6 trin til at designe dit eget bryllup invitationer

Er du planlægger den store dag? Det er den vigtigste dag i enhver piges liv. Der er så mange ting at tænke på, og du vil have det hele til at være perfekt. Vil du have det til at være unik? Hvis svaret er "JA", så læs denne artikel. Jeg bringer dig løsningen på hvordan man kan designe dit eget bryllup invitationer i 6 enkle trin.

6 trin til at designe dit eget bryllup invitationer

De første bryllup invitationer, før opfindelsen af ​​Gutenbergs trykpresse, meddelte blev oralt, ved byen criers. De ville gå på tværs af byen, sprede nyheder og bruden og gommen normalt ville ende op med alle de mennesker, der kunne have hørt byens udråber som deres gæster.

De første skriftlige bryllup invitationer dukkede op i middelalderen, blandt adelen. 1600-tallet bragte avisen annonceringer i verden og de første "indgraveret" bryllup invitationer. Processen er naturligvis udviklet sig i løbet af årene og bragt os store mangfoldighed af bryllup invitationer, vi har i dag.

Dog er det stadig anses for at være høflig og mere intime at designe dine egne bryllup invitationer stedet for at gå med en pre-made design. Så sætte nogle tanker i det og gøre det bedste bryllup invitationer nogensinde.

1.. Put noget der beskriver dig

Det er en rigtig god idé at sætte noget, der beskriver de to af dig på dit bryllup invitationer. Tro mig, det er de invitationer folk vil tale om i årevis.

Du er nødt til at have noget, du både kan lide, måske en fælles hobby eller interesse. Sætte det på dit bryllup invitationer. Hvis du er naturelskere, leje en god fotograf til at tage billeder af de to af jer er omgivet af en smuk skov. Hvis I begge kan lide madlavning, tage et billede iført din bryllup tøj og madlavning hatte. Se, hvad jeg mener? Hele pointen er at finde noget, som du er kendt for, og sætte det på dit bryllup invitation. Du vil have folk til at smile og sige "det er bare hvordan de to af dem er".

På den anden side, "modsætninger tiltrækker", hvis du er et bevis på en sige, at du stadig kan gøre en stor invitation. Sæt begge dine foretrukne motiver eller en helt uovertruffen foto af de to af dig - du kender den, hvor du er iført en aften kjole og høje hæle, og han er iført et par gamle jeans og hans college sweat shirt. Gør det sjovt, hvorfor ikke? Tjek dette eksempel på modsætninger tiltrækker bryllup invitation.

2.. Komponere teksten selv

Snarere end at downloade noget fra internettet, eller til at skrive noget så simpelt som: "vi gerne invitere dig til vores bryllup", komponere en unik og interessant tekst til dit bryllup invitationer.

Giv det nogle tanker og gøre dette sammen med din mand at være. To hoveder er bedre end én, trods alt, du er mere tilbøjelige til at komme op med noget cool hvis du arbejder på det sammen. God med rim? Kast et par af dem i. Skriv en kort historie om, hvordan de to af jer opfyldt, og hvordan du har gjort det til din bryllupsdag.

Stadig, så husk ikke at blive ivrige og skrive noget så længe, ​​at det vil bore mennesker det øjeblik, de ser det. Glem ikke at medtage de vitale oplysninger om stedet, tidspunktet og temaet for brylluppet.

3.. Indarbejd temaet i design

Hver bryllup har et tema, betyder det ikke at være noget som en middelalderlig bryllup, men du er nødt til i det mindste træffe afgørelse om farver. Du kan medtage den i dit bryllup invitationer til at give et indblik i dine gæster om, hvordan dit bryllup kommer til at se. Brug de samme farver eller tilføje kernen på brylluppet.

Eller, kan du gøre helt det modsatte og gøre invitationer har absolut intet at gøre med dit tema. Lad din fantasi flow og gøre, hvad du vil. Så længe du gør dem den måde, du både kan lide dem - de vil være det perfekte bryllup invitationer.

4.. Lidt ekstra hjælp

Hvis du virkelig ikke kan designe dit bryllup invitationer fra bunden, kan du vælge at downloade og tilpasse dine invitationer. Der er en masse hjemmesider derude, der både kunne hjælpe dig, og du sparer nogle penge.

Prøv invys.com for en masse ideer til, hvordan du kan tilpasse dit bryllup invitationer. Sitet tilbyder en masse forskellige designs, der måske bare passer perfekt til dig. Du kan også prøve freeweddingtemplate.com og tjek videoen nedenfor for at se, hvordan at personliggøre bryllup invitationer fra hjemmesiden.

5.. Hand underskrive hver invitation

Det er endnu bedre, hvis du kan hånd skrive dem alle, men lad os se det i øjnene - medmindre det vil være en rigtig lille bryllup, du simpelthen ikke har tid til sådan noget. Men du har tid til at aflevere underskrive hver invitation.

Dette er en meget speciel og delikat touch, der virkelig viser, at du interesserer dig for dine quests, og du vil have dem til at være på dit bryllup. Også, det er altid bedre at sende bryllup invitationer ud via snail mail, snarere end via internettet. Still, hvis du beslutter på at sende via internettet, lave en udskrift af én invitation, hånd underskrive det - både dig og din kommende mand - og derefter scanne opfordringen, og send den. Dine missioner vil sætte pris på denne gestus.

6.. Celeb style invitationer

Hvem ville vælge specialfremstillede bryllup invitationer, hvis ikke berømtheder? Hvis du har råd til denne form for luksus for dig (fordi disse invitationer kunne være virkelig pricy), så prøv en af ​​næste løsninger.

Selvom Hugh Hefner bryllup til Crystal Harris blev annulleret, parret sendte smukke hvide bryllup invitationer med fuschia og turkis Swarovski krystaller. Zoey Deschanel og Ben Gibbard havde invitationer byder deres silhuetter og Fergie og Josh Duhamel valgte deres egne karikaturer til at være på forsiden af ​​deres invitationer.

For flere eksempler på berømtheder bryllup invitationer besøger celebritybrideguide.com og stedet for en af de foretrukne bryllup invitationer designere blandt berømtheder - Lehr og sort.

Husk, at det hele om at gøre dit eget bryllup invitationer er at gøre dem interessante og unikke. Selvfølgelig kan du surfe på internettet for nogle gode ideer, men stadig forsøge at være så original som muligt.

Aktuelle artikler