5 store rygmassage tips

Hver pige elsker en massage, right? Intet kan være så beroligende og afslappende som en massage, og alligevel, behøver du ikke rigtig har tid til at gå til regelmæssige massagebehandlinger. Med disse 5 gode tips og lidt hjælp fra din kæreste eller din mand, kan du nu have en perfekt massage i komfort i dit eget hjem.

5 store rygmassage tips

1.. Varmt brusebad før

Det er ideelt at tage et varmt brusebad før du får en massage. Varmen fra vandet vil lindre, slappe af dig og forberede dig til en fuldstændig afslapning behandling.

Brug en afslappende shower gel, noget som ylang-ylang. Sørg for, at vandet ikke er for varmt. Brug ikke eksfolierende produkter, fordi den ekstra friktion massage kan forårsage en vis rødme og skader på afstødes hud.

2.. Opsæt en afslappende atmosfære

Du kan genskabe atmosfæren i massageklinik i dit hjem. Du skal bare have et par ting som duftende stearinlys og beroligende musik.

Lys op et par duftende stearinlys eller røgelsespinde. Sørg for, at duften ikke er for stærk eller irriterende, er du nødt til at være afslappet ikke irriteret. Sæt noget afslappende musik og varme op i lokalet. Du vil være nøgen under massage og afslapning, vil medføre, at du mister nogle kropsvarme.

3.. Tips til din massør

Du tror måske, at en afslappende massage er alle om langsomme og afslappende bevægelser. Det er ikke helt sandt. Kombinationen af ​​langsomme og let og hurtig og stærk træk er nøglen til en stor massage.

Hver rygmassage bør starte fra halsen og langsomt Progres til lænden. Pres og gøre dine bevægelser lang og langsom. Øg trykket, som du fremskridt til skulderen område, fordi det er her, vi akkumulerer alle de spændinger. Brug dine tommelfingre.

Fortsæt massage ved at flytte sig langsomt ned ad ryggen, ind til de spændte muskler med en kombination af lange blide strøg og stærke højtryk bevægelser.

Lange strøg med højtryk er især gavnlige. Afslut med en let hovedbundsmassage for fuld afslapning.

4.. En halv times hvile

Du bør tage en halv time hvile efter hver massage. Bare bo i den stilling, du var i, tage dybe indåndinger, klare dit sind og slappe af.

Dette er faktisk afgørende for enhver massage til at tage en effekt. Hvis du står op og begynde at arbejde lige efter en massage, har du måske lige så godt ikke taget en i første omgang. Plus, øger du risikoen for at trække en muskel, og såre dig selv, fordi dine muskler bliver meget afslappet. Kom op hurtigt kan skade dig.

Prøv ikke at gøre noget krævende efter en massage lignende, rengøring, opvask eller lignende. Det er bedst hvis du kan få din massage i aften og bare gå på vågeblus efter den.

5.. Short massage foran TV

Det er egentlig ikke ligesom du kan tillade sig en lang og afslappende massage hver dag. På den anden side, absolut du har råd til en kort massage med dit tøj på, foran fjernsynet.

Skiftes med din kæreste eller mand, og give hinanden et kort massage. Sidde foran sofaen og lad din mand give dig en rygmassage. Han kan nemt dække din nakke og dine skuldre, og hvis du bøjer lidt længere, selv din lænden.

Selvfølgelig er det ikke nær så fordelagtig som den fulde rygmassage, men det vil stadig være afslappet og hjælpe du føler dig bedre. Selv en kort massage er bedre end ingen massage overhovedet.

Nu hvor du har tips til en stor rygmassage, glem ikke, at du talt din mand i at gøre dette ved at love at tage omdrejninger. Du kan ikke bare tage og ikke give. Etablere en ugentlig rutine, som vil være meget gavnligt for jer begge.

Aktuelle artikler