7 hemmeligheder til smart shopping

Piger elsker shopping, er der ingen tvivl om det. Men mange af os handle totalt nødder, når de går på indkøb. De går helt amok og bruge hundredvis af dollars i løbet af få timer. Må ikke være en af ​​disse piger.

7 hemmeligheder til smart shopping

Du kan stadig shoppe, selvfølgelig, men du skal være smart om det. Der er ting at gøre, og tingene ikke at gøre. Der er ting at spørge dig selv, før du foretager en beslutning om at handle. Lær 7 hemmeligheder til smart shopping.

1.. Skal jeg nødt til at købe det?

Ok, så du har set en kjole, der er virkelig smuk. Du prøvede det på, det ser perfekt på dig, men når du ser den pris, du har lyst til besvimelse. Spørg dig selv, hvis du virkelig nødt til at købe det.

Det er én ting, hvis du virkelig har brug for en smuk kjole, og helt andre, hvis du kun kommer til at bære det én gang på en eller andens bryllup. Hvis sidstnævnte er tilfældet, snarere låne en smuk kjole formular din søster eller din ven.

2.. Er det virkelig den bedste pris?

Lad os se det i øjnene - ingen pige butikker i en butik alene. Du kommer til at passere gennem en masse forskellige butikker, så hvorfor skulle du ikke sammenligne de priser, mens du er der?

Se om den øverste du kan lide måske koster mindre i næste butik. Se, om der er måske en anden, billigere top at du kan lide endnu mere. Må ikke købe den første ting, du ser.

3.. Er jeg kun køber fordi det er på salg

Før du rækker ud efter din tegnebog og købe 1/15 par skinny jeans, så spørg dig selv, hvis du ikke kun købe dem, fordi de er til salg. Må ikke falde for salg, de er beregnet til at tage flere af dine penge, end med almindelige priser.

Selvfølgelig er der intet galt med at købe ting på salg - men eneste ting, du virkelig har brug for. Du kan ikke gå ud og købe noget, bare fordi det er på salg. Du vil bruge tonsvis af penge unødigt, og du vil fylde dit hjem med lort, du ikke bruger.

4.. Er der et salg kommer sammen?

Ok, ja jeg sagde, at du ikke skal købe noget, bare fordi det er på salg, men der er intet galt med at købe ting, du ønsker, når de er på salg. Så har du set en smuk halskæde, men det er for dyrt - spørg ekspedienten, hvis der er et salg kommer sammen. Måske prisen vil blive sænket, og så kan du købe det.

5.. Må jeg kan lide det og gøre, jeg har brug for det?

Kun hvis du har et bekræftende svar på begge disse spørgsmål, bør du købe noget. Hvis du lidt ligesom det - ikke købe det. Hvis du måske kunne bruge det - ikke købe det. Køb kun ting, som du er sikker på, at du både kan lide og har brug for dem.

6.. Kan jeg råd til det?

Dette er virkelig det vigtigste spørgsmål at spørge dig selv, hvis du ønsker at shoppe smart. Men du virkelig har brug for at være ærlig. Det handler ikke om, hvis du har råd til noget lige nu - hvis du lige har modtaget din lønseddel du sikkert kan. Det handler om at spørge dig selv, hvis du virkelig kan tillade sig det, og stadig overleve måneden. Jeg tror ikke, nogen yderligere forklaring er nødvendig.

7.. Sove på din beslutning

Morgen er klogere end aftenen.

Når du har spurgt dig selv disse 6 spørgsmål, er det tid til at gå væk, og sove på din beslutning. Når dit hoved køler ned, og du får nogle velfortjent hvile, vil du være i stand til at se din situation mere klart, og beslutte, om du vil købe noget eller ej.

Dette er en særlig god praksis for at købe store ting - ligesom tv, nye computere og den slags. Du måske ønsker en ny tv, når du ser en, men når du kommer hjem, du se, at der er intet galt med det TV, du allerede har - der er ikke behov for en ny.

Så du ser, er disse hemmeligheder er ikke rigtig hemmeligheder overhovedet. De er ting, vi alle kender, men har brug for at være mere opmærksom på, når vi handler. Bliv en smart shopper i dag, og dele dine egne hemmeligheder til smart shopping.

Aktuelle artikler