Diy: lave dine egne øreringe

Kom et par nye øreringe er så tilfredsstillende, right? Men, hvilket gør dem for dig selv er endnu bedre. Og det bedste er, at du ved, at der er ingen chance i universet for at løbe ind i nogen, der har det samme par.

Diy: lave dine egne øreringe

Den anden dag sad jeg i en café, da jeg så en pige med de mest interessante store hoop øreringe. Jeg har et par par hoop øreringe i et par forskellige størrelser, men det er så langt som deres sort går. Men denne pige havde et par, der straks gjorde min hjerne arbejder op en DIY-version. Jeg fik aldrig hjem så hurtigt, og den eftermiddag, som inspiration virkelig slog jeg opgraderede nogle gamle hoop øreringe, og derefter gik videre og gjorde to helt nye par.

1.. Remake dine gamle hoop øreringe

Hvad skal du bruge:

  • et par af hoop øreringe
  • garn i 2 eller 3 farver (jeg valgte 3 nuancer af lilla)
  • varm lim pistol
  • en tandstikker

Dette er en virkelig let DIY, ingen specielle færdigheder, der kræves, bare lidt fantasi. Alt du skal gøre er at beslutte på farvepaletten og ved hvordan man bruger en limpistol. Jeg besluttede at lave en form for en ombre effekt med lilla og pink, men denne idé er også meget effektiv med neonfarver, eller endda med den sorte og hvide kombination.

Hvad skal man gøre:

1.. Beslut hvordan du vil arrangere farverne.

2.. Lim begyndelsen af ​​garnet en tomme væk fra begyndelsen af ​​ørering, efterlader et par millimeter af garnet fri.

3.. Begynd indpakning garnet omkring ørering, som også dækker garnet, du frit.

4.. Når du er færdig indpakning første farve, lim enden af ​​garnet til øreringen og efterlade et par millimeter ud igen.

5.. Begynd indpakning anden farve ligesom før, igen dækker løs streng fra den forrige farve.

6.. Gentag disse trin, indtil du har brugt alle de farver, du ønskede.

7.. I sidste ende bruge en tandstik til at putte i og skjule sidesten stykker af garnet.

2.. Knapper og buer øreringe

Knapper og Bows Øreringe (via www.unexpectedboutique.co.uk)

Hvad skal du bruge:

  • knapper
  • satin bånd buer (du kan enten købe dem eller gøre dem)
  • ørering indlæg
  • ørering backs
  • varm lim pistol

Når jeg færdig bøjlerne, var mine kreative safter kører stadig. Jeg tog nogle ørering stillinger og nogle gamle knapper og gjort to satin bånd buer. Efter et par minutter havde jeg to mere, helt nye par øreringe.

Hvad skal man gøre:

1.. For det første par jeg bare limet to små knapper i den smukkeste mint farve, til øret stillinger. Du kan bruge mindre eller større knapper i forskellige stilarter, farver, størrelser og former, og det er helt op til din fantasi og behov.

2.. For det andet par, lavede jeg to lyserøde bånd buer og limet dem til ørering stillinger. Jeg ønskede at have et par lyserøde øreringe til at bære med en hvid kjole. Jeg har også planer om at gøre nogle flere par i forskellige farver og måske dekorere buer med perler eller små nitter i midten.

Knapper og Bows Øreringe (via www.dottie4crafts.co.uk)

Med disse få nemme trin, du kan gøre endeløs række af øreringe i mange forskellige stilarter. Du kan lave dem for dig selv, men du kan også give dem som gave. Du kan invitere et par venner over for at vise dem, hvordan man laver øreringe og tilbringe en eftermiddag sammen skabe noget.

Det er sikkert, at når du starter, vil du ikke være i stand til at stoppe, så nu er du måske ønsker at overveje yderligere lagringsmuligheder. Har det sjovt at skabe!

Aktuelle artikler