7 retningslinjer for at gøre indkøb af tøj smerte-fri

Har du afskyr går indkøb af tøj mere end et besøg hos din tandlæge for en rodbehandling uden bedøvende eller smertestillende medicin? Er du den type person, der tager tyve ting ind i omklædningsrummet kun en eller anden måde finde en form for fejl med hver enkelt af dem, der forlader butikken tomhændet, fordi intet ser godt?

7 retningslinjer for at gøre indkøb af tøj smerte-fri

Når du er selvbevidst om visse dele af din krop, som de fleste af os damer er, det er et mirakel, du nogensinde kan finde noget at bære, at du føler dig godt i. Når du ser i spejlet, og alt hvad du ser er områder af din krop grotesk stirrer tilbage på dig, er det svært at få alt for ophidset om at købe noget nyt, som du sandsynligvis vil ikke være tilfreds med alligevel.

Men shopping ikke at sådan et mareridt begivenhed. Sure, kan det aldrig være øverst på din liste over foretrukne ting at gøre, men det heller ikke at være noget så forfærdeligt og panik overtalelse. Det kan endda blive lidt behagelig, hvis følge nogle enkle tøj shopping retningslinjer.

Hvilke retningslinjer er det? Så glad for du spurgte. Lad os begynde med nummer et, skal vi?

Pain-free shopping guideline # 1: foregive at du er en revisor

Hvad mener jeg med det? Fokusere på at spille op dine aktiver (dine foretrukne kropsdele) og reducere dine forpligtelser (de områder af kroppen, du ville bare så snart aldrig se i spejlet igen).

En af de vigtigste årsager til, at indkøb af tøj er så smertefuldt, er, at det er en kæmpe påmindelse om, at du ikke er, hvor du ønsker at være vægt-wise. Det er et faktum, du kan bare ikke ignorere, når du er omgivet af seks påklædningsværelse spejle, alle viser dig op tæt og personligt alle områder af din krop, du afskyr.

Hvis du ønsker at lette din ubehag i omklædningsrummet, skal du skifte dit fokus fra de kropsdele, du ikke kan lide dem, du er komfortable vise. Tilbringe tid betone områder, du elsker, er tonsvis sjovere at prøve at spille Houdini med din røv eller lår.

Hvis du har en dejlig brystet, vælge skjorter, der viser dine piger fra. Hvis du har fået en buet bund, købe bukser, der synger, når du går. Desuden, hvis du sætter dine aktiver i søgelyset, vil ingen gider at lede efter de forpligtelser, du forlod i mørke.

Pain-free shopping guideline # 2: bære flatterende undertøj

Nogensinde shoppe og indtast omklædningsrummet bare huske, at du er iført din vandudtryk undertøj eller en bh, det er bygget til komfort ikke for skønhed? Og, hvordan det gør du føler, når du kigger i spejlet? Ulækkert, right?

Hvis du vil have nogen chance overhovedet for at gå ud af denne butik med nyt tøj i hånden, er du nødt til at tage de nødvendige forholdsregler, denne morgen ved at beslutte at bære en sød lille bh og trusse sæt, der gør du føler dig godt. Efter alt, er det ikke altid det tøj på ydersiden, der bestemmer, hvordan du føler om dig selv. Derfor er butikker som Victorias Secret er så populære.

Pain-free shopping retningslinje # 3: Tag en ærlig ven med dig

Vil du vide, hvordan at tage en åbenhjertig fortælle-det-lignende-det-er ven shopping med dig er smertefri? Tja, det er ikke så meget shopping selv, der er smertefri, er det faktum, at du aflede dig selv fra at købe de forkerte stil tøj, som du sandsynligvis vil bare ende op returnere alligevel.

Nu er der ikke tid til at have en ven, der ikke kan give konstruktiv kritik. Heck, det ikke engang at være konstruktiv, så længe det er ærlig. Du har brug for nogen, der vil fortælle dig, når dine bukser gør din røv ser frumpy og dine skjorter ligne de tilhører din bedstemor.

Du kan ikke altid lide, hvad din ven har at sige, og du kan ikke engang enige, men at have en anden person der, der kan se ting du ikke altid er et plus. Tja, det er medmindre hun har ingen sans for stil overhovedet, som ville tigge for at spørge hvorfor du ville tage en person som at tøj shopping med dig alligevel?

Pain-free shopping retningslinje # 4: Vælg en bred vifte af størrelser til omklædningsrummet

Der er ikke noget værre end at komme i omklædningsrummet, stripping ned til dine undies og finde ud af, at bukserne du ønsker at prøve på ikke kommer til at passe. Du kan undgå hele scenariet for at få bod, at finde den rack de var på, at få en ny størrelse og gå tilbage bare for at finde dit montering værelse er nu taget, hvis du bare få fat i et par forskellige størrelser med dig, når du går i første tid.

Selvfølgelig, hvis du har din åbenhjertige ven der sammen med dig kan du altid sende hende til at få en ny størrelse. Men, behøver du virkelig ønsker at stå der og glo på alle smilehul og sprække, indtil hun vender tilbage fem minutter senere? Det tror jeg ikke.

Pain-free shopping retningslinje # 5: lede efter folk med samme kropsformer og størrelser og se, hvad de er iført

Bliv en ivrig folk observatør, mens du er ude og om at gøre forretninger eller kører ærinder. Når du ser en kvinde, der ser ud til at være din størrelse og bygge for første gang, hvor skal dine øjne oprindeligt hen? Prøv at finde ud af hvorfor. Hvordan er hun iført, der trækker din opmærksomhed?

Nogle gange kan du afhente den bedste tøj tips bare ved at se hvad der virker og hvad der ikke virker ved at kigge på andre mennesker, der har din krop kvaliteter. Og hvis du allerede har en idé om den stil, der kan fungere bedst for din form og størrelse, kan du spare dig selv tonsvis af tid i omklædningsrummet at sætte på og tage ud tøj, der helt klart ikke vil gøre dig nogen favoriserer.

Pain-free shopping guideline # 6: gå på indkøb, når du får dit hår og / eller søm gjort

Når du føler dig godt om dig selv, det er meget lettere at finde tøj, du kan lide, fordi du er tilfreds med hvad du ser, når du kigger i spejlet. Så hvis du lige har gik igennem en slags forskønnelse proces, såsom at få dit hår eller negle gjort, der gør det et perfekt tidspunkt til at prøve noget nyt tøj.

Forestil dig selv som en super model, der bliver klar til en photo shoot. Du har lige forladt hår og makeup og nu er du bare forsøger at finde noget virkelig stor at bære. Det er egentlig bare en sindstilstand, men hvis det hjælper, så skal du bruge det til din fordel.

Pain-Free Shopping Guideline # 7: Shop, før du spiser

Dette er sandsynligvis den vigtigste retningslinje du nogensinde kunne følge, når det kommer til shopping lykke. Aldrig, aldrig, aldrig nogensinde spise, før du går prøve tøj. Hvis du tror, ​​du følte bad om din vægt før, prøve at gå i omklædningsrummet og få nøgen, når du har et par ekstra pounds af mad kværnende i din mave, og du er begyndt at fylde fra alt, kost soda.

Hvis du ønsker at lave tøj shopping lettere, er det bedst at gå på en tom mave. Du føler mere sexet og tyndere og er meget mere tilbøjelige til at finde noget, som du føler dig godt i. Dine jeans vil knap lettere og dine skjorter vil ikke føle så restriktive, fra en mave, der er blevet lige fyldt til randen.

Walking ind i prøverummet behøver ikke at føle sig som en gåtur til den elektriske stol. Du kan gøre det føles som en tur til den kongelige trone hvis du ved hvordan, og nu, du ved hvordan.

Aktuelle artikler