5 sjove cocktails til at gøre

Piger som cocktails, vi alle kender det. Men vidste du, at gøre dem kan være lige så sjovt som at drikke dem? Ærligt, når du har prøvet at lave dine egne cocktails du aldrig lade nogen andre tage det sjove fra dig. Uanset om du ønsker at have en piges aften med dine venner, eller du ønsker en lidenskabelig nat med din partner, er vi bringer dig 5 mest sjove cocktails til at gøre.

5 sjove cocktails til at gøre

1.. Mojitos

Mojitos er nok den mest populære sommer cocktail i verden. Både fyre og piger elsker dem, fordi de er meget forfriskende. Og det er ganske nemt at lave dem selv.

Du behøver kun: nogle limesaft, hvid rom, mousserende vand, frisk mynte og isterninger. Tag et højt glas, og knuse mynteblade at få saften ud af dem. Tilføj limesaft, rom og mousserende vand og pynt med friske mynteblade.

Jeg tror ikke, det kan få noget nemmere end det, og du kan aldrig være galt med mojitos, da virkelig alle kan lide dem. Bare husk, at selvom de er forfriskende, at der er alkohol inde, så du skal ikke have for mange af dem.

2.. Bellini champagne

Dette er en meget populær drik blandt piger, og der er en god grund til. Bellini champagne er en lækker drink. Hvis du ønsker at gøre det selv, vil du har brug for en halv flaske champagne, friske jordbær og nogle jordbær likør.

Lav et jordbær pasta ved at sætte jordbær og jordbær likør i en blender. Bland det indtil det bliver en tyk pasta. Hvis dine jordbær ikke er modne nok, tilsættes lidt sukker i blandingen. Bland champagne med jordbær pasta og voila - der er din hjemmelavede Bellini champagne. Nem og lækker.

3.. Flere orgasmer

Hvis du vil have en drink, der vil varme op i atmosfæren mellem dig og din partner, så prøv flere orgasmer, fordi det er mere end bare en sjov drink til at gøre. Du skal bruge: 4cl af vodka, 4CL af Kahlua likør, 4CL af Amaretto likør, 4cl af piskefløde, isterninger og nogle jorden muskatnød.

Sæt isterningerne i en shaker og derefter tilføje alle ingredienserne undtagen muskatnød. Ryst kraftigt indtil det hele blander sig godt og hæld i afkølede glas. Drys med muskatnød og nyde en perfekt drink.

4.. God pige


Dette er en perfekt cocktail for pigens nat. Inviter dine venner over og gøre denne cocktail. Du vil helt sikkert have en stor aften, bare sørg for at huske, at dette er en stærk drik, så spiller Sandhed eller konsekvens er måske ikke den bedste idé, når du har drukket et par af disse.

Du skal bruge: 6cl cognac, 2 cl hvide mint likør, 2cl af vermouth og isterninger. Kom alle ingredienserne i en shaker og ryst godt. Si blandingen og hæld cocktail glas.

5.. La Bomba

La Bomba er en stor cocktail og en meget sjov drink til at gøre. Hvis du beslutter dig for at prøve det, skal du bruge: 8cl af gyldne tequila, 4CL af appelsin likør, 10 cl ananas juice, 10 cl appelsinjuice, 4 teskefulde grenadine granatæble sirup og isterninger.

Sæt isen i shakeren og hæld alle de andre ingredienser undtagen grenadine over. Ryst kraftigt. Dyp kanten af ​​jer cocktail briller i sukker og hæld cocktail i. I sidste ende hælde grenadine direkte i cocktailglas og pynt med en skive citron eller appelsin.

Gør dine egne cocktails kan være en masse sjov, så sørg for at afprøve disse 5 sjove opskrifter til drikkevarer, vi har givet dig. Cheers!

Aktuelle artikler