7 løve tatovering betydninger

Kongen af ​​dyr og symbol på styrke og magt - det er den almægtige løve. Ikke underligt, hvorfor så mange mennesker vælger det for deres tatovering design. Men har du nogensinde holder op med at tænke, hvad betydning løve tatoveringer bære? Tænk ikke mere - jeg har de svar, du har ledt efter.

7 løve tatovering betydninger

Tænk meget længe og hårdt før at få en tatovering. Det er noget, der vil bo med dig for evigt, og du skal kunne lide det i mange år fremover. Lion tattoo sikkert bærer en masse symbolik du måske vil finde interessant - så hvis du er ubeslutsomme om din tatovering design, måske løve er for dig.

1.. Leo

Den mest almindelige grund til at mennesker får løve tatoveringer er fordi deres horoskop tegn er Leo. Mulighederne for designs her er uendelige - fra fuld farve hele kroppen løve over løvehoved kun ske med tynde linjer til simpelthen Leo stjernetegn.

Der er ingen særlig yderligere betydning til denne tatovering design. Hvis dit horoskop tegn er Leo, du allerede ved, hvad det betyder for dig. Din tatovering vil stå for samme ting.

Tattoo ideer:

  • Leo tegn
  • Løve, der forvandler sig til brand eller brand elementer kombineret med løve - brand er det element af Leo
  • Kombination af en løve og Solen - Leo tegn er styret af Solen

2.. Tribal løve

Selvom tribal løve tatoveringer er ganske populære, jeg beder dig om ikke at give dig selv en. Tribal tatoveringer blev populær tilbage i '90, og nu, de er simpelthen halt. Still, hvis du leder efter en halt tatovering eller tribal tatoveringer har en væsentlig betydning for dig, her er hvad du behøver at vide.

Generelt løve symboliserer styrke, stolthed og virilitet. Når det kommer til stammehøvding design, de er meget let gjort, fordi linjerne i en løves krop er let forvandles til stammeledere kunst. Den mest almindelige design er løvehoved med manke gjort i tribal design.

3.. Løvehoved

Løvehoved er mere udbredt end hele kroppen løve for tatoveringer. Det kan gøres på en række forskellige designs, og i tillæg til de førnævnte betydninger, kan det også stå for beskyttelse og overlevelse. Må ikke være overrasket over at se et løvehoved gjort over et ar fra en bil ulykke eller en operation. Mest almindelige steder for et løvehoved tatovering er skuldre og skulderbladene.

4.. Kinesisk løve

Fu Lions eller Lions Buddha er en tatovering design kommer fra den kinesiske kultur. De er dybt indarbejdet i kinesisk tradition og de for det meste står for beskyttelse.

Stone løver blev traditionelt placeret foran kinesiske templer, fordi man mente, at de vil beskytte templet. I dag er denne tatovering design er et valg af mennesker, der mener, at en lille smule ekstra beskyttelse kan gøre nogen skade.

5.. Voldsom løve

Denne tatovering design faktisk kommer fra flag. Du har måske set det på flag Skotland, Flandern (Belgien) eller på en våbenskjold Jerusalem. Unødvendigt at sige, at mennesker, hvis forfædre er fra disse lande vil gerne tatovering en grasserende løve.

Det er mest almindeligt set på skotske folk, fordi den grasserende løve har en vigtig betydning i Celtic mytologi. Det er en kraftig og farlig enhed, der symboliserer både styrke unges og visdom og adel af gamle.

6.. Lion Judas

Dette design har sine rødder i Bibelen. Løven var et symbol på den gamle israelitiske Judas stamme - den største stamme i den antikke verden. Efter Kristi død blev løven taget som et symbol på Jesus. En masse moderne kristne organisationer tager deres navn fra hebraisk eller jiddisch ord for løve og de bruger løve på deres emblemer.

The Lion Judas er også et meget vigtigt symbol for Rastafaris, der ser det som reinkarnationen af ​​Haile Selassie I. Denne løve er normalt kaldes "Zion Lion" (Zion betyder Afrika), og det er fundet på den etiopiske flag. De fleste designs af Lion of Judah indarbejde gul, grøn og rød - farver, som findes på den etiopiske flag. Det er også almindeligt at se tatoveringer, hvor ordet løve er skrevet på hebræisk eller jiddisch.

7.. Lioness

Normalt ses på damer, løvinde tatovering har en dyb og dyb mening. Først og fremmest er det et symbol på beskyttelse. Lioness vil beskytte sine unger med sit liv, så denne tatovering er meget ofte et valg af mødre.

Den løvinde er også et symbol på tapperhed, sjæl, bevidsthed og i nogle mytologier udødelighed. Dette er en tatovering design valgt af stærke og uafhængige kvinder, såvel som fra omsorgsfulde og blide dem.

Så er der løve tatovering design, du vælger for dig selv? Igen, jeg er nødt til at råde dig til at tænke din beslutning igennem og til at bruge denne artikel kun som en vejledning. Hvis en løve tatovering har en anden betydning for dig, den ene, der ikke er blevet nævnt i artiklen, er du velkommen til at dele dine tanker i kommentarerne.

Aktuelle artikler