5 skridt mod en ulykkelig familie

Tolstoy sagde engang, at lykkelige familier er alle ens, mens hver ulykkelig familie er ulykkelig i det egen måde. Jeg hader at være uenig med denne litterære geni, men ligesom alt i livet, er der et bestemt mønster i utilfredshed generelt, herunder ulykkelige familier. Så hvis du er en eller anden grund gad vide, hvordan det præcis virker, så lad mig guide dig gennem 5 skridt mod en ulykkelig familie.

5 skridt mod en ulykkelig familie

Trin 1: Du må ikke være helt sikker på hvad du ønsker

Endsige udrette, hvad du vil! Det ville virkelig stoppe dig fra at blive en af ​​dem Jerry Springer familier. Være usikre - som altid hjælper. Selvværd kan skade dine planer om at starte en disfunctional familie.

Prøv i stedet at være umodne (har intet at gøre med alderen, kan du være umodent ved 40, selv 70). At være selvoptaget ville ikke ondt på alle! Prøv ikke at betale meget opmærksom på, hvad alle andre gør, eller tænker. Hvis du ikke kan være usikker, være det stik modsatte. Tro du altid ret, ikke engang prøve at lytte til, hvad andre mennesker har at sige.

Trin 2: gifte

Eller i det mindste finde en partner. Blive gift, fordi du er gravid, er altid en god idé. Men, kan dette komme som et chok for dig - at få gift, fordi du er forelsket, er også en god måde at starte en disfunctional familie.

Så han bliver høj - men hans øjne er smukke! Så han er doven - men den måde, han ser på dig, mens om på sofaen! Ja, han er stor fan af whisky - men den måde, han udtaler "Jack Daniels" gør ham lyde så refind! Dette perspektiv om at vælge dit liv partner er altid en god én! Mens infuenced af dine hormoner, så prøv at sløre målet billede af ham, så meget som du kan.

Trin 3: har børn

Og vær ikke helt klar til at have dem. Mens hæve dem, så prøv at arbejde så hårdt som muligt for at holde familien oven vande økonomisk. Det vil holde dig væk fra at tænke, hvor glad du er (ikke).

Betale regninger og meget lidt opmærksomhed på, hvad dine børn tænker eller gør. Spørg dem om skole en gang imellem - der er nok tale! Har for mange problemer til at se dine børn vokse op.

Trin 4: benægtelse

Benægtelse er nøglen til at skabe en kaotisk familie situation. Nægte dig og din mand næsten aldrig har sex. Afvis dine børn er lidt af en rod. Måske er din datter er selvmorderisk og deprimeret? Deres søn er den værste elev i sin klasse? Hvorfor gider bemærke - benægtelse er forbløffende. Prøv ikke at lægge mærke til hvor langt alle er sidst, eller hvordan nogen er glad længere. Hvis det er for svært at benægte, at begynde at drikke, vil det hjælpe.

Trin 5: bliver håbløs

Nu hvor du har gjort det hele, opdager, hvordan du, din mand og dine børn er unbearebly ulykkelig. Må ikke være sikker på, hvordan du kan løse situationen. Være bange for at starte forfra. Begynd at fortælle din mand, at - start kampene og skylden alt på ham.

Som en gentleman, han vil gøre gengæld. Husk at vende tilbage og tilbage med alle de samme ting. Vågn op, benægter alt, har en åbenbaring, så benægter, at... Spin cirklen!

Tillykke - du har gennemført de 5 trin. Se, hvor nemt det var? Enhver kan gøre det!

Aktuelle artikler