6 feng shui farver til erhvervslivet

Du må have hørt om Feng Shui. Det er så irriterende populære i de sidste par år, at du absolut ikke kunne have gået glip af det. Ligegyldigt hvor irriteret du kan være med det hele, kunne Feng Shui at forbedre din forretning med en simpel tilføjelse af rigtige farver.

6 feng shui farver til erhvervslivet

Hver farve har en mening og sender et bestemt budskab. Dette indlæg vil præsentere dig de seks regnbuens farver, og deres Feng Shui betydning. Brug dem til at bringe mere succes til din virksomhed.

1.. Purple

Den mørkeste farve af regnbuen er farven på royalty i Feng Shui. Dens princip er Yin, og det er den farve, der forbedrer den fysiske og psykiske forstyrrelser. Det er en beroligende farve, og farven med evnen til lavere spænding.

Lilla er også en farve af rigdom og velstand. Det er mest brugt af virksomheder, der henvender sig kvinder eller børn. Mænd er ikke meget glad for lilla. Det er den farve, der betyder magt, og store intelligens.

Du vil se lilla på direktører, samt på sygeplejersker og pædagoger. Det er en stor farve til kurbade og wellness-centre samt til slik business - husk wrap for Cadbury chokolade? Lilla bør være en farve efter eget valg, hvis du fører en stressende virksomhed så godt, fordi det beroliger folk ned. Lilla er også fantastisk for enhver form for antikke business, fordi det er en nostalgisk farve.

2.. Blå

En anden beroligende og afslappende farver, blå er farven på havet og himlen, og derfor betyder eventyr og fri ånd. Blå er den mest universelle farve i erhvervslivet. Det påberåber tillid, loyalitet, pålidelighed og ansvarlighed, og det er slidt af mange mennesker. Imidlertid er det også anset for at være forudsigelig og konservativ.

Vær forsigtig, når du bruger blå i erhvervslivet. For meget af det kan skabe kedsomhed, og vil ikke være tiltrækkende for yngre publikum. Blå er normalt den farve valg for banker, forsikringsselskaber, sundhedspleje virksomheder og andre virksomheder, hvor tillid og pålidelighed er vigtige spørgsmål. Hvis du ikke ønsker din virksomhed til at blive opfattet som en kedelig og konservativ en, vælge lysere nuancer af blå, snarere end navy og indigo.

3.. Grøn

Grøn er farven af ​​naturen, friskhed, balance og harmoni. Uanset virksomhed, du kan køre, er det tilrådeligt at medtage nogle green.

Mørkere nuancer af grønt er relateret til penge, prestige og rigdom, mens lysere nuancer repræsenterer friskhed, vækst, venlighed og sympati. Undgå virkelig lyse, slående grøn, fordi de opfattes som juvenile.

Green er et perfekt valg til stort set enhver virksomhed, men det er absolut et must for enhver form for miljø, økologisk, sundhed og fødevarevirksomhed. Green stimulerer appetitten, så det er en rigtig god idé at have det, hvis du kører en restaurant eller en catering virksomhed.

4.. Gul

Den lyseste farve af regnbuen er måske ikke det bedste valg for erhvervslivet. Selv om der ifølge Feng Shui, er gul tilsluttet kommunikation, sundhed og venlighed, har nogle undersøgelser vist, at længere tids udsættelse for gul kan føre til angst.

Gul stimulerer den logiske side af hjernen, og sind klarhed. Det forbedrer analytisk tænkning og bedre vidende. Mænd er ikke meget tiltalende imod det, men børnene elsker det absolut.

Enhver form for virksomhed, bør der beskæftiger sig med børn har gul - børns legetøj, børnehaver, børns kosmetiske produkter mv Kosmetiske produkter til kvinder også vælge gul, fordi det er en meget slående farve og folk straks se det. Det er en god idé, når du har brug for at gøre dine produkter skiller sig ud fra mængden. For alle andre virksomheder, er det bedst at bruge gul kun højdepunkter, ikke som dominerende farve.

5.. Orange

Orange er Feng Shui farve organisation. Dens princip er Yang, og det øger koncentration, samt kreativitet. Det er varmt og levende farver - energi kombineret med sjov, og det er for det meste forbundet med mennesker, der er fordomsfri, optimistisk og eventyrlysten.

Orange er for det meste ses i restauranter, rejsebureauer og caféer. Den er velegnet til enhver type virksomhed der beskæftiger sig med børn, fordi de normalt elsker appelsin - jo lysere jo bedre. Men det er ikke den bedste farve for erhvervslivet, fordi alt for meget af det, kunne tyde på cheapness, men også usikkerhed og arrogance.

Vær forsigtig, når du bruger orange. Det er bedst ikke at gøre det til en dominerende farve, men snarere at have nogle appelsin detaljer.

6.. Rød

Den sidste farve af regnbuen er i Feng Shui, farven på lykke, tillid, lykke og penge. Men det er også den farve af raseri og vrede, så er det måske ikke den bedste idé at bruge for meget af det.

Rød er en god farve til enhver type virksomhed i tilknytning til kærlighed og sex. Det er også farven på maskulin styrke, så det er velegnet til mænds tøj linjer, for eksempel. Red bruges af restauranter og indkøbscentre - alt, hvad der er til salg har en rød etiket.

Rød viser energi og positiv tænkning, men det er også forbundet med blod, krig og vold. For meget rødt skaber angst og vrede, så det er bedst at bruge det moderat.

Du ser, behøver vi ikke at bære sort og være strengt professionel. Tilføjelse nogle farver kan være en meget god idé for din virksomhed - prøv det!

Hvilken en er din favorit virksomhed farve?

Aktuelle artikler