6 ting at vide, før det bliver gravid

Beslutter at få et barn er den største beslutning, du nogensinde vil gøre. Det er en stor glæde og et stort ansvar også. Jo bedre du planlægger din graviditet, jo lettere vil du gå gennem den. Her er 6 ting du bør vide, før det bliver gravid.

6 ting at vide, før det bliver gravid

1.. Planlæg et besøg på din gynækolog

Så snart du beslutter dig for at begynde at arbejde på at have en baby, bør du planlægge et besøg hos din gynækolog. Selvom du måske ikke har nogen problemer eller grunde til at gå, overveje dette noget, du skal gøre.

Fortæl din gynækolog, som du planlægger at få et barn, og spørge om råd. Din læge vil informere dig om alt hvad du behøver at vide og alle de mulige test, du bør tage. Du vil også rådes til at tage prænatal vitaminer. Dette kan være af enorm hjælp at blive gravide.

2.. Stop drikke, ryge eller bruge narkotika

Hvis du ønsker at blive gravide og har en sund baby, bør du skære ud at bruge alkohol, cigaretter og narkotika. Hvis du ikke kan gøre dette på egen hånd, søge hjælp. Husk, at stofmisbrug kan være meget skadeligt for dit barn, så gør dit bedste for at holde op.

Må ikke lytte til folk, der hævder at vide en masse mødre, der drak og røg i løbet af deres graviditet og stadig fødte perfekt sunde babyer. Selvom der kan ske, ville jeg ikke skubbe min held. Better safe than sorry. Hvis du er under enhver streng lægelig behandling, søge råd hos din læge.

3.. Start en sund kost

For at øge dine chancer for at undfange, og for at have en lettere graviditet, foretage nogle ændringer i din kost. Tøm dit køleskab for noget alt for fedtet, for krydret og for sukkerholdige. Fyld den med frisk frugt og grøntsager og masser af mælk.

Du har brug for flere vitaminer under din graviditet, så bør du øge den daglige indtagelse. Prøv at få vitaminer fra frisk frugt og grøntsager, snarere end fra vitaminpiller. Øge forbruget af mejeriprodukter, fordi din baby har brug for så meget calcium som muligt for at udvikle sunde knogler. Øge mængden af ​​vitamin B, selen og folsyrer. Du bliver nødt til at tage folinsyre piller. Søge råd hos din læge for dette.

4.. Skær ned på koffein

Hvis du ikke kan give op kaffe fuldstændigt, i det mindste forsøge at skære ned på det, fordi koffein forbrug kan øge chancerne for at få en abort. Du vil ikke kun nødt til at se ud, hvor meget kaffe du drikker, men du vil også nødt til at være opmærksomme på mængden af ​​te, sodavand, energidrikke og endda nogle smertestillende.

Grøn og sort te indeholder en stor mængde af koffein, så det ville være en bedre idé at drikke urtete før graviditeten samt under. Jeg vil foreslå, at du helt glemmer nogen form for energidrikke, fordi de ikke kun indeholder koffein, men også en masse andre dårlige ting. Begynd at læse etiketter på din medicin og forsøge at undgå alle dem, der indeholder koffein.

5.. Reducere stress

Stress kan være din værste fjende, når de forsøger at blive gravide samt under graviditet. Gør dit bedste for at reducere dit stressniveau til et minimum.

Prøv at undgå mennesker og situationer, som irriterer dig. Selvfølgelig kan du ikke rigtig komme væk fra alt det, men du kan gøre noget for at være mindre nervøs. Start en yoga klasse eller lære at meditere. Bestille en afslappende massage eller tage lange ture i naturen. Find noget, der slapper dig og gøre det.

6.. Fange nogle søvn

Det er generelt meget vigtigt at være udhvilet. Det er endnu mere vigtigt, når du forsøger at blive gravid. Mangel på søvn kan være en af ​​de faktorer, når der problemer med undfangelse. Prøv at sove 8 timer hver dag og forsøger at hvile så meget som muligt.

Selvfølgelig kan du ikke bare ligge ned og ikke gør noget, der ikke ville være godt for dig alligevel. Stadig, så prøv ikke at haste. Organiser dig selv og din tid bedre, lære at gøre, som vil komme i handy, når barnet ankommer, fordi du vil finde dig selv at have ikke tid til noget, men barnet. Begynde at lære at organisere, før barnet kommer og øge dine chancer for at blive mindre stresset ud, når den gør.

Aktuelle artikler