9 kreative måder at præsentere et projekt

Der er en masse ting, du kan gøre for at gøre dit projekt præsentation bedst muligt. Du er nødt til at tænke ikke kun om selve projektet, men også om din målgruppe. Tjek disse 9 kreative måder at præsentere et projekt.

9 kreative måder at præsentere et projekt

1.. Vælg dit projekt med omtanke

Før selve præsentationen, er du nødt til at finde et projekt, right? Hvis du har en chance for at vælge, så prøv at finde ud af hvilken en af ​​de projekter, der tilbydes har potentiale til at være den mest interessante. Tror ikke kun om, hvad der ville være interessant for dig, at tænke over, hvad der ville være interessant for din målgruppe. Undersøgelse din målgruppe så meget som du kan, og vælg dit projekt med omtanke. Det første skridt til at præsentere et stort projekt er at have et interessant emne.

2.. Vær opmærksom på din målgruppe

Du bør vælge dit projekt i henhold til, hvad der kan appellere til publikum, men det er ikke det eneste vigtige. Nogle gange kan du få et projekt, der er ikke meget interessant, og du vil stadig nødt til at præsentere det på den bedst mulige måde. Prøv at gøre det så sjovt som du kan, især hvis din målgruppe består af skolebørn. Brug lidt farverige kort eller billeder, eller noget andet, du kan komme op med, som vil gøre din præsentation mere interessant.

Medtag dit publikum i din præsentation så meget som du kan. Dette er ikke altid muligt nogle gange er du nødt til at fremlægge en helt nyt emne, som folk i publikum ikke ved meget om. Selv da bør du spørge mindst et par spørgsmål. Pointen er at gøre dit publikum føle inkluderet og at de får en fornemmelse af, at du er der på grund af dem, og ikke omvendt.

3.. Øve før du præsenterer


Et af de største problemer for folk, når det kommer til at præsentere et projekt er en sceneskræk. At slippe af med det, skal du øve. Dette er især vigtigt, når det kommer til at præsentere en virksomhed projekt, fordi hvis du stutter, mens du taler eller viser tegn på nervøsitet, vil du ikke virke professionel.

Den bedste måde at slippe af sceneskræk er at lære dit emne rigtig godt. Du kan ikke tillade dig selv at blive angrebet af et spørgsmål, du er nødt til at vide, hvad du taler om, og du er nødt til at øve. Stå foran et spejl og snak. Forestil dig, at der er folk i foran dig og gøre alt, hvad den måde, du ville i foran den virkelige publikum. Gør dette så mange gange som du har brug for, jo bedre du er forberedt mindre mulighed for en fejl.

Slap af og være kreativ, så prøv at præsentere dit projekt i detaljer, men prøv ikke at overvælde dit publikum med information, fordi de kan kede sig. Bare vær dig selv og forklare alt den måde, du ville til dit barn eller dine venner, afhængigt af strukturen af ​​din målgruppe. Du kan endda spørge nogen til at hjælpe dig med at forberede og spille sammen, mens du øver, måske endda få dem stille dig nogle spørgsmål. Pointen er at skabe en rigtig atmosfære af en præsentation og for at få et indblik i hvad de kan forvente, før du kommer ind i det. Du er garanteret til at lykkes.

4.. Lav en præsentation

Ok, nu, at du ved præcis, hvad du skal gøre, og du har forberedt dig selv den bedst mulige - du nødt til at gå et skridt videre. Den vigtigste ingrediens for at være gode til at præsentere et projekt er at lave en god præsentation.

Den bedste idé er naturligvis at bruge Power Point eller en slags tilsvarende edb-program. Men hvis du ikke kan gøre en computer præsentation, vil gode gamle pen og papir gøre det trick - bare sørg for, at papiret er stort nok for alle at se. Fremhæv eller fed de vigtigste ting. Brug farver til at understrege - rød for fare, grøn for gode ting og så videre.

Husk, at din præsentation er et hjælpeværktøj, ikke selve projektet. Du absolut skal ikke liste alt, hvad du vil sige i præsentationen - du vil se uprofessionel og bundlinje doven. Præsentationen bør bestå af søgeord, der vil hjælpe dig, hvis du går i stå, mens du taler, samt nogle interessante billeder eller videoer - hvilket fører os til næste tip.

5.. Tilføj fotos og videoer

Det er blevet bevist, at folk reagerer bedre på visuel end audio stimulation. Det betyder, at du bør tilføje nogle interessante fotos og videoer til dit projekt præsentation.

Selvfølgelig vil du vælge dit materiale i henhold til emnet for dit projekt. De billeder og videoer skal være nært knyttet til, hvad du taler om, og til at præsentere højdepunkterne i dit projekt. Stadig, ikke sætte for meget af dem, fordi du kan ende op med folk, der er for forvirret og overvældet til at lytte til, hvad du siger. Foto og videomateriale burde være der for at understrege for ikke at distrahere.

6.. Gør det interessant


Hvert emne kan være interessant, hvis præsenteret godt. Dette er det vigtigste, når det kommer til kreative måder at præsentere et projekt - du nødt til at være interessant.
Jeg har allerede nævnt, at du skal vælge emnet klogt og gøre det interessant, nu er jeg taler om dig. Du selv som et projekt studievært behov for at være interessant. Du kan ikke bare taler som du keder til døden og forventer folk til at være interesseret i, hvad du siger. Vær kreativ, være modig og være højt. Må ikke være bange for at hæve stemmen for at understrege ting. Selvfølgelig ikke råbe på folk - du ved hvad jeg mener.

Klæde sig som en klovn, hvis du har til. Synge og danse. Fortæl vittigheder. Gør hvad det kræver at være så interessant som muligt. Du kan have den mest kedelige emne i verden, og med bare en smule kreativitet gør den til den mest interessante.

7.. Tilføj testimonials

Undersøgelser har vist, at folk reagerer rigtig godt til testimonials. Uanset hvad dit motiv er, at hvis du finder nogen, der har været igennem det - du er på din måde at præsentere et projekt på den bedst mulige måde. Video Begejstring er selvfølgelig det bedste, fordi de viser de følelser så godt. Men hvis du ikke kan få dine hænder på video testimonial vil lyd eller skriftlig også være godt. Sørg for, at vidnesbyrd viser afgørende ting om dig præsentation.

8.. Være overbevisende og ligetil

Du skal aldrig være bange for at sige sin mening, når den fremsætter et projekt. Uanset om det er en virksomhed eller et skoleprojekt - din mening er vigtig.

Alligevel skal du sørge for du gør forskning til dit projekt så godt som muligt. Du kan ikke bare danne sig en mening om en sag baseret på et par ting, du er ikke engang sikker på om. Du skal være i stand til at stå bag dine ord og bakke dem op med beviser. Først da vil din mening virkelig har en betydning.

Samme gælder for overtalelse - du vil ikke overtale nogen i, hvad du siger med en simpel "Jeg fortæller dig", du har brug for back up beviser. Fremhæv søgeord både i dit visuel præsentation og mens du taler.

9.. Giv værdi

Når vi opsummere det hele op, vi kommer til dette punkt - du præsentationen brug for at give værdi. Uden det, kan du lige så godt give op at gøre præsentationen i første omgang, fordi det bare vil være spild af tid.

Du skal være i stand til at ændre et par sind med din præsentation. Du er nødt til at vise nyt perspektiv til dit publikum, præsentere dem med noget, de ikke vidste indtil da og få dem til at tro det samme ting du gør. Hvis kun én person efterlader din præsentation med en vis viden - du har gjort dit job godt. Lad det ikke være bare ord - give det en værdi.

Nu hvor du har de tips, fortæl mig - hvordan gik dit projekt præsentation hen?

Aktuelle artikler