7 tips til at skrive et bryllup løfte

Din bryllupsdag er langsomt nærmer sig, og det tidspunkt, hvor du vil begynde at bide dine negle, og håber på inspiration er lige rundt om hjørnet. Du er nødt til at skrive dit bryllup vows. Og du behøver ikke have en lille idé om, hvordan man gør det på den bedst mulige måde. Her er hvordan.

7 tips til at skrive et bryllup løfte

Det første spørgsmål, der vises, er "Skal jeg skrive min egen løfter eller downloade dem fra internettet?" Svaret er - skriv din egen. Det er ikke så hårdt som du måske tror, ​​og det sikkert er langt mere personlige. Og nej, er det ligegyldigt, hvor god den ting du har fundet på internettet lyder. Tjek disse 7 tips og du får inspiration til at skrive dit bryllup vows på ingen tid.

1.. Tal fra dit hjerte

Efter dit hjerte er en af ​​de grundlæggende regler for kærlighed. Det er anvendt til at skrive ægteskabsløfter så godt. Sidde i et roligt sted og luk øjnene. Lad dit hjerte tale op og lytte til det. Det vil fortælle dig, hvor meget og hvorfor du elsker din kommende mand. Det vil nævne de små ting din hjerne måske har glemt, fordi den er overvældet med hverdagens problemer. Giv det et par minutter, og du vil se, hvordan sætninger vil begynde at komme sammen.

2.. Nævn et særligt øjeblik

Kan du huske, da du indset, at din kæreste bare kunne være en? I det øjeblik du siger til dig selv "dette er den fyr, jeg har tænkt mig at gifte mig?" Nævne, at øjeblik i dit løfte. Du har måske fortalt det til din nye mand eller ej, vil han sikkert ønsker at høre det igen. Glem ikke at nævne den lille grund til hvorfor du har besluttet, at han er manden af ​​dine drømme - det er meget vigtigt.

3.. Nævn de små ting

Små ting er dem, der gør dit liv særligt. Husk alle de søde små ting, du og din nye mand har gjort for hinanden og sætte dem i dit bryllup vows. Nævn den dag, da han kom hjem, bærer en blomst til dig uden nogen særlig grund. Nævn de små ritualer, du har - ligesom at sige "jeg elsker dig" hver aften, før du går i seng. Alle de små tilsammen tingene skabe den vidunderlige forhold, du to har.

4.. Nævn fysiske egenskaber

Ok, vi alle siger, at vi er med vores partnere for deres sind, ikke for deres udseende, men det i øjnene - hvis vi ikke kunne lide den ser i første omgang, ville vi ikke have været introduceret til sindet. I de fleste tilfælde naturligvis med hæderlige undtagelser. Men alligevel, du elsker din mands øjne, gør du ikke? Du elsker hans smil og hans hår. Nå, han fortjener at høre, at på din bryllupsdag, er han ikke? Så siger det!

5.. Nævn en sjov øjeblik

Sætte en sjov ting i dit bryllup vows er virkelig en cool idé. Selvfølgelig skal du være sikker på, at det kun vil være sjovt, ikke fornærmende så godt. Skriv ned en sjov øjeblik fra dit liv eller nævne, hvor meget du elsker din mands "rund mave", fordi det er så blødt og perfekt for dig til at hvile dit hoved, mens du ser tv sammen. Stadig, være meget forsigtige. Du er nødt til at være helt sikker på, at din mand ikke vil være endda lidt fornærmet med, hvad du siger.

6.. Tal om dine håb og drømme

Din bryllupsdag er den dag, hvor dit nye liv begynder. Fortæl din nye mand, hvad du håber på. Skriv i din bryllup løfte hvordan du ser de to af dig i fremtiden. Fortæl ham, hvad dine drømme er, og fortælle ham, hvad du vil gøre ved dem. Dette betyder ikke, at du skal skrive "Jeg vil have os til at købe et hus." Hellere vælge noget i retning af "Jeg ønsker at elske dig mere og mere for hver dag og håber at tilbringe resten af ​​mit liv med dig, i vores hjem. "

7.. Den fortid, nutid og fremtid

Udfør din bryllup løfte med at nævne din fortid, nutid og fremtid. Du kan vælge et særligt øjeblik fra din fortid eller blot tale om dine følelser. Jeg vil sige noget lignende "Jeg faldt for dine smukke smil, da jeg først så dig i dag står jeg foran dig lover at være din for evigt Og i morgen -... Det nye liv, som vi vil bygge sammen begynder"

Betyder det synes lettere nu? Lad din fantasi flow ved at følge disse 7 tips, og du vil helt sikkert skrive en bryllup løfte, der vil feje dine nye mand fra hans fødder. Deler dit bryllup vows med mig, vil jeg gerne høre dem.   For mere nyttige tips om at skrive dit bryllup vows tjek artiklen om 6 ægteskabsløfter ideer og eksempler, og find ud af om specielle godbidder til din mand i 3 cool bryllup overraskelser til din nye mand.

Aktuelle artikler