6 seje øre piercinger

Glem et hul med lysekrone øreringe, så prøv disse seje piercinger! Opfriske dit look og smykker med nogle nye, sjove øre piercinger, som vil give dig lidt ekstra gnist!

6 seje øre piercinger

1.. Den daith

Denne vægtstang går gennem den øverste del af øret, tæt på hvor den slutter dit hoved. Det er ideelt, hvis du ikke ønsker at gå hele ud, men bare vil have en diskret tilsætning af to metalkugler eller små perler. Du kan også sætte en lille løkke i. Det går gennem brusk, så det vil tage længere tid at helbrede end en almindelig piercing. Sørg for at være ekstra forsigtig, mens kæmning dit hår!

2.. Snug

Går gennem midten brusk af øret, og er også forholdsvis lille, ligesom Diath. Selvom du kan sætte i en løkke, det ser bedre og mere diskret med en lille vægtstang. Det er fladere end de andre piercinger, så tage ekstra pleje af det.

3.. Tragus

Tragus (via www.tattoosbodypiercings.com)

Barbell er placeret gennem det lille stykke af brusk, at "stikker ud" fra hovedet mod øret. Det er dejligt og diskret, da kun en bold er synligt udefra, og den anden er i øret, så vær forsigtig med Q-tip! Da dette er en fast del af brusk, eksperimentere med små dekorerede sløjfer.

Hvis du kan lide iført guld, i modsætning til de andre, ser denne ene virkelig rart i guld, ikke kun i rustfrit stål / sølv.

4.. Fælgen

Nålen går igennem den tynde øverste del af øret, hvor det foldes. Hvis du bruger en vægtstang, vil kun én bold være synlige, men du kan også prøve bøjlerne, der kan danne langs den øverste kant af øret. Kanten ser også søde med en vægtstang, der har et design, en dinglende bold eller en lille spike.

5.. Tværgående lobe

At øreringe til prisen for en! Da din øreflip blive gennemboret vandret, vil begge bolde på barbell vise. Bær en vægtstang lavere, eller få din piercing kunstner til at gøre en mindre med en bananabell, så begge bolde vil være synlig forfra.

6.. Den konkylie

Conch (via www.unrv.com)

Kun for de modige! Det vil ligne øret bogstaveligt fik stukket gennem midten (og ja, faktisk vil det være). Kun den inderste bold vil vise, så piercing kunstnere tendens til at anbefale en større sporvidde kugle for maksimal synlighed. Ser awesome med en perle-ball, som ligner det er en skjult perle i skallen af ​​øret!

Før du bestiller, aftale på kropskunst studiet, skal du vide, hvad du er i for!

Piercinger, der går gennem brusk er lidt mere smertefuldt, og tage længere tid at helbrede. Spørg din kunstnerens råd om, hvordan du plejer din nye piercing - rengøre den jævnligt med antibakteriel sæbe, hydrogenperoxid eller noget andet han kunne anbefale.

Må ikke sætte salve eller aktuelle løsninger på det. I modsætning til lap, bør du ikke dreje brusk smykker rundt, før mindst et par uger er gået.

Må ikke narre af alt, at "blings", og får kun kvalitet rustfrit stål vægtstænger, i det mindste for de første par måneder.

En inficeret eller revet brusk piercing vil gøre ondt i ugevis, indtil det punkt, hvor du ikke kan sove på den side, men en piercing, der er blevet givet ordentlig efterbehandling vil se fantastisk og føles som det ikke er der overhovedet.

Aktuelle artikler