7 billige udsmykning ideer til lejligheder

Foråret er her, og som solens stråler indtaste dit værelse du bemærker, at det virker en smule Lurvet. Du tør ikke at begynde at tænke redecorating, dit budget er for lavt. Fortvivl ikke. Der er billige udsmykning ideer til lejligheder, der vil bringe et pust af frisk luft ind i din lejlighed uden at forlade dine lommer tomme. Bare følg disse 7 trin og snart vil du være i stand til at nyde en forbedret beboelsesrum.

7 billige udsmykning ideer til lejligheder

Trin nej. 1

Rengøring ifølge feng shui praktikere (såvel som min mor), de roder din lejlighed er grundlaget for udsmykning. Ved at rense mener jeg RENGØRING alt fra at vaske dine vinduer, skjulte steder bag og under møbler, til at komme af unødvendige ting, tøj, sko, gamle enheder, du aldrig bruger etc. Tømme ud dit skab, satte klude, du ikke bære i kasser og give dem til velgørenhed, genbruge brødristeren du har glemt i skabet og så videre. Ikke alene vil du få nogle nye, nyttige rum, men du vil bidrage til fællesskabet.

Trin nej. 2

Male væggene - En billig udsmykning idé, der kan gøre underværker for hver lejlighed. Alt du behøver er en god vilje, en lille smule af maling og en pensel. Du behøver ikke at male hele lejligheden, bare muren, du står, når du kommer ind i rummet, og du vil skabe en helt andet indtryk af hele lejligheden. Hvis din lejlighed er for lille, pick pastelfarver til at skabe en illusion af større og bredere plads.

Trin nej. 3.

Ændre belysningen ved at omarrangere lamperne. Sæt dem i forskellige hjørner af plads til at skabe en varm og behagelig atmosfære. Du kan også købe billige kinesiske eller indiske lanterner til at placere i midten af ​​rummet og sprede lyset. En anden måde at skabe en anderledes belysning er ved at placere stearinlys rundt i lokalet, og du kan vælge forskellige stearinlys, der matcher møbler i rummet og lys dem ved særlige lejligheder.

Trin nej. 4

Omarrangere møbler. Skift positionen af ​​sofaen og et tv i din stue, flytte computeren bord til et andet hjørne, og du får et helt nyt perspektiv af lejligheden uden at bruge en eneste krone.

Trin nej. 5

Opfriske din sofa ved at ændre slipcovers og tilføje nogle puder på forskellige steder. Dette stort set ikke behøver at koste dig en dime, gør det selv ved hjælp af gamle plader, shabby t-shirts eller bukser, du ikke bære at gøre interessante pudevår.

Trin nej. 6

Få nye badeforhæng og matche dem med håndklæder og bad tæpper. Du kan også tilføje en matchende tandbørste og sæbe indehaveren. Tjek tilbud i supermarkeder og genbrugsbutikker, en masse af disse elementer er ofte på salg.

Trin nej. 7

Få nogle nice, matchende bokse, der kan købes i én-dollar butikker og fylde dem med ting, du ikke bruger ofte, vintertøj, cd-r, magasiner, osv. Værelset vil se ryddeligt, og du vil have alt på hånd.

Lad disse 7 billige udsmykning ideer til lejligheder inspirere dig til at skabe en varm og smuk beboelsesrum du vil nyde at tilbringe tid i. Som du kan se, kan man gøre meget med bare en lille smule penge.

Aktuelle artikler