7 naturlige hjem retsmidler

Home retsmidler som urtete, decoctions, tinkturer og æteriske olier er naturlige medicin, som alle bør have i hjemmet.

7 naturlige hjem retsmidler

En af de vigtigste fordele ved et hjem afhjælpe ligger i dens evne til at helbrede årsagen og ikke blot følge af en sygdom. Hvis det tages regelmæssigt, vil urter og andre hjem retsmidler konstant beskytte din krop og forsvare det mod forskellige angreb og skader ved at forbedre dit immunforsvar og styrke dit helbred.

Du skal huske dog, at de ikke altid har øjeblikkelige effekter som piller. Home retsmidler vil ofte give dig en øjeblikkelig lindring, men i nogle tilfælde skal du være konstant og give dem tid til at arbejde.

Nu, lad os tage et kig på et par af de grundlæggende naturlægemidler hjem retsmidler, der vil hjælpe os med at helbrede og lindre nogle af de mest almindelige problemer og forstyrrelser i en naturlig måde.

1.. Midler til at rense leveren og have en sund hud

En af de store forudsætninger for et godt helbred og smuk hud er at hjælpe vores lever fungere bedre, fordi det er en af ​​de primære toksin filtre i vores krop. Overskydende ophobning af bestemte toksiner og affaldsprodukter kan forårsage forskellige sygdomme og hud forstyrrelser og svække vores immunsystem. Derfor er det en god vane regelmæssigt at rense din krop og styrke din lever, når du føler det ikke fungerer så godt som det burde.

Fremragende hjem retsmidler for leveren er lavet med depurative urter som marietidsel (indeholder silymarin, en kraftfuld antioxidant), mælkebøtte, burre, artiskok, cikorie, rosmarin, coleus, lakrids og gurkemeje. Disse planter kan kombineres med diuretiske egenskaber ortosiphon, asparges og centella. Spørg en kvalificeret herbalist at udarbejde en urteblanding, der passer til netop dit problem, og drikker det hver morgen på tom mave, samt 15 minutter før hvert måltid, for mindst en måned.

For acne, tage dermatitis og andre urenheder i huden 30 dråber burre rod tinktur 3 gange om dagen, for 2 eller 3 måneder. Det er en af ​​de mest effektive urter til rengøring porer og rydde op i din hud, mens afgiftende leveren.

2.. Urter, der styrker dit hjerte

Amaranth og andre urter, som indeholder calcium, som brændenælde, lucerne, brøndkarse, lakrids, timian eller opret amarant er effektive i forebyggelsen af ​​hjerteanfald og reducere risikoen for hjertesygdomme.

Planter, der reducerer kolesterol og lavere blodtryk er ingefær, røllike, kattens klo, kvan, hvidløg og løg. Portulak indeholder omega-3 fedtsyrer, blåbær styrker arterier, ginkgo forbedrer blodcirkulationen, mens tjørn, på grund af sine mange anvendelsesmuligheder, er kendt som en af ​​de vigtigste hjerte beskytter urter. Willow indeholder salicin, som er plantestoffer forgænger af aspirin, som kan reducere risikoen for hjerteanfald ved at hindre den trombedannelsen og forebygge blodpropper.

3.. Sådan at slå forkølelse og influenza

Der er mange måder at helbrede forkølelse og influenza symptomer og så mange planter, der kan hjælpe os. For at styrke dit immunforsvar tager naturlægemidler tinkturer eller te lavet med echinacea, Camellia sinensis (grøn te), gyldne segl og Astragalus. Sådan desinficeres din luftveje prøv timian, rødløg og Pelargonium sidoides og til at lindre hoste tage vedbend blade, lakrids og horehound. Fremragende urter til tilstoppet næse og bihuler er pebermynte, peberrod og eukalyptus. For at reducere feber og favor sveden drikke te lavet med naturlige hovedpinetabletter indeholder salicin, såsom hvid pil, sort hyld, mjødurt, ingefær, katteurt og boneset.

4.. Slippe af med en hovedpine

At genopleve hoved og nakke smerter, lavendel, djævleklo, Matrem, citronmelisse og pebermynte bruge. De fås i tinktur form og tages oralt eller som æteriske olier, som du kan massere ind i din pande, templer og bunden af ​​halsen. Og glem ikke cayennepeber balsam der dræber migræne!

5.. Mavepine og kvalme retsmidler

Urter til brug i behandling af mavesmerter og kvalme afhænger meget af årsagen og den type af kvalme og mavesmerter, du har, og derfor bør du altid oplyse dig selv, før du bruger dem. Men fremragende naturlige retsmidler for maveproblemer er ingefær, citron, pebermynte, citronmelisse, Florence fennikel, persille, lakrids, marshmallow og mange andre. Foretag te eller hælde et par dråber af en æterisk olie (kun dem til oral brug) i et glas vand og nipper.

6.. Måder at besejre vaginale infektioner evigt

En af de ældste retsmidler til behandling af vaginitis, som helt sikkert vil ikke vinde en pris for sin duft, er hvidløg. Du kan enten lave stikpiller ved skrælning et fed hvidløg, indpakning det i et stykke gaze og binde det ud med unwaxed tandtråd eller bruge tamponer, at du vil dykke ned i yoghurt, som du tidligere har tilføjet et par dråber af hvidløg saft. For at øge vaginal PH og bekæmpe bakterier, opløses 1 teskefuld natriumbikarbonat i ½ liter varmt vand og vaske det vaginale område hver dag. Fremragende æteriske olier og ekstrakter til at kurere vaginal infektioner er:

  • tea tree olie (en meget effektiv antimykotikum og god til behandling candida albicans);
  • propolis (et naturligt antibiotikum);
  • lavendel (antiinflammatorisk og antibakterielle);
  • Calendula (antiinflammatorisk og antiviral);

7.. Typer af plantestoffer hjem retsmidler

Naturlægemidler omfatter urtete, tabletter, decoctions, tinkturer og æteriske olier.

  • Æteriske olier er generelt udvundet ved dampdestillation af rødder, blade og skov. Andre metoder er kolde presse udvinding, absolut ekstraktion (med opløsningsmidler) og kuldioxid ekstraktion. Nogle olier kan indtages oralt, mens andre er til udvortes brug.
  • Infusioner (blade, blomster, blomsterhovederne), er fremstillet ved at hælde kogende vand over tørrede eller friske krydderurter, der dækker tekande og lade blandingen stå i 15 min til 1 time for at tillade frigivelse af aktive ingredienser.
  • Decoctions (rødder, stængel og barks) opnås ved at hælde koldt vand over urter, hvilket bringer blandingen til et kogepunkt over en svag ild og lade det simre i 10-30 minutter.
  • Tinkturer er koncentreret urteekstrakter, lavet af lagt i blød friske eller tørrede krydderurter i ren alkohol. Skal indtages oralt.

Vær forsigtig og informere dig selv, før du bruger nogen drogetilberedningen. Urter kan interagere med hinanden eller med andre lægemidler og producere uønskede virkninger.

Jeg håber, at dette indlæg vil opfordre dig til at begynde at bruge mere naturlige og hjem retsmidler i stedet for over skranken medikamenter. Hvis du allerede har erfaring med urtemedicin og behandlinger, kan du dele dine opskrifter og ideer med os.

Aktuelle artikler