6 ideer til, hvordan man kan dekorere en lejlighed på et budget

Du har endelig flyttet ind i en ny lejlighed og nu er du står over for en udfordring - Hvordan til at dekorere det på et stramt budget. Her er 6 nyttige ideer:

6 ideer til, hvordan man kan dekorere en lejlighed på et budget

Før du begynder, lave en liste over, hvad du ønsker at købe eller ændre. Dette vil hjælpe dig med de prioriteringer og holde dig fra at købe unødvendige ting, bare fordi de er billige. En anden fordel ved at lave en liste er, at du altid kan komme tilbage til det efter et par dage og tage sine poster.

1.. Møbler

Hvis du har at købe møbler: en sofa, en seng, borde, skabe, osv., altid tjekke garage og værftet salg, brugte og sparsommelighed butikker, E-bay eller gratis online Classifieds. Der kan du finde gode, velbevarede stykker af møbler til en lav pris.

Nogle mennesker undgår at købe brugte varer (for at fortælle sandheden, jeg var engang blandt dem), men når du har en begrænset indtægt, skal tanken om at få nye og trendy ting genovervejes. Hvad kan du gøre for at opdatere den anden hånd elementer? Vask dem med et desinfektionsmiddel (selvfølgelig, for en, der kan sikkert bruges på træ og stof gå) overlade dem til solen tørre og de vil være så godt og så rene som nye.

2.. Gamle møbler

Check med venner og familie, hvis de har nogle stykker af gamle møbler, de ikke bruger. De fleste af dem vil sandsynligvis være glad for at give dig noget, som ikke tjener noget andet formål end at samle støv i deres loft eller kælder.

3.. Male væggene

Male væggene, hvis du har udlejers godkendelse og du vil blive overrasket over, hvor anderledes dit sted vil se. Malingen selv er ikke dyrt, og en pensel kan lånes. Vælg farver, der vil bringe lys ind i din lejlighed (hvid, lys gul osv.).

Hvis du ikke er tilladt at male, kan du sætte wallpapers eller hænge malerier, plakater eller indrammede fotos at personliggøre dit hjem.

4.. Få gardiner

Hængende pæne gardiner ville være en glimrende måde at dekorere din lejlighed. De kan købes billigt på Wal-Mart eller Ikea, og du kan vælge fra en bred vifte af størrelser og designs til at matche dem med resten af ​​møbler i dit hjem. Pluk gardiner, der er nemme at vedligeholde, kan maskinvaskes og ikke har behov for strygning.

5.. Place tæpper

Placering tæpper er, og en glimrende idé, når dekorere en lejlighed på et budget. De kan ikke kun gøre din flade pænere, men kan også være nyttigt at dække eventuelle huller eller nogen form for skader på gulvene. Affordable tæpper kan købes i én-dollar, kinesiske og indiske butikker.

6.. Blomster

Store, grønne og sunde stueplanter vil bringe liv ind i hver lejlighed. Hvis du er en blomst person kan du tage et skridt videre og arrangere en dejlig grøn hjørne i din stue ved at tilføje et par sten og et lille springvand. Vælg en kaktus eller en heldig bambus, hvis du ikke har tid til at tage sig af dine planter, er de ikke krævende.

Husk, når dekorere en lejlighed på et budget stick til "mindre er mere"-reglen. Først få grundlæggende møbler og derefter vælge detaljerne omhyggeligt. Med tiden vil du skabe et sted, at du vil være tilfreds med.

Aktuelle artikler