Club aften væsentlige: hvad der bør være i din taske

Vi elsker at få dolled at gå clubbing næsten lige så meget som vi elsker at gå ud clubbing selv. Dagene op til det øjeblik, hvor du kan ur ud og skifte det arbejde bukser til din favorit cocktail kjole er normalt fyldt med ængstelige Facebook-indlæg mellem dig og dine veninder.

Club aften væsentlige: hvad der bør være i din taske

Du tilbringer en time måske to på primping processen og i den første time eller to, du er fabelagtig. Dit hår ser godt ud, er alle øjne på dig og dine venner. Derefter rundt time tre eller fire udseendet begynder at vende til det værste. Ved time fem du bare håbe ingen af ​​disse billeder gør den til internettet. Som du forlade klubben, halten, med udtværet make up, og svedig hår, du er nødt til at spørge dig selv, "hvor kom alt dette gå galt?". Nå skat, du var ikke forberedt. Ingen bekymringer. Efter at have læst denne artikel dine venner vil se på dig som om du er en mytisk karakter... pigen, der stadig ser varmt i slutningen af ​​natten.

Før du bryder ind i "at få klar-tilstand" tage sig tid til at pakke nogle clubbing væsentlige:

Den overdimensionerede clutch

Den overdimensionerede clutch er din bedste ven. Det er smart, er det ikke at placere en tung vægt på dine skuldre, og det er stort nok til at holde alle dine væsentlige uden egentlig at komme i vejen. Der er nogle ekstra effektive udgaver af denne stil, der har butik væk, håndtag, så du kan konvertere det fra en kobling til en hånd taske. Nu, som for hvad der foregår i det...

Protein bar

Chancerne er i al den spænding du har glemt at spise. Hvilket er fint, er dog at drikke på tom mave bare tigger om det værste tømmermænd, du nogensinde har haft i dit liv. Gem et par protein barer i din taske. Snack på én, mens man venter på linje eller på vej til klubben, og derefter har den anden halvdel vej gennem natten. Det vil holde din buzz fra at gå ind i uønskede område, og du vil ikke føle sig så syg i morgen. Prøv at skiftevis drinks med vand så godt.

Roll up ballet lejligheder

Hvorfor disse ikke blev opfundet før, jeg har absolut ingen idé. Disse er strålende. De er roll up ballet lejligheder, der går ind i en lille pose, der bekvemt passer ind i din håndtaske. De kommer i alle farver, og de ligner ikke spinkle pedicure flips flops. Har jeg nævnt, hvor fantastisk DISSE ER!? Så når de hæle, som du svor op og ned var så komfortabel, pludselig gøre dine fødder føles som om du går på glødende kul, kan du tage dem ud. Yes! Tag dem! Uden at skulle gå barfodet eller sætte på nogle fyre overdimensionerede sneakers.

Olie ark

Mens din dansegulv aerobic kan have fået dig en morder glød er at skjoldet, sjusket sved maskering det. Træd ind i dametoilettet og tage noget tid at rense ud, at olie og sved på dit ansigt med Clean & Clear olie blotting ark. Det vil holde din glød går, fjernes ikke så varmt fugt effekt, og sparer dig fra enhver pludselige break outs næste dag på grund af sved tilstopning dine porer.

Hårklemme

De krøller så perfekt, når du forlod dit hus. Men efter at sidste Rihanna sang dine krøller er faldet flad, og den flotte hår af din er nu frizz central. En simpel hår klippet og små hårbørste vil være tilstrækkeligt til at samle et mere poleret og mindre frazzled look. Hvis du kan, rulle op en stilfuld fedora i din taske, når dit hår bliver for meget at håndtere.

Deodorant / lille parfume

Køb en rejse størrelse deodorant og få fat i en af ​​disse tredive prøve mellemstore parfumeflasker, du har liggende. Når du tager et badeværelse pause minde dig selv at gøre en hurtig sprits fordi, diskotek BO tiltrækker nogen. Også i denne kategori er tyggegummi og pastiller. Du tror måske, din ånde er fint, men vi har alle haft oplevelsen af ​​at tale med nogen, der har haft en alt for mange drinks og lugter forfærdeligt. Må ikke bare ser godt ud, være hygiejnisk.

Kondomer

Du kan girl spejder efter alles standarder, men en del af at være en moden, selvstændig og ansvarlig kvinde er altid at være sikker. Du ved aldrig, hvor den ene nat kan føre. En nat for nogle "ud over det sædvanlige" adfærd kan ende med at ændre dit liv. For ikke at nævne, behøver mænd ikke har den bedste track record, når det kommer til at blive forberedt. Så holde det sikkert damer.

Emergency kontanter

Uanset om din tur tilbage med at hot DJ, du er for fuld til at køre hjem, eller du vågnede op en alt for mange Burroughs fra hjemmet, det betaler sig at have nogle nødsituation kontanter for et lift hjem. Lav en vane ud af at drikke ansvarligt og en større vane ud af at kalde en cab just in case. Det kan ikke bare påvirke din sikkerhed, men andres sikkerhed.

En back up tøj

Ingen kan lide gåtur skam. Bare incase du vågner op et sted, der ikke er hjemme, har en back up plan. Hvis du er iført en nederdel og en top smide en anden mere afslappet top i tasken. Hvis du er iført en kjole, pakke en lys farvet bælte og matchende tørklæde til at tage kig fra nat til dag. Husk, hvis du trækker det ud til højre ingen har at vide, hvor du kommer fra.

Et centralt Finder / telefon søg

Vi har alle haft den latterlige øjeblik at forsøge at finde vores nøgler og telefon næste morgen. Spare dig besværet og indsatsen for at forsøge at spore dine berusede skridt ved at downloade en tracking app på din telefon, inden du går ud af døren. Også investere i en nøgle tracker. Du vil være så taknemmelig du gjorde den næste dag, når du pludselig huske, at tidlig morgen aftale, du ønsker dig ikke gøre.

Giv disse trin et spin og find dig selv at være den mest stilfulde, organiseret, og stress-fri fest pige i stedet.

Aktuelle artikler