få dem babysitte dit, eller bede dem om at reparere noget omkring dit hus til gengæld. Blot se for de mennesker, der tror, ​​de kan ordne noget, men ender med at lave en større rod. Du kan ende med at skulle ansætte en professionel og betale mere end prisen på den oprindelige skade.

5.. Gør nye ting ud af gamle

Dette gør sig især gælder for tøj og møbler. Selvfølgelig, nogle gange somethings er lige repareres, men nogle gange kan du ordne tingene i stedet for at købe nye. Hvis du har en skjorte, der er helt nyt, men det er ikke "in" mere, så prøv at sy en interessant detalje på det og gøre det pænere. Re-betrække den gamle sofa i stedet for at købe en ny. Det vil koste en masse mindre, og din sofa vil se ud som ny.

Der er mange måder at spare penge rundt omkring i huset. Du skal bare nødt til at sætte nogle tanker i det og lad din fantasi flow. Jeg vil vædde på du kan komme op med nogle gode ideer.

Du er velkommen til at dele dem.

Aktuelle artikler