5 nyttige måder at spare penge til et hus

Vi drømmer alle om at have vores eget hus en dag. Dette er et stort mål, og en masse mennesker kæmper for at nå det. Det er svært, men det er ikke umuligt. Så længe du gør nogle penge, kan du spare nogle til i det mindste sætte en fastsættelse af betaling for et hjem. Læs om disse 5 nyttige måder at spare penge til et hus og begynde at spare for dit nye hjem i dag.

5 nyttige måder at spare penge til et hus

1.. Ryd din gæld

Før du begynder at spare op til noget så stort som et hus, bør du først fjerne alle dine gæld. Slip af dit studielån først og derefter begynde at spare op til et hus. Grunden til at du bør gøre dette er fordi det er nemmere at spare op til én ting ad gangen. Selv hvis du tjener nok til at redde for begge, skal du ikke gøre det. Gem to gange beløbet, betale din studerendes gæld hurtigere og derefter begynde at spare for dit hus.

2.. Betale for din opsparing fond først

Uanset om du gemmer i en sparegris eller har en opsparingskonto, bør du altid afsætte et bestemt beløb først. Må ikke blive vildledt af ræsonnement, såsom: "Jeg vil redde, hvad der er tilbage i slutningen af ​​måneden." Du vil ikke virkelig spare meget som dette. Se hvor meget du kan tage fra din lønseddel hver måned, og så snart du får din løn check tage at penge og sætte det i besparelser.

Du kan bede din bank til at trække for eksempel 10% fra din lønseddel hver måned og sætte det på din opsparingskonto. Det er lettere ikke at bruge penge, hvis det ikke var til rådighed på budgettet i første omgang. På denne måde den samme mængde penge, vil blive lagt på din opsparingskonto uanset hvad, og du vil ikke blive fristet til at bruge dem på noget andet.

3.. Må ikke købe dit hus for tidligt

Vi ønsker alle det øjeblik, hvor vi har vores eget hjem for at komme så hurtigt som muligt, men nogle gange er det bedre at vente lidt. Må ikke købe et hus, så snart du kommer ud af college og få dit første job. Du vil sandsynligvis stadig være i gæld, og du vil sandsynligvis gøre flere penge i fremtiden.

Jo mere du tjener, jo lettere vil det være for dig at gemme. Desuden er det mere sandsynligt, at din bank vil godkende et lån, hvis du er gældfri og tjene mere. Det betyder ikke, at du ikke skal spare, før du beslutter dig for at købe, bør du bare vente, indtil tiden er inde til at gøre store finansielle beslutninger.

4.. Hold regnskab med dine udgifter


Det er bedst at holde en omhyggelig registrering af dine månedlige spendings, kan du bruge et program som Microsoft Excell til quiet dig i at gøre en nem at følge diagram af din månedlige indkomst og udgifter. Du kan gøre dette på en simpel notesbog også, hvad der virker bedre for dig. Pointen er at holde styr på, hvor dine penge gik fordi det er hvordan du vil vide, hvor du kan spare.

Forhindre de øjeblikke, når du åbner din tegnebog og spørg dig selv: "Hvor fanden er mine penge" det hele er væk, men du ved, du er ikke blevet røvet. Vi bruger en masse penge hver måned på små ting, vi ikke engang optage køber. For at forhindre dette, holde en ren straffeattest af alle de penge, du bruger, og alt, hvad du bruger den.

5.. Ingen kreditkort

Et meget god idé, når det kommer til at spare penge for noget, er at stoppe med at bruge kreditkort. Du har tendens til at bruge flere penge, når du ikke giver det højre væk. Må ikke engang bære checks med dig, bare kontanter. Betaling med kontanter vil give dig et bedre indblik i, hvor meget du bruger, og du vil være i stand til at skære dine udgifter mere effektivt.

Hvis du tror, ​​du vil være alt for fristet, annullere dit kreditkort alle sammen eller i det mindste ikke bære dem med dig. Hold dem derhjemme kun til nødsituationer og nej, købe et par nye sko er ikke en nødsituation.

Spare penge til et hus er en stor og ansvarlig beslutning. Så snart du gør det, gør et løfte til dig selv at du vil holde sig til det og gøre alt, hvad du kan for at lykkes. Hvis du virkelig sætte dig selv op til det, kan du gøre det.

Aktuelle artikler