6 tips til at smide en fantastisk 80'er fest

80'erne var en temmelig interessant æra. Jeg ved ikke om dig, men jeg kan virkelig godt lide at mindes om de tidspunkter hver dag og igen. På tidspunkter som dette, kaste jeg en 80 fest. Nu ved jeg ikke ønsker at prale, men jeg har været kendt for at smide nogle store partier, og jeg ønsker at dele min erfaring og know-how med dig. Følg disse tips og smide en fantastisk 80'er fest.

6 tips til at smide en fantastisk 80'er fest

1.. Invitationer

Når smide en fest, selvfølgelig har du til at invitere folk til at komme. Det er noget, der kan blive rigtig interessant, når det kommer til 80'er temafest.

Det ville være dejligt, hvis du kunne sende invitationer via gode gamle snail mail, som det ville have været
gjort i 80'erne. Under alle omstændigheder, så prøv at undgå den elektroniske invitation. Hvis du beslutter sig for snail mail, gøre dine invitationer interessant. De bør indeholde alle de ting, der var sjovt og populær i 80'erne, ligesom kassetter eller vintage videospil design. Gør dem farverige, var det alt om farver i 80'erne.

På den anden side, hvis du ikke har tid nok til at lave og sende invitationer invitere folk ved telefonen. Prøv at gøre det så autentisk som muligt.

2.. Tøj

Kaste en 80 tema fest indebærer et kostumebal. Sørg for at du nævner dette i invitationen og måske endda give dine gæster et par ideer.

Når det kommer til dit look - ja, du gættede det - begyndelsen Madonna! Selv om det ville være et godt valg, det er ikke din eneste mulighed, du kan vælge at være en Smurfette, Cyndi Lauper eller klæde sig ud som en Rubiks terning.
Vælg et unikt kostume. Gør det interessant og usædvanligt.

3.. Musik

Du er nødt til at samle en flok af 80'er musik til din 80'er temafest. Den faktiske musik, du vil spille, selvfølgelig, afhænger af din smag, men der er en masse at vælge imellem. 80'erne var en periode, der introducerede en masse forskellige musikalske stilarter, og du er sikker på at finde noget, du vil kunne lide.

Endvidere er det for det mest autentiske 80'er stemning, kan du besøge dit loft eller dine forældres loft. Formålet med dette besøg ville være at finde den gamle kassetteafspiller, der er forhåbentlig stadig arbejder og alle dine gamle kassettebånd. Det ville være en fantastisk idé at afspille musik fra kassetterne. De kunne dog være virkelig beskadiget, så sørg for at du checker den før partiet og tid nok til at komme op et alternativ.

Selvfølgelig, hvis du ikke kan få fat på en kassetteafspiller og kassetter vil din computer gør et stort stykke arbejde. Den eneste regel er, at musikken er fra 80'erne.

4.. Mad og drikke

Når det kommer til mad og drikkevarer til dit flotte 80'er fest, ikke meget af det har ændret sig. Du kan aldrig gå galt med servering pizza og øl eller koks. Du kan også medtage nogle finger fødevarer ligesom svin i et tæppe. Mini sandwich er en rigtig god idé også.

For snacks, sat ud en skål af tortilla chips og måske en taco salat. Gør din ørkenen 80'erne som muligt - for eksempel en Packman kage bestille. Lad din fantasi flow, og du er sikker på at smide en stor fest.

5.. Dekoration og gaver

Det ville være fantastisk at dekorere sted i 80'erne stil. Put en masse plakater af bands fra 80'erne og dekorere rummet med lyserøde og sorte bånd. Lån et par lyssværd fra din bror eller en mandlig ven ville være helt cool. Tro mig, det vil forbløffe alle fyrene på din fest.

Det ville være dejligt, hvis du havde råd til en lille gave til hver person på din fest. Køb nogle mini Rubiks terninger, farverige hår bands, gummi armbånd, dybest set noget du har råd til, så længe det er forbundet med 80'erne. Dine gæster vil huske, at partiet i lang tid.

6.. Spil

Du kan enten vælge vintage videospil, eller brætspil. Under alle omstændigheder sørge for, at alle kan deltage gøre, behøver du ikke ønsker nogen at føle sig holdt udenfor.

Du har sikkert en Twister eller andet sted i huset. Hvis du ikke gør det, kan du stadig købe det i dag, og det er en stor 80 's spil. Du kan også altid spille slagskib, skal du blot nok kuglepenne og papir. For videospil vælger Packman, Donkey Kong eller noget andet, du spillede på din Nintendo.

Følg disse trin, og smide en fantastisk 80'er fest. Dine venner vil have en fantastisk tid, og så vil du. For yderligere gode tips, besøg Ligesom totalt 80'erne.

Aktuelle artikler