5 tips om hvordan man laver et godt forhold til din mor

En mor-datter-forhold er et af de mest specielle alligevel lidt komplicerede bånd af hengivenhed og kærlighed. Hold læsning og finde ud af hvordan man laver et godt forhold til din mor.

5 tips om hvordan man laver et godt forhold til din mor

En mor er et hav af ubetinget kærlighed, og vi har alle brug for at respektere. Hun bragte os ind i denne verden, gav os et liv, lærte os at tale, gå og opfører sig. Hun støbt vores personlighed i, hvad vi er i dag.

Mødre spiller en meget væsentlig rolle i vores liv. De kan være Bossy, overbeskyttende, ekstra venlige og nogle gange endda blande. Men uanset alt det, de elsker os og acceptere os for, hvad vi er, og brusebad os med kærlighed og omsorg som ingen anden.

Det er ikke så svært at ændre et forhold, der er gået bitter. Så hvad betyder det at virkelig fastslå, at kærlige og omsorgsfulde forhold til din mor?  

1.. Tal, tale og tale mere  

Kommunikation er nøglen til relationer. Vi er alle sammen på en dag til dag basis, men hvor mange gange har vi virkelig spare tid til at sidde ned og lytte til vores kære? At lytte er mere vigtigt end at tale. Når din mor ved, at du elsker at lytte til hende, vil hun tale mere og mere hun vil tale, jo mere du begge vil komme tæt på hinanden.

Inter-personlige kommunikation er afgørende at være i stand til at forstå din mors tanker, overbevisninger og ideer. Medmindre du taler, vil du aldrig vide, hvad der foregår i hendes sind. Og når du ved, hvad der foregår i hendes sind, det er så meget mere at lettere at forstå hende og fornuft med sin opførsel.

Kommunikation kan medføre to ting, enten det kan bygge eller det kan gå i stykker. Talking hjerte at høre med en anden vil hjælpe bygge bro, der har opbygget over tid i dit forhold. Når du vil kommunikere med den rette attitude, vil du komme til at indse så mange ting, som du aldrig havde kendt om din mor.

Så da var det sidste gang du delte dine drømme og ambitioner med din mor over en varm kop kaffe? Hvis du ikke husker, er det tid du tage nogle initiativer.  

[Læs: Gør kærlighed ikke krig: stop kampene og begynde at kommunikere ]

2.. Være venner, men ved, hvor grænsen går

Opbygning af en stærk venskab med din mor er en fantastisk måde at obligation. Men lad os få det lige, at behandle din mor, som om hun er din ven måske ikke den klogeste idé, du er nødt til at etablere et sundt og positivt forhold til din mor.

Vi er nødt til at acceptere det, en mor vil altid være en mor. Hun vil altid være bekymret over den mad, du spiser, og de mennesker, du møder, uanset hvor gammel du får. Det er den indlysende karakter af en mor, og vi er nødt til at acceptere det på den måde.

Aldrig fortælle dig mor at stoppe bekymre sig om dig, fordi hun ikke kan. Du er hendes barn, og hun vil altid tage sig af dig, selvom du tror, ​​du er vokset op nok til at passe på dig selv.

Deling sladder til et vist niveau er sundt, men du bør altid vide, hvor grænsen går. Du kan ikke fortælle alt for at din mor, at du ville fortælle din bedste ven. Nogle sandheder om dit personlige liv ikke må gå alt for godt med din mor og kunne blive en indlysende årsag til ubehag mellem jer begge.

Også, behøver du ikke ønsker at fortælle dig mor om de mærkeligste ting, du gjorde i college eller du dating eventyr. Igen, det afhænger af, om din mor er en open-minded kvinde eller meget konservativ. Være forberedt på de reaktioner, du kan få, når du deler noget meget intimt.

Under din mor som en ven er en vidunderlig ting, og det kan bringe dig både masser af lykke. Ligeledes vil der være tidspunkter, hvor hun vil handle i løbet af beskyttende og rethaverisk, men du er nødt til at lære at håndtere sådanne situationer med omhu, uden at såre din mors intentioner.

[Læs: 5 skridt mod en ulykkelig familie ]

3.. Respektere og værdsætte hinanden

Vi har alle brug for lidt påskønnelse og lidt respekt. Kvinder har især brug for at føle sig vigtig. Relationer begynder at blomstre, når vi gør folk føler sig vigtige. Ligesom kloge, er det vigtigt, at du gør din mor forstår, at hun er en vigtig del af dit liv, og du kan give hende tid, når hun har brug for dig rundt.

Enhver mor stræber svært at give et perfekt liv til sine børn. Du har sandsynligvis ikke engang kender de drømme og ønsker hun ofrede bare for at være i stand til at give dig, hvad du behøver.

Alle forældre gør det for deres børn, men så det betyder ikke deres indsats bør tages for givet. Alle elsker en lille påskønnelse. At sige tak er en meget vigtig gestus i enhver relation.

Har du hver takkede din mor for alt det, hun har gjort for dig? Hvis ikke, gør det! Holdningen af ​​taknemmelighed vil tage dit forhold til et helt andet plan.

Under respekt for dine forældre vil gå en lang vej med at styrke din obligation med dem. Ingen back besvare, ingen uhøflige opførsel og ingen kritisere! Og der kan lide at høre sådanne ting fra deres børn efter alle disse år med bader dem med kærlighed og omsorg? Så gå en mile i hendes sko, forstå hendes følelser og ændre din adfærd, hvis du tror det kan skade din mor.

[Læs: Hvordan til at acceptere og godkende af dig selv ]

4.. Gør ting sammen

At deltage i aktiviteter sammen virkelig gør en masse for et forhold, især relationer, der er blevet uromantisk over tid. Der er en masse ting, du og din mor kan gøre sammen for at obligation godt.

Invester din tid for hende. Det er en fantastisk følelse for forældre, når deres voksen børn fritid til at obligation med tiden i mellem deres åh-så-travle liv. Når du vil tilbringe tid sammen med din mor, vil du gøre hende til at indse, at hun er vigtig for dig.

Forskning undersøgelser har vist, at mennesker, der gør aktiviteter sammen tendens til at danne en meget glad og sund obligation. Så komme ud, og gør nogle planer.

Se en film sammen, eller bage en kage sammen til en særlig lejlighed. Gøre ting, der gør dig både glad, vil få dig tættere på hinanden, på et følelsesmæssigt plan. De enkle glæder i livet er skjult i en mindste ting.

Book en dag på spa, planlægge en picnic bare for jer to eller blot splurge på jer selv og gå på indkøb. Forskning tyder på, at kvinder obligation bedst over shopping, så gør det!

[Læs: 7 alle naturlige måder at reducere angst i dit liv - I dag ]

5.. Husk: kærlighed er et verbum

Sige "Jeg elsker dig 'til din mor vil gøre hende til at føle stor, men viser det gennem din opførsel er endnu bedre. Kærlighed bør afspejle i din adfærd, din måde at tale og din måde at behandle dem. Mange gange vi siger "jeg elsker dig", men såre den anden person af vores egne handlinger. Det er ikke kærlighed. Kærlighed er uden følelser, bliver det afspejlet i aktion.

Madlavning en overraskelse måltid for din mor, tager orlov fra arbejde bare for at være sammen med hende, når hun er syg, eller kører ærinder for hende i weekenden nogle af de enkleste gestus, der viser, hvor meget du elsker hende. Du behøver ikke at gøre noget fancy eller bruge en masse penge.

Et forhold, der er baseret på nul selv-fisk motiver er den sundeste af alle. Giv aldrig noget og forventer noget andet til gengæld. Forsøg ikke at være venlig og rart at hende, når du har brug for noget. Og når du får, hvad du ønsker, skal du bare flygte. Hun er din mor, vil hun gøre at du bare bruge hende til din egen fordel, og dette kan endda forværre dit forhold. Så vær forsigtig, skal du ikke forvente. Bare holde giver.

[Læs: Hvorfor børn er gladere - og hvordan du kan være for ]

Tage hende ud en tur, eller at købe blomster til hende tilfældigt og andre sådanne handlinger af kærlighed vil gøre din mor overbevist om, at du elsker hende. At give er meget vigtigt, hvis du ikke giver, vil hun aldrig føle sig elsket. Det behøver ikke at være gaver eller penge hele tiden. Giv din tid!

Hvis du mor er nyt for alt dette, vil det helt sikkert tage hende et stykke tid at være i stand til at gengælde de samme følelser og adfærd mod dig. Men giv det lidt tid. Tingene vil udfolde sig foran dig bare den måde, du forventede, og du vil blive forbløffet over at se dit forhold til din mor vokse og blive stærkere end nogensinde før.

Efter disse tips nøje vil hjælpe dig med at etablere et godt forhold til din mor. Du skal også huske, at du er ved at opbygge dette forhold ud af kærlighed og ikke for at høste fordele ud af det. Ethvert forhold, der er baseret på egoistiske motiver kan aldrig bringe lykke og tilfredsstillelse. Og et forhold, der er født ud af kærlighed og omsorg vil aldrig gå galt, og altid tage dig videre i livet.

Alt du behøver er lidt tid, lidt tålmodighed og masser af kærlighed!  

Aktuelle artikler