9 meget tidlige tegn på graviditet

Det er ikke bare mangler din menstruation, der kommer til at fortælle dig noget, er op! Læs hvad Dr. Hadley har at sige om meget tidlige tegn på graviditet! Du ville blive overrasket over hvor meget kan gå upåagtet hen, længe før du indser du er gået glip din menstruation!

9 meget tidlige tegn på graviditet

Enhver kvinde er forskellige, og så er hver erfaring af graviditeten! Så afhængigt af kvindens følsomhed hun måske ikke engang mærke disse symptomer. Eller kan de ikke engang forekomme. Som jeg har sagt hver erfaring er anderledes!

Men det er almindeligt, at symptomerne er der, men de bare svarer til de præmenstruelle symptomer så godt, at de er misfortolket at være netop det. Hvis du får godt informeret og få at vide, hvad de tidligste symptomer er, kan du være i stand til at fange din graviditet meget tidligt!

Det er de tidlige tegn på at være gravid:

1.. Ændringer i dine bryster

Brystspænding, stigningen i dit bryst størrelse og endda en mørkere pigmentering i din areolas kan alle være henvisninger til din nye graviditet. Det er de klassiske tidligt synger af graviditeten, og næsten enhver kvinde vil opleve dem! Men hvis at være gravid er den sidste ting på dit sind, kan de gået ud for blot at have en ubehagelig bh på.

2.. Kvalme

Morgenkvalme (der kommer ikke nødvendigvis i morgen udelukkende), opkastning og kvalme er også ret almindeligt, når det kommer til tidlige tegn på graviditet. Det er normalt for enhver form for kvalme eller halsbrand skal vises omkring en måned og et halvt inde i graviditeten, men det kan ske tidligere - måde tidligere. Igen, dette er meget let at bidrage til en virus, som du måske har fanget, snarere end at være med et barn.

3.. Forhøjet kropstemperatur

En stadig så subtil ændring i din basale kropstemperatur (halv til én grader Fahrenheit) kan ske seks til 12 dag efter din ægløsning - hvilket er to til tre uger, før du ville gå glip af din første periode.

4.. Udmattelse

Feeling træthed kan ofte forveksles med blot træt, men de er ikke de samme ting. Træthed er normalt for nogen, og føler dig træt efter en lang dag på arbejdet, eller efter at være blevet berøvet søvn, er én ting - følelse træthed er en helt anden. For én, kan det ikke blive fastsat ved blot at sove og hvile. Så, føle sig som det er normalt et symptom på en anden tilstand - ligesom graviditet. Og også dette er helt logisk at se, hvordan at være gravid betyder lagt et betydeligt pres på de fleste kropsfunktioner. Det er ikke underligt du føler dig udmattet!

5.. Forstoppelse

Igen, dette er en af ​​de symptomer, der normalt ikke er nævnt i forbindelse med graviditet, så det er ofte overset. Forstoppelse defineres som mindre end tre afføringer om ugen - hvilket er noget, du ville tage notits af. Så hvis du har nogle af de andre symptomer plus denne ene ikke se den anden vej - det kan også være en af ​​de meget tidlige indikatorer, du er i virkeligheden, gravid.

6.. Hyppig vandladning

For de fleste kvinder den slags problemer vil ikke forekomme, så længe som to måneder inde i graviditeten, men som jeg allerede har sagt - der er ingen stram tidsplan, alle er forskellige. Så kan det ske, at du begynder at skulle gå på toilettet lidt for ofte. Dette kan være et tegn på graviditet, men også et symptom på en urinvejsinfektion, så, ligesom de fleste tidlige symptomer er det normalt ignoreret.

7.. Rygsmerter og hovedpine

Disse er meget almindelige tidlige symptomer, der er næsten altid henføres til andre ting som øjet stamme, forestående menstruation, andre sundhedsrelaterede emner etc.

8.. Trang til visse fødevarer

Mad cravings eller endog fødevarer aversioner kan ske meget tidligt. Og, kan vare hele graviditeten.

9.. Humørsvingninger

Naturligvis relateret til alle de hormonelle forandringer, du er ved at gå igennem, kan humørsvingninger også ske meget tidligt. Så tidligt, kan du forveksle dem med din almindelige PMS crankiness.

Aktuelle artikler