7 fejl kvinder gør, når de forhandler løn

Det er næsten en skandale, at i det 21. århundrede tjener kvinder stadig betydeligt mindre end mænd - de er i virkeligheden betalte 23% mindre end mænd i at udføre det samme arbejde og med samme niveau af erfaring og uddannelse, at mænd har!

7 fejl kvinder gør, når de forhandler løn

Det lader til, at en af ​​de vigtigste årsager til denne uoverensstemmelse ligger i det faktum, at de fleste kvinder ikke er så gode til at forhandle som mænd. Men forhandle er en færdighed, der kan læres og beder om den løn, vi fortjener, er ikke så svært at opnå på alle.

Læs videre for at opdage de 7 mest almindelige fejl, som kvinder gør, når forhandle en løn og lære at løse disse fejltrin.

1.. Kvinder er ikke direkte nok

Mænd har en tendens til at være mere direkte, når beder om noget, mens mange kvinder har svært ved at sige, hvad de præcist vil have.

Mænd vil helt klart erklære deres løn forventninger, mens kvinder vil have en tendens til at vige tilbage fra at være åben og direkte. De fleste kvinder vil hellere sige, at de har enorme udgifter på grund af øgede sundhedsudgifter forsikringsomkostninger, i stedet for at adspørge om en bestemt løn, de har i tankerne.

Det er forkert. Vi bliver ikke betalt, fordi vi har brug for penge, men på grund af de faglige evner og færdigheder, som vi kan tilbyde.

2.. Kvinder har en tendens til at undskylde for meget

Undskylde, mens der forhandles en løn bør aldrig ske. Prøv at være selvsikker og aldrig udtale undskyldninger som: "Jeg er virkelig ked af at sige dette, men jeg tror, ​​at jeg måske skulle få en højere løn..."

Være fast, tro på dig selv, kender dine mål og klart, hvad du ønsker. Må ikke nogensinde sige undskyld, når beder om noget, som du fortjener. Hvis du gør det, vil du kun ende med at blive mindre værdsat og respekteret af din potentielle arbejdsgiver.

3.. Mange kvinder undlader at erkende mulighederne for at forhandle

Kvinder synes ikke at erkende, at alt er til forhandling. De fleste af de gange, de er bare glade for at have jobbet, og de ikke indser, at de kan acceptere eller afvise, hvad der bliver tilbudt. De aldrig forsøge at forhandle vilkår og betingelser, og at de ikke bede om hvad de virkelig ønsker, af frygt for at blive uhøfligt og uforskammet.

Undlade at forhandle om en bedre løn vil ikke kun gøre mange kvinder ofrer utrolige mængder af penge i løbet af deres karriere, men det vil også holde dem tilbage fra deres karriere.

Men husk, at mulighederne for at forhandle eksisterer overalt, og at de fleste arbejdsgivere rent faktisk forventer, at du til at forhandle! Må ikke nogensinde være bange for at bede om endnu mere end du forventer at modtage, og altid være klar til at gøre en counteroffer på en løn forslag. Bede om et job er ikke altid en take-it-or-leave-it situation!

4.. Kvinder har tendens til at være for høflig og har brug for at være ønsket

En af de største fejl, at kvinder gør, når forhandle en løn være for høflig.

Kvinder har nødvendigheden og evnen til hurtigt at udvikle relationer, selv under en jobsamtale. Det ofte gør dem føle sig mere sikre og afslappet. Men det også ofte fører til at være overdrevent høflig, behagelige og nice, hvilket igen gør dem ude af stand til at sige nej, af frygt for at såre den potentielle arbejdsgiver følelser. Faktisk føler de fleste kvinder, der beder om en højere løn lyder måske uhøflig.

I modsætning til mænd, kvinder skal også kunne lide. De fleste af de gange, de tror, ​​at være lige og direkte kan gøre din arbejdsgiver som dig mindre.

Men du bør altid huske, at dette kun er forretning, og at du skal ikke føle sig skyldig for at bede om den løn, du tror, ​​du fortjener.

Forhandling og drøftelse vil ikke såre nogens følelser, og din intervieweren vil ikke få vred eller lide dig mindre, bare fordi du bliver ærlig og straight. I virkeligheden, når det kommer til at arbejde, er ærlighed og ligefremhed yderst værdsat dyder i både mænd og kvinder.

5.. Mange kvinder kender ikke deres eget værd

En vigtig fejl, at kvinder ofte gør, er, at de ikke kender deres værd på markedet. Inden vi går på en jobsamtale, bør du værdsætter din egen erfaring og uddannelse, og informere dig om løn standarder i din sektor.

6.. Kvinder har en tendens til at fokusere mere på deres svagheder end på deres evner

Kvinder er som regel alt for ærlig, og når besvare spørgsmål de har tendens til åbent erkender og indrømme, hvad de ikke kan gøre, og hvad de har aldrig gjort, i stedet for at fokusere på deres styrker, evner og færdigheder.

Meget ofte deres svar er fokuseret på deres svagheder: "Ja, for at sige sandheden, har jeg aldrig rigtig har arbejdet i denne sektor," i stedet for at blive centreret om deres evner: "Jeg har arbejdet i mange andre nonprofit sektorer, og jeg er sikker på, at Jeg perfekt kvalificeret til denne position. "

7.. Kvinder er ofte også chatty eller for lydløs

Kvinder har ofte begynde at tale om deres personlige ting under interviews, i stedet for at være fokuseret udelukkende på jobbet. De fleste af de gange, de nævner deres nyligt købt hus, eller endda deres ægteskab, graviditet eller barsel. Det er forkert!

Kvinder har også en tendens til at give meget lange og detaljerede svar. De bør i stedet koncentrere sig mere om at give korte og klare svar, samt fokusere mere på interviewerens ansigt udtryk og krop skilte, som ofte angiver, når det er tid til at stoppe.

Overdreven tavshed er heller ikke en god holdning i løbet af en jobsamtale. Mange kvinder er for genert eller bange for at sige noget forkert, samt tilbageholdende med at tale om deres færdigheder og evner. De normalt venter på at blive opdaget og har tendens til at give kun vigtige svar.

Som konklusion kan være for snakkesalig eller for lydløs beskadige et interview, og samtidig være selvsikker og give den passende mængde fyldestgørende oplysninger kan hjælpe betydeligt.

Har du fundet ovennævnte oplysninger nyttige? Please, dele dine egne lønforhandling erfaringer i kommentarfeltet nedenfor og lad os vide, hvordan du har håndteret dem.

Aktuelle artikler