5 nyttige forretningsrejser tip

For hver business kvinde forbereder sig på en forretningsrejser der er visse ting, hun har brug for at vide, og visse regler, hun skal følge. Hun har brug for at tænke på hendes udseende samt hendes manerer og præsentation. Er du en virksomhed kvinde? Sørg for at du læse om disse 5 nyttige forretningsrejser tips.

5 nyttige forretningsrejser tip

1.. Må ikke komme for sent

Når du går på en forretningsrejse, måske det vigtigste er ikke at komme for sent. Du er nødt til at vise, at du er en punktlig og en pålidelig person, og bliver sent er ikke at give det billede om dig.

Hvis det bliver en lang rejse, bestille en dag tidligere flyvning. Du vil blive opbrugt fra en lang rejse, og du får brug for lidt tid til at friske op. Giv dig selv mindst et par timer mellem ankommende og din virksomhed møde. Bliv fortrolig med det sted, du vil, så du ikke mister tid på udkig efter den bygning, du er meningen at komme til.

Spørg de mennesker, du vil møde med, hvis de er i en vanskelig placering og om den nemmeste måde at finde dem. Husk, det er altid bedre at være 10 minutter tidligt end 10 minutter for sent. Planlæg din tid fornuftigt.

2.. Tøj

Du har sikkert allerede har en bestemt type tøj, du til at arbejde, og de vil gøre det godt for din forretningsrejse så godt. Ikke desto mindre, så sørg for at finde ud af om dress code af den virksomhed, du vil besøge. Desuden, hvis du vil køre lige til mødet, skal du være forberedt.

Det er vigtigt at vælge tøj, der ikke rynke let, så du ikke ligner du har været på rejse i dagevis. Glem alt om linned bukser og silke skjorter. Vælg dine sko, så dine fødder ikke lider gennem turen, samt så de ser godt og professionelt. Under dette i tankerne, er det bedst at glemme alt om 3 "hæle, men du kan gøre perfekt i 1". Vælg mørkere farver for både dit tøj og dine sko snarere end lyse og muntre farver, fordi mørke farver efterlade et mere professionelt indtryk.

3.. Hår og make up

Du er nødt til at se dine bedste til et forretningsmøde, så selvfølgelig er du nødt til at tænke over dit hår og makeup. Glem ikke, at du vil rejse, så du behøver en frisure, der kan overleve en rejse. Glem alt om noget alt for kompliceret og noget, der kan nemt gå ned.

Løse hår vil sandsynligvis være det bedste valg, især hvis du kan gøre det ser godt ud med nogle hår spray eller hår gel. Du kan også prøve en bolle, men husk, at du ikke vil være i stand til at læne til bagsiden af ​​et sæde med det. Det er godt for en kortere tur selv, fordi det faktum, at man ikke kan læne sig tilbage vil holde dig fra at rode din frisure. Under alle omstændigheder, så prøv at løse dit hår og din makeup før mødet.

4.. Visitkort

Sørg for at du medbringe dit visitkort, når man går på en forretningsrejser. Selv hvis de mennesker, du holder møde med de allerede har dem, og kender dig, du aldrig vide, hvornår og hvor du kan møde nogen, der skal have dit visitkort. Desuden, du ser mere professionelle, når der har visitkort.

Dit visitkort skal være enkle og kun indeholder oplysninger om din virksomhed, ikke din personlige også. Det er også en god idé at aflevere dine visitkort holder dem med begge dine hænder. Dette er ikke en meget almindelig praksis, men det er faktisk mere høfligt at gøre det på denne måde. Overgivelse visitkort med begge hænder er almindeligt i Kina og mange asiatiske lande, så gør det på denne måde er især nyttig, hvis du har kinesiske forretningspartnere.

5.. Business etikette

Nu hvor du har afgjort alle de ting, du har brug for at være opmærksom på business etikette og din adfærd. Prøv at lade det bedste indtryk muligt, og du vil gøre det præcis ved at følge de tidligere tips fra denne artikel. Tænk over dit udseende og din adfærd ens.

I tilfælde af du har brug for at præsentere et projekt, så sørg for at du kender alle detaljer, og at du kan besvare alle spørgsmål. Forbered dig det bedste du kan og bringe alt det materiale, du måske har brug for med dig.

Hils alle de mennesker med en høflig smil og være opmærksom på hænderne ryster. Uanset om du vælger en eller to hænder hånd ryste, sørg for at du leverer et greb fast nok, fordi folk som regel en tendens til ikke at have tillid til folk med en svag håndtryk. Glem ikke at takke de mennesker for at komme i begyndelsen af ​​mødet og for deres tid i slutningen.

At være en succesfuld virksomhed kvinde er ikke kun om at have et stort stykke arbejde og en stor løn check. Du er nødt til at opretholde en vis stil og business etikette, selv når du rejser. Så sørg for at huske forretningsrejser tip vi gav dig, og til at bruge dem, når du går på en forretningsrejse.

Aktuelle artikler