6 organisation ideer til små rum

Bor i et lille sted er til tider virkelig frustrerende, og du faldt ligesom du er rengøring og arrangere ting hele tiden, men uanset hvor hårdt du prøver nogen synlige resultater ses, stedet synes overfyldt. Da jeg bor i en lille lejlighed, jeg ved, hvor svært det kan være at organisere det ordentligt, men jeg har formået at finde nogle løsninger for at holde det funktionelle og ryddeligt. Her er nogle organisationens ideer til små rum, der vil spare dig tid (og nerver) i fremtiden.

6 organisation ideer til små rum

1.. Opret ekstra lagerplads

Invester i billige, plastbeholdere med forskellig dybde og størrelser. Dette er faktisk den vigtigste og den billigste investering på samme tid. Du kan fylde dem med ud-af sæsonen tøj, og derefter holde dem under sengen. Når det kommer til en stue, få et par træ-eller trykte kasser og bruge dem til at holde blade, cd-r, notesbøger, osv.

2.. Omorganiser dit skab

Når du forsøger at organisere et lille sted, ottomaner, skabe og skabe er afgørende for at holde et sted de-rodet. Nu er det rigtige tidspunkt til at sige farvel til det tøj, du har ikke sat på i årevis eller skinny jeans du havde, da du var i high school. Du får brug for plads til de varer, du bruger nu.

Placer et par plastik kroge på indersiden af ​​skabet døren til at hænge de bånd, tørklæder osv. På bunden af ​​skabet, du kan placere (igen) tynd plast eller træ kasser fyldt med de ting, du ikke bruger så ofte.

Jeg, for eksempel, har en stor tre fløje over muren skabet i gangen, så jeg reorganiseret det ved at tilføje nogle hylder i den ene del af det og hævemiddel en smal vinge skrinlægge-mindre. I den øvre del af hylden skabet jeg holde ekstra strøelse, puder, håndklæder og lagner, jakker, frakker og nogle i - sæson garderobe hænger i den midterste del af skabet og bunden bruges til at holde sko.

Den smalle fløj er, hvor jeg holder en støvsuger, et strygebræt og (ja, du har gættet) en beholder med pærer, hjem værktøjer som skruetrækker, elektriske kabler osv.

3.. Minimalistisk møbler

For at gøre din stue ser større og bredere ikke købe store, tunge møbler, hvis du har en familie, få en hjørnesofa med opbevaring (du får mere plads øjeblikkeligt) der ikke er for brede. Og hvis du bor alene eller sammen med en partner, kan du sætte bare en sofa og bruge spisestue stole, når du har gæster.

For at spare plads i spisestuen, overveje at investere i en build-in-sæder, tilsæt to eller træ stole på siden og 8 personer kan sidde.

4.. Bog tilfælde og hylder

Placer høje hylder på væggen, selvom du hellere vil hænge en kunst billede. Pynt hylde med et indrammet foto eller et par duftende stearinlys til at skabe en varm atmosfære. Når det kommer til reoler måske ville det ikke være en dårlig idé at få et par lav dem, der kan sættes under vinduet eller langs sofaen tilbage. I sidstnævnte tilfælde kan du endda bruge dem som et sofabord.

5.. Indskudsborde

Nesting sofaborde er meget bekvemt. De kan skubbes sammen eller placeres omkring sofaer eller stole, når du har gæster. De behøver ikke tage meget plads, så tjek tilbuddet online i IKEA varehuse her.

6.. En skohylde over badeværelse døren

Dette er en praktisk måde at holde en hårtørrer, kamme, pincetter, osv. Det vil hjælpe dig med at få mere plads i skabene for at holde rengøringsmiddel, håndklæder og personlig hygiejne poster. Hvis du normalt holder badekåber og håndklæder hængt på badeværelse døren, fjern krogene og læg dem på en fri væg.

Pladsbesparende opbevaring er det vigtigste, når det kommer til at organisere små rum, når du har fået det afgjort, vil du være i stand til at dekorere det på den måde du ønsker.

For at gøre mest muligt ud af din bolig uden at bruge masser af penge, kan du læse artiklen 7 billige ideer om udsmykning en lejlighed og 6 ideer til, hvordan man kan dekorere en lejlighed på et budget.

Aktuelle artikler