DIY: simple smykker displays

Er dine smykker ligne en stor kugle af kæden og charme? Derefter tager en dyb indånding og hurtigt begynde udrede. Bare se dig omkring, og jeg er sikker på du vil ikke have nogen problemer med at finde alt hvad du behøver for at gøre nogen af ​​disse tre enkle smykker skærme.

DIY: simple smykker displays

Ja, vi ved alle, hvor hurtigt tingene kan komme ud af kontrol med smykker. Tangled halskæder og armbånd, øreringe uden et par, mistede yndlings ring...

Og hvis de ikke er tabt eller filtret, er de sikkert glemt. Jeg helt sikkert aldrig prøve at holde en optælling af mine ringe, men jeg sikker ikke holde dem i syne, på den måde jeg har altid noget passende til lejligheden. Jeg behøver ikke at overveje, hvad jeg har, og hvad man ikke, og hvor er dette eller hint stykke.

Så med lidt fantasi og en lille smule af dygtighed, afprøve disse tre enkle måder at organisere dine smykker. Du vil have alt på ét sted og i syne, men du vil også have en flot dekoration til din plads.

Ikke bare en filial

Ikke bare en filial (via louettom.blogspot.com)

Find en gren, og det er det. Du kan pop det i en vase og hænge dine øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Men det behøver ikke at ende der, mulighederne er næsten ubegrænsede.

Du kan sprøjte male gren med sølv eller blå, for eksempel. Du kan binde det med reb og hænge det på væggen. Du kan binde flere grene sammen med wire, kan du sprøjte male dem og hænge dem op på væggen. Det hele er op til din fantasi, og du har så meget plads til at lege og opfinde.

Er det virkelig en opslagstavle?

Er det virkelig et opslagstavlen? (Via www.etsy.com)

Corkboards er virkelig billigt, og du kan endda allerede har en til overs. Du kan bruge det til smykker display lige som det er, men hvorfor ikke gå et skridt videre. Prøv at pakke dit opslagstavlen i smuk stof.

Du kan vælge den farve, der komplimenter dit værelse. Du kan også male og dekorere rammen eller blot i bestyrelsen. Hæng dine smykker og også pin et par interessante billeder eller dine egne fotografier, og du har en instant væg kunst for dit værelse og en nyttig lagerplads og inspiration bord, alt i ét.

Hæng den på

Hang It On (via household6diva.com)

Som jeg sagde, alt hvad du skal gøre er at se dig omkring. Nu se dig omkring og finde et træ bøjle. Hvad du behøver næste er et par små kroge og du er god til at gå. Igen kan du spille med maling og dekoration bøjlen og kroge. Du kan variere positionen af ​​krogene. Du kan lave et par af de bøjler og hænge dem over hinanden.

Så hvis din planlægning på reorganisere din plads snart, finde en nogle bøjler, corkboards og få nogle grene og inkludere dine smykker i processen. Ikke organisere og vise dine smykker lyde mere attraktivt nu? Du kan vælge en af ​​de ideer eller prøv alle tre.

Husk ordsprog 'Ude af øje, ude af sind ", da anvendes på dine kugler, dette er ikke en god ting. Med disse 3 enkle smykker displays, vil du tydeligt se alle de brikker, du ejer, kan du organisere dem som du vil, plus alt vil altid se smuk.

Aktuelle artikler