5 regler for en kost under graviditeten

Enhver gravid kvinde har hørt disse ord - "du skal spise for to personer nu." Disse ord, jeg nødt til at fortælle dig, er intet andet end en løgn, som kvinder der ikke kan styre deres trang. Ikke at kunne styre dine cravings kan føre dig til at blive alvorligt overvægtige og senere, kan du få en masse problemer forsøger at tabe barnet vægt efter du har født. For at undgå, at huske disse 5 regler for en kost under graviditeten periode.

5 regler for en kost under graviditeten

1.. Kalorieindtag

Lad mig starte med at bryde myten om, hvordan du skal spise for to personer, mens du er gravid. Dit ufødte barn har brug for kalorier af selvfølgelig, men dit ufødte barn er ikke en fuld voksen mand. Logisk set betyder det, at det ikke behøver så mange kalorier, som du gør.

Generelt, er du nødt til at tage kun 200-300 kalorier mere hver dag, mens du er gravid. Det er det. Det er en ekstra skive pizza, eller et ekstra stykke kage. Du kan ikke spise dobbelt for hvert måltid under hele din graviditet. Ikke kun, at du vil ende op med seriøse vægtproblemer, er det heller ikke sundt for barnet.

2.. Pak med calcium

Du har brug for en højere calcium indtag mens du er gravid. Det er ikke kun vigtigt for dit barn at opbygge stærke knogler, men også at dyrke et sundt hjerte, nerver og muskler og et sundt hjerte rytme. Hvis du ikke øge din calcium indtag under graviditeten, vil din baby bruge calcium fra kroppen, som kan resultere i svækkelse af dine knogler og tænder tab.

Tage 1.000 mg calcium dagligt. Det er godt at starte selv før du bliver gravid og fortsætte rutine for et par måneder efter levering. Det er bedst at tage din calcium ud af mejeriprodukter, fordi din krop bruger denne calcium på den bedste måde. En kop mælk indeholder omkring 500 mg calcium - så to kopper mælk om dagen, og du er alle indstillet. For mere information om kalcium i mejeriprodukter og calcium indtag under graviditet, kan du besøge dette link.

3.. Medtag masser af frugt og grøntsager

Det er ingen nyhed, at frugt og grønt er godt for dit helbred. Som du kan antage, de er en vigtig del af en kost for enhver gravid kvinde.

Du har brug for ekstra vitaminer, mens du er gravid, især vitamin C. Appelsiner, citron, grapefrugt, men også kål og peberfrugt er dine venner, mens du er gravid. De har alle indeholder store mængder af C-vitamin samt en masse andre spændende vitaminer.

Prøv at tage din frugt og grønt frisk. Du kan spise alle grøntsager, men kartofler uden tidligere at udsætte dem for enhver form for varme. Forsøge at lave en salat af frisk kål, blomkål, broccoli og radise. Krydr med salt, olie og eddike, og du vil se, hvor stor den smager.

4.. Undgå de dårlige ting

Du bør virkelig gøre dit bedste for at sænke indtagelsen af ​​alle de "dårlige ting", mens du er gravid. Sådanne stoffer kan være meget skadeligt for både dig og din baby.

Når jeg siger "dårlige ting" først og fremmest mener jeg narkotika, cigaretter og alkohol. Der er ikke plads til nogen af ​​dem, mens du er gravid. Udelukke dem helt. Sænke mængden af ​​koffein til højst 1 kop kaffe en dag. Det er bedre, hvis du kan stoppe med at drikke kaffe helt. Også udelukke eller sænke indtagelsen af ​​sodavand, energidrikke, grøn og sort te og smertestillende medicin. Alle dem indeholder koffein.

Udeluk fede og krydret mad fra din kost under graviditeten. For meget fedt er bestemt ikke godt for hverken dig eller barnet og for meget krydderi kan forårsage mave - tarm problemer for dig. Du behøver ikke noget, der bringer ekstra ubehag.

5.. Variety er den bedste løsning

Dette betyder ikke kun gå efter, når du er gravid, men også som en generel regel. Når det kommer til din kost, så husk det faktum, at mennesker er altædende, og bør handle som dem.

Jeg ved, at alle vegetarer læser dette ikke vil kunne lide det, jeg er ved at sige, men at blive vegetar, mens du er gravid, er virkelig ikke den bedste idé. Der er visse proteiner og aminosyrer, som du kan få fra kød. De kan ikke findes i kosttilskud, er de ikke findes i æg, og de kan være af stor betydning for din krop. Men hvis du vælger at bo vegetar under din graviditet, søge råd hos din læge. Du har måske brug for at bringe nogle ændringer i din kost og din læge er den person til at fortælle dig hvad du skal gøre.

Hold din kost alsidig. Medtag mineraler, vitaminer, proteiner samt sukker i din daglige fødeindtagelse. Hold dig til frisk og, endnu bedre, økologisk mad og drikke en masse væske. En sund kost er ikke kun en god ting for dit barn, det er godt for dig. Ikke kun, at det har en positiv indvirkning på, hvordan du ser, det har en positiv indvirkning på hele graviditeten. En sund kost sænker ubehag under graviditeten såvel som bekymrende morgenkvalme. Det alene er et stort plus, right?

Aktuelle artikler