Berømtheder, der er vegetar

Berømtheder dag snak om kost mere end noget andet. At være smuk og mager synes at være det vigtigste emne i Hollywood og vide, hvem der er på hvad kost er en quiz, som vi alle tager dagligt.

Berømtheder, der er vegetar

Nu, mere end nogensinde, at være vegetar og veganer synes at være løsningen på vægtproblemer, hede problemer og mentale helbred som godt. Du kan være undrende, hvordan det skete. Nå, berømtheder har deres fans, der ville gøre noget for at se og handle som deres elskede idoler, så det er sådan det hele starter.

Lad os se, hvad berømtheder har at sige om deres vegetarisk kost.

Paul McCartney

Han stillede op til en annonce for People for Ethical Treatment of Animals (PETA) i 2008, og han beskrev det øjeblik, han blev vegetar: "For mange år siden, var jeg fiske, og da jeg var afhaspning i den fattige fisk, indså jeg, "Jeg dræber det - alle for den passerer glæde det bringer mig. ' Og noget inde i mig klikkede. Jeg indså da jeg så det kæmper for vejret, at dets liv var så vigtigt for det, som mine er for mig. "

Natalie Portman

Hun er kendt for hendes strenge vegansk kost, men da hun var gravid, hun holdt op med at vegetar, og hun omfattede mejeriprodukter og æg i hendes kost. "Hvis du ikke spiser æg, så kan du ikke have cookies eller kager fra regulære bagerier, som kan blive et problem, når der er alt hvad du ønsker at spise." Efter at hun fødte, vendte hun tilbage til at blive veganer.

Carrie Underwood

Den europæiske Idol vinder og Grammy prisbelønnede country sanger afslutte spise rødt kød i en alder af 13.. "Jeg gør det, fordi jeg virkelig elsker dyr, og det bare gør mig ked af det," forklarede hun til Det er mit liv på PBSKids.org. "Jeg kan ikke lide at se reklamer, hvor de har kød. Det freaks mig ud. "

Rusell brand

Rusell Brand (via www.nikkikahn.com)

Han begyndte at blive vegetar som 14-årig. Han skrev dette i sin erindringsbog: My Booky Wook. "Jeg skal have heroin, men jeg skal ikke have en hamburger. Sikke en sexet lille paradoks."

Kristen Wiig

Hun sagde for Kvinders Sundhed: "Jeg spiser en masse tofu og soja." Hun var også på listen over mest sexede vegetarer sammen med Rusell Brand.

Olivia wilde

Hun er en stor dyreven, og hun siger, at det at være vegetar hjælper hende meget. "Ofte er vi glemmer magt for hver af vores indkøb. Vi er forbruger, efterspørgsel og brændstof for hver branche, vi vælger at støtte. Derfor forsøger jeg at være opmærksomme om, hvor min dollar stemmer går, og det er en kæmpe grunden til at jeg har valgt at vedtage en vegansk kost, "skrev hun på sin hjemmeside. "Ud over mit ønske om at boykotte tortur fabrikker er jeg måde gladere, når jeg spiser en plantebaseret kost, og jeg føler omkring tusind gange mere energiske."

Bill Clinton

Bill Clinton (via bitewallpapers.com)

Bill Clinton, der er berømt for sin store appetit og kærlighed til fastfood, skiftede til en vegansk kost i 2010 efter to store hjerteoperationer. Clintons nye kost udelukker alt kød, mejeriprodukter og æg, og næsten alle olie. På grund af det, han tabt 20 pounds. "Alle mine blodprøver er gode og mine vitale tegn er gode, og jeg føler mig godt, og jeg har også, tro det eller ej, mere energi," fortalte Clinton til CNN.


Aktuelle artikler