5 studie værelse design ideer

At organisere en undersøgelse værelse derhjemme, behøver du ikke meget tid eller penge. Hvis du har en ekstra plads, gøre det til en undersøgelse, der skal opfylde behovene i hele din familie, gør det et sted, hvor du kan roligt arbejde fra hjemmet, og også et sted, hvor dine børn kan lære og gøre deres hjemmearbejde.

5 studie værelse design ideer

De følgende design ideer kan være gældende, selvom du har begrænset plads, bruge dem til at organisere en undersøgelse hjørne i din stue eller spisestue. Her er 5 studie værelse design ideer, som vil hjælpe dig med at skabe en behagelig arbejde og læring område.

1.. Pluk den rolige del af lejligheden

Uanset om du er organisere et studie værelse eller bare en undersøgelse hjørne i din lejlighed, kan du prøve at placere skrivebord i roligt område af den flade. En undersøgelse rum, der er vendt mod gaden er ikke en meget god idé, den støj udefra vil påvirke din koncentration.

2.. Belysning

Den første ting, du bør være opmærksom på, når de tilrettelægger en undersøgelse værelse, er lynnedslag. Rummet skal have nok naturligt lys, det ville være ideelt at placere skrivebordet ved siden af ​​et vindue. Hvis dette ikke er muligt, placere den i et hjørne af rummet og forsøge at sidde overfor midten af ​​rummet (for at undgå skygge falder over bordet). En god bordlampe er nødvendig, især hvis du arbejder om natten.

3.. Møbler

Undersøgelsen Rummet skal være funktionelt og enkelt møbleret. Det er afgørende at have en god og praktisk skrivebord. Skrivebordet skal være brede nok for dig at bruge det til skriftfelter, tegne eller at gøre dit hjemmearbejde og for en computer. Må ikke spare penge på det. Få en funktionel, god skrivebord, der har nok skuffer til at hjælpe dig med at holde alting organiseret og ved hånden.

En bog hylde er et andet element hvert studie værelse har. Hvis du har plads nok, kan du slå en hel væg i en reol og gøre det til en nice bibliotek. Små rum kan også bruges, og du kan hænge en bog hylde over skrivebordet. Hold de bøger, du ofte bruger der, og sætte resten af ​​dem ind malede bokse. Når du sætter bøgerne i boksene organisere dem i alfabetisk rækkefølge, og markere dem med bogstaver. Dette vil spare dig for en masse tid senere, når du er på udkig efter noget.

4.. Farver

Væggene i dit studie værelse bør ikke males for mørkt eller for lyst. Forklaringen er enkel, lyse farver, som rød, orange og gul, vil gøre det vanskeligt for dig at fokusere på dit arbejde. Mørke farver gør rummet ser mørkere og mindre. Du kan følge de råd af feng shui eksperter pick hvide eller neutrale, pastelfarver til din studie værelse vægge, men tillad dig selv at lege med farver på den ene side af rummet og male det, uanset hvilken farve du ønsker.

5.. Dekorationer

Bare fordi det er et sted, hvor du arbejder og studerer det betyder ikke, at det skal ligne et bibliotek eller en læsesal. Hold en dejlig grøn plante i det ene hjørne af lokalet, eller placere en vase med friske blomster på hjørnet af et bord eller en bogreol. Hæng en kunst billede på en væg, og placer en dejlig tæppe på gulvet. Hvis du har plads nok, kan du føje en sofa til værelset og bruge den til at slappe af, mens du læser en bog eller et blad. Du er velkommen til at tilføje hvad du vil bare ikke gå tabt undervejs, husk, at rummet ikke skal pakkes med møbler og andre genstande.

For at forbedre din arbejdsdag og stue og få flere undersøgelse værelse design ideer, tjek nedenstående websteder:

Sikkert vil du finde noget, der kan justeres til din lejlighed.

Aktuelle artikler