Bedste gå grøn forretningsidéer

Gå grøn betyder beskytte vores planets naturressourcer og vedtagelse af en miljøvenlig måde at leve på. Interessen for at bruge genbrugspapir og øko-bevidste produkter, samt at forbruge økologiske fødevarer og reducere energi-og vandforbrug, bliver mere og mere over hele verden. Hvis du er interesseret i at tjene nogle ekstra penge ved at hjælpe dine omgivelser, her er nogle bedste går grønne forretningsidéer for begyndere.

Bedste gå grøn forretningsidéer

Byg og vokse en økologisk have

Takket være en voksende bekymring over pesticidrester i fødevarer, er flere og flere mennesker henvender sig til økologisk dyrkede fødevarer.

Et grønt forretningsidé er at skabe små seedede bakker, som du kan holde på ethvert sted, du har til din rådighed, selv i en lejlighed. Hvis du ikke har nok sol eller en sydvendt vindue, bare give godt kunstigt lys og dine frø vil udvikle sig godt. Når spiret, kan du sælge dem til dine venner eller på det lokale marked.

En anden god idé er at udarbejde "aromatiske haven-packs", dvs små samlinger af seedede krydderurter, at mange mennesker ville være glade for at købe og vokse på deres altaner eller plante i deres haver.

På en større skala, kan du fokusere på at opbygge en økologisk køkkenhave og udvikle en mere alvorlig grøn business. Alt du behøver, er en lille del af jord og en professionel service til at bygge egnede installationer.

For at gøre op for de indledende omkostninger, kan du forberede mindre økologiske mad pakker i begyndelsen og begynde at distribuere dem selv. Du kan finde kunder blandt de lokale folk, eller sælge dem til dine venner og andre bekendte i dit sociale netværk.

Når din virksomhed er vokset, vil du være i stand til at kontakte forskellige økologiske fødevarer butikker og restauranter og begynde at give dem dine frugter og grøntsager, samt andre hjemmelavede produkter.

Genbrug og starte en grøn håndværk virksomhed

Genbrug og grønne crafting er gode måder at hjælpe med at beskytte miljøet, samt fantastiske forretningsmuligheder. De involverer genanvendelse af gamle og brugte materialer til at skabe nye og nyttige dem.

Genbrug af råstoffer, såsom papir, plast, metal og glas, med henblik på at fremstille nye produkter, kan i høj grad bidrage til at reducere energiforbruget, reducere forureningen og spare på vores naturressourcer.

Der er mange grønne forretningsideer, der vedrører miljøvenlige crafting og mange forskellige metoder til at genbruge noget gammelt til noget nyt. Da det går for hver ny virksomhed, bør du begynde at arbejde på en mindre skala ved at sælge dine produkter til dine venner eller til lokale forretninger, med henblik på gradvist ankommer for at åbne din egen butik.

Tag et kig på de tips anført nedenfor - de vil give dig et par ideer til, hvad man skal gøre, og hvordan man starter en grøn håndværk virksomhed.

Grønne crafting

Grønne crafting indebærer anvendelse af råvarer og gamle genstande til at designe og producere nye elementer. Snarere end at smide varerne væk, kan du bruge dem til at oprette lamper, smykker, bordplader og maleri rammer, samt mange andre nyttige og kunstneriske objekter.

Materialer, der skal arbejde med er overalt omkring dig - de skal bare kræver en lille dosis af fantasi og en lille vilje til at starte.

Recycled mode

Recycled fashion betyder op-cycling gamle tekstiler og brugt tøj til at skabe nye kjoler, frakker, dragter, sko og andet tilbehør. Mulighederne er uendelige, og måder at udvikle dem er talrige.

Tænk på det. Du kan gøre en utrolig lever af at designe og sælge miljøvenlige modevarer, og samtidig hjælpe vores planet ophold grønt.

Recycled møbler

Hvis du er en kunstner eller en håndværker kan designe og skabe grønne møbler giver mange forretningsmuligheder.

Du kan enten bruge råvarer til fremstilling af miljøvenlige borde, stole og andre stykker af interiør møbler, eller du kan genbruge gamle møbler og genopbygge det.

Gamle sofaer og lænestole kan lave en perfekt skelet til at skabe nye sofaer, mens enorme nedlagte træ garderobeskabe let kan redesignet i mindre kommoder eller væg hylder.

Start en grøn b & b

En grøn bed & breakfast er et miljøvenligt alternativ til traditionelle moteller, hytter og hoteller. Mange rejsende er tiltrukket af disse nye øko-bæredygtige boliger og i dag de holder et stort potentiale for en succesfuld økoturisme forretningsudvikling.
Beslutter at køre en grøn B & B kræver ikke nogen gæstfrihed kursus. Når du har lært Hvordan at være øko venlige derhjemme, skal du blot anvende de samme miljøvenlige alternativer og forsigtighedsregler inde i din bed & breakfast.

Men der er visse spørgsmål, du er nødt til at tage hensyn til og absolut huske, når du starter en grøn B & B.

  • Reducere vandforbruget på hvert værelse ved at installere low-flow toiletter og brusere og mindske energiforbruget på enhver mulig måde.
  • Udstyr din B & B med økologiske sengetøj og håndklæder (lavet af naturlige fibre) og brug tøjvask og rengøring teknikker, der er miljøvenlige.
  • Ansæt ikke-giftige og biologisk nedbrydelige rengøring og personlig pleje produkter i hele hotellet.
  • Giv dine gæster med genbrugsmaterialer og genbrugelige emner (f.eks briller, væv, tallerkener og andre) og sted genbrug kurve og spande i hvert værelse, samt i din B & B køkken.
  • Køb og serverer lokale økologiske fødevarer, og hvis du har mulighed, kan du overveje vokser en lille økologisk have.

Rejsebureauer og online rejse ressourcer betaler mere og mere opmærksomhed til grøn B & Bs, indgiver og hoteller, på grund af et stigende antal rejsende søger miljøvenlige boliger. Kørsel af en grøn B & B er derfor en stor mulighed for at starte og udvikle en rentabel og miljøbevidst forretningspraksis.

Aktuelle artikler